Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0

Kjøpehjelp glidemiddel

Det finnes utallige glidemidler på markedet, til syvende og sist så handler det om smak og behag hva du ender opp med å kjøpe.
Men det er noen ting du bør ta i betraktning før du velger og her prøver vi å gi deg en hjelpende hånd.

Faktum er at et godt glidemiddel er det beste og rimeligste sexleketøyet du kan kjøpe.
Og det gjelder uansett om du er mann eller kvinne, om du skal benytte det alene eller med en partner og uansett hvor mye naturlig glidemiddel du utsondrer.

La oss ta noen litt ekle fakta først, så er den delen ute av verden.
De fleste vannbaserte glidemidler inneholder et stoff som heter Glycerin, dette er ganske enkelt et slags fett stoff som sørger for god glide evne.
Tradisjonelt sett så er dette et stoff som utvinnes fra rester fra slakteindustrien (altså fra dyr)
Dette er det stoffet i glidemiddel som hyppigst forårsaker soppinfeksjoner, bakterielle infeksjoner eller kløe etter bruk, bare for å nevne noen av bivirkningene.

Det er to måter å unngå dette problemet på:
1: Velge et silikon glidemiddel.
2: Velge et organisk glidemiddel.
Organiske glidemidler kan også inneholde glycerin, men da utvunnet fra planter, disse forårsaker ikke de samme problemene.

Andre stoffer som parabener kan også forekomme i billigere, mindre kjente merker, men det har blitt mindre av det i de senere årene.
Våre anbefalte produsenter benytter seg naturligvis ikke av parabener.

Sånn, det var den ekle, men nødvendige delen.

Dersom du ønsker å lese mer om silikon glidemiddel, har vi skrevet om det HER.

Vi har i vårt sortiment valgt å fokusere på glidemidler hvor det ikke benyttes Glycerin fra fett, men hvor det fokuseres på Organiske komponenter.
Eksempler på dette er Intimate Earth, Wicked Sensual og Sliquid.
Tre produsenter som lager noen av de beste glidemidlene i verden og som alle tilbyr et bredt utvalg glidemiddel for et hvert behov.
Unntaket i vårt sortiment er glidemidler som er laget primært for menn, som fks. fleshlube, eller andre spesialiserte glidemidler hvor det ikke finnes organiske alternativer.

Organiske glidemidler er fortsatt litt dyrere enn ikke-organiske, men prisforskjellen har etter hvert blitt ganske liten, så det er egentlig ingen grunn til å velge noe annet.
Underlivet ditt fortjener det beste!

Dessverre er det ingen omfattende regulering eller kontroll av hva de forskjellige glidemidlene faktisk inneholder.
Vi anbefaler derfor å benytte seg av glidemiddel fra store, internasjonalt anerkjente produsenter som allerede nevnte intimate earth, wicked sensual, eros, Sliquid, swede og Astroglide, for å nevne noen, da er du på den trygge siden.

Når det kommer til hvilket glidemiddel du skal benytte, så er det første å tenke på, hvordan det skal benyttes.
Skal det brukes primært til onani? Til Analsex? Med leketøy? Til oralsex?

Alle glidemidlene fungerer til alt, men spesialiserte glidemidler har typisk noen egenskaper som skiller de ut.
-Fks. så er glidemiddel for analsex typisk litt mer tyktflytende og det kan være tilsatt urter som er muskelavslappende. (vi anbefaler ikke glidemidler med bedøvende effekt for analsex, siden det øker risikoen for at det skal oppstå skader man ikke merker)
-Et glidemiddel med smak er laget spesielt for oralsex.
-Har du tidligere vært plaget av noen av problemene nevnt innledningsvis?
Da bør du gå etter noe som er laget spesielt for de som er ekstra sensitive nedentil eller ganske enkelt velge et silikon glidemiddel (les hvorfor HER)

Avslutningsvis kommer det så til mengde og selve design på flasken.
Pumpeflasker er veldig praktiske dersom man skal bruke mindre mengder av gangen, skal man bruke større mengder er flasker med åpning bedre.

For noen kan også designet på flasken være viktig, spesielt dersom man liker å ha det stående fremme, lett tilgjengelig.
Da er ikke nødvendigvis en flaske med skriften «ANAL GLIDEMIDDEL» over hele forsiden det man vil ha.
Er man derimot svaksynte, liker å ha det ganske mørkt på soverommet og har det liggende i en skuff, så er det kanskje akkurat det man VIL ha for å finne det fort når man trenger det.

Så for å oppsummere:
1: Kjøp organisk eller silikon glidemiddel
2: Prioriter anerkjente merkevarer
3: Velg riktig type glidemiddel
4: Design

Vi håper denne artikkelen var til hjelp.
Skulle du ha ytterligere spørsmål er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg å finne akkurat det rette produktet til deg.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X