Hvordan få mest ut av din vibrator?

Ok, la oss si at du har kjøpt deg din første vibrator. Nå skal vi se på hvordan du kan få mest mulig glede (les: nytelse) ut av din nyervervelse.

Å kjøpe en vibrator er ikke nødvendigvis så enkelt. Alle kvinner er forskjellige og alle kvinner har forskjellige behov og ønsker, men allikevel bør det være mulig å få mye glede ut av nær sagt en hvilken som helst vibrator.

Når du for første gang skal teste ut en ny vibrator, bør du sette av en del tid. Gjerne en hel kveld hvor du er helt alene, telefonen er slått av og du ikke venter noen gjester. Husk at erfarne vibratorbrukere vet nøyaktig hva de liker, det er de som får orgasmen i løpet av 4 minutter. Som “fersking” må du regne med å bruke litt tid. Å fyre opp vibratoren når du ikke er spesielt opphisset er dømt til undergang. Dersom du har satt av en kveld bør du bruke litt tid på å komme i den rette stemningen. Les en bok, se en film, ta en dusj, barber deg nedentil eller kos deg med en favorittfantasi.

Det er også en god idé å ha en flaske med glidemiddel stående, for uansett hvor mye væske kroppen din selv måtte skille ut, gjør det aldri noen skade med noen dråper ekstra.

Begynn med å legge vibratoren mellom kjønnsleppene, uten å ha på noen vibrering, la den gli over klitoris, press den mot perineum (området mellom vagina og anus), la tuppen penetrere vagina.
Sett den på svak vibrasjon og gå gjennom hele prosessen en gang til. Eksperimenter med forskjellige styrker på vibrasjonen, forskjellige vinkler på vibratoren og forskjellige bevegelser. Noen kvinner liker å ha den dypt inne i seg, noen liker å ha den rett på innsiden, andre liker ikke å ha den inne i seg i det hele tatt. Eksperimenter.

Dersom du syntes det blir for intenst om den er nær klitoris, så hold den lengre unna, hvorfor ikke prøve på ytersiden av kjønnsleppene?
Noen kvinner foretrekker å bruke vibratoren rundt anus, noe som kanskje ikke er så rart siden det er et område tettpakket av nervetråder som kan gi mye nytelse. Du skal ikke bry deg om at noen sier at du skal bruke vibratoren PÅ klitoris. Det er din kropp, det er din vibrator og det er kun du som vet hva som føles best for deg! Kast alt du har lært eller hørt før over bord. Nå er det kun du og din nytelse som gjelder.

Husk også at det ikke er nødvendig å la vibratoren gjøre hele jobben. Det er fullt mulig (og lovlig) å bruke hendene og fantasien samtidig. Noen liker å bruke en hånd på brystene, noen liker å bruke et par fingre i tillegg til vibratoren mellom bena. Noen liker å bruke vibratoren på klitoris og en finger i anus. Her er det bare å prøve seg frem for ingen er vi skapt slik at vi vet hva vi liker best før vi har brukt tid på å eksperimentere litt.

Helt til slutt tar vi med noen små tips:
Husk at kroppen består av uendelig mange flere erogene soner enn de du har mellom bena. Forsøk å bruke vibratoren på andre steder på kroppen. Dersom det er snakk om en litt mer spesiell vibrator (f.eks. en G-punktsvibrator) forsøk å vri den litt fra side til side inne i deg selv. G-punktet er nemlig ikke så alt for enkelt å finne så litt leting må man nesten regne med. Men på den annen side, er ikke det halve moroa?

X