Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Kvinners onani 2

Kvinners onani er ett tema som mange gutter er svært interessert i, både fordi det er ett tabubelagt emne, men også fordi de vet at ved å skaffe seg kjennskap om hvordan hun gjør det, så vil de være i stand til å gjøre det samme med sin kjære.

La oss begynne med det første først: Du skal ikke føle skam eller skyld over å onanere. Onani er normalt og faktisk sunt. Seksuell spenning som ligger latent i kroppen kan både gjøre deg mer aggressiv, samt gjøre det vanskelig for deg å konsentrere deg om andre viktige gjøremål. Så ta deg noen minutter til å kose med deg selv, nyt din egen kropp og hvilken vidunderlige følelser du kan slippe løs, bare ved hjelp av dine egne fingre…..
Bare for å ha sagt det, man må ikke nøye seg med fingrene, man kan godt ta en pute, ett dusjhode, en vibrator eller nær sagt hva som helst annet til hjelp. Kun fantasien setter grenser, men det kommer vi tilbake til litt senere…
Det er flere grunner til å onanere, den beste er antakeligvis at hvordan kan du forvente at en annen kan gi deg den store seksuelle nytelse dersom du ikke er i stand til å fortelle ham/henne hvordan du liker det?
For å kunne gi viten om din egen kropp videre, må du selv kjenne deg selv.

Klitoris er det eneste organet på menneskets kropp som ikke har noen annen misjon enn å gi nytelse. Kvinnen har med det fått en unik mulighet, så er det bare opp til henne å benytte seg av den…

Fra barndommen av er kvinner som onanerer møtt blandede reaksjoner. De fleste er bare blitt fortalt at det ikke er noe man gjør, men enkelte har også blitt straffet for å berøre sine egne kjønnorganer.
Først nå, i løpet av de senere år er det fullt ut blitt akseptert at også kvinner onanerer.
Allikevel er det ett tabuemne man helst ikke snakker så høyt om, noe som gjør at de færreste kvinner har den minste formening om hvordan de andre gjør det. En undersøkelse i USA avslørte at mellom 5 og 10% av alle kvinner faktisk ikke onanerte, rett og slett fordi de ikke visst hvordan og dermed ikke fikk noe utbytte av å onanere!

95% av alle kvinner får orgasme når de onanerer, mot bare 70% som får orgasme med sin partner.

Det første som er viktig dersom man ønsker å bli en «god» onanist, er å kjenne seg selv og sin egen kropp. Å se en pornofilm og i ettertid skamme seg over at du selv ikke ser akkurat slik ut, er helt feil! Alle kvinner er skapt forskjellig nedentil, akkurat som menn. Det er ingenting som er rett eller galt, stygt eller pent, det er bare forskjellig. Det man bør gjøre er å ta ett lite speil, for så å undersøke seg selv nedentil. Spre de ytre kjønnsleppene og finn de indre kjønnsleppene. Under der ligger vagina åpningen, og se om du finner klitoris. Bli kjent med deg selv.
Bruk en finger, fukt den med spytt eller olje, for å føle deg frem, konsentrer deg om hvor følelsene er sterkest, og merk deg hvordan hele kjønnet syntes å svulme opp når du blir opphisset.
Det er nemlig ett faktum at kjønnsleppene og klitoris svulmer når du blir opphisset, for på samme måte som med menn, så strømmer blodet til underlivet når du er kåt.
Dette gjør naturligvis at ditt kjønn endrer utseende en smule, leppene blir mer fyldige og får gjerne en litt sterkere rødfarge.

Nesten 10% av alle kvinner skiller ut større eller mindre mengder av en klar ( eller med litt hvit farge) væske når de får orgasme. Om dette gjelder deg, så er du altså helt normal…

Når du først er blitt kjent med ditt eget underliv, så er du klar for å begynne å utforske de muligheten som ligger der og bare venter på deg.
De fleste onani teknikker bunner ut i det samme, stimulering av klitoris. Hvordan man liker det varierer fra person til person, noen liker det hardt, noen foretrekker det lett omtrent som berøringer med en fjær. Prøv selv med en finger eller to, masser klitoris og området rundt og du vil raskt finne ut av hva du liker. Kanskje du foretrekker å bruke hele hånden, kanskje du syntes det føles ekstra godt dersom du samtidig fører en finger inn i vagina.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X