Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0

Hvilken wand vibrator er egentlig best?

Wand vibratorer er den korrekte betegnelsen på det som ofte kalles magic wand. Magic wand kommer fra hitachi sin originale, første wand vibrator og blir (mis)brukt av en rekke produsenter som forsker å gi inntrykk av at de selger den originale. Vel, den originale, finnes ikke å få kjøpt i Norge. Når det er sagt, finnes det wand vibratorer på markedet som de fleste anmeldere av sexleketøy mener er mint like gode om ikke bedre, enn originalen!

We-Vibe Wand

We-Vibe er en fantastisk massasjestav med dype rumlende vibrasjoner du vil komme til å elske!  Med sin Touch kontroll funksjon, gjør at den slutter å vibrere når den ikke er i kontakt med huden, hvilket både skåner unødig lyd, men gjør den også helt perfekt til edging.  Den har et mangfold av ulike vibrasjonsmønstre og dette er klart en av våre favoritter.  Dette er bland kraftigste wand vibratorene på markedet, til tross for at den er trådløs.

Le Wand

Veldig kraftig wand vibrator, har en flott finish og fremstår gjennomgående og solid laget,  Den byr på en rekke ulike vibrasjon og pulseringsmønstre slik at du aldri går lei! Dersom du ønsker massevis av kraft og foretrekker de raske vibrasjonene med mange variasjonsmuligheter, så er dette vibratoren for deg.  Wanden kommer i to størrelser og er oppladbar slik at man slipper ledning som henger seg opp.

Palm Power Extreme

Palm power har høstet strålende omtaler og anbefales av mange. Den byr på dype rumlende vibrasjoner som sender deg rett til himmels. Med vinklet hode gjør den både solo-lek eller til bruk sammen med partner langt mer komfortabelt. Palm Power Extreme er mindre enn de fleste massasjestaver på markedet hvilket gjør den lettvint å oppbevare, eller å ha med seg på tur. Dette er en av de absolutt kraftigste wand vibratorene på markedet, selv sammenlignet med vibratorer med ledning. Vi tør tilogmed å påstå at den er bedre enn Hitatchi Magic Wand!

Doxy Wand Vibrator

Doxy Wand Original

Er absolutt blant det beste på markedet og bloggere i hele verden er begeistret. Det er en gjennomgående oppfatning at den er bedre enn den originale magic wand vibratoren, det å få bloggere som har elsket en vibrator i 15 år, til å si at en ny er bedre, er en prestasjon i seg selv. Dype, rumlende vibrasjoner som er litt, men ikke mye, kraftigere enn den originale magic wand vibratoren. Den byr på et godt utvalg av forskjellige vibrasjoner, inkludert en berg og dalbane vibrasjoner.  

Doxy Die Cast

Når det gjelder vibrasjoner og regulering er den identisk med den vanlige doxy vibratoren, men den har et langt mer eksklusivt utseende, med en kropp laget i aluminium. Hodet er også dekket av et lag ren silikon, i motsetning til den vanlige doxy vibratoren.

Doxy 3

Skiller seg fra de to første, ved at den er en del mindre men nesten like kraftig.  Doxy 3 byr på vibrasjoner som er nesten like dype som forgjengerne og har også samme regulering og samme utvalg av vibrasjoner.  Kroppen minner om Die Cast utgaven og hodet (som kan skrues av) er dekket av silikon. Det mindre hodet gjør det lettere å fokusere vibrasjonen på et lite punkt, samtidig som at den reduserte størrelsen gjør vibratoren lettere og enklere å håndtere. Siden hodet er mindre kan den ikke benytte seg av de samme koppene som vanlige wands, siden men benytter seg av de samme som blant annet palm power.  

Palm Power

Jenga Palm power har fått flere strålende omtaler i Norge og anbefales av mange. I forhold til de aller beste wand vibratorer, er det den ikke fullt så dyp i vibrasjonene som tradisjonelle massasjestaver, men den er også en del billigere enn de beste. For ikke snakke om mindre, de fleste wand vibratorer er ca 30 lange, palm power er ca 19 cm, det er en ganske betydelig forskjell. Den kommer i både en oppladbar og en versjon med ledning. Begge er omtrent like kraftige. Minus: Ikke like kraftig som øvrige massasjestaver og de har en egen serie med hoder – hodene de fleste wand vibratorer benytter passer ikke.

The Swan Wand

The Swan Wand Testvinner i KK sin test av sexleketøy i 2018 og igjen når dagbladet testet sexleketøy i 2019, foran blant annet womanizer! Byr på dype, kraftige vibrasjoner og på styrke med en wand vibrator, selv om den har et helt annet design og er ment å benyttes på innsiden. Den kan naturligvis fint benyttes på utsiden også. En fantastisk vibrator det er vanskelig å ikke like… Spesielt for deg som liker kraftige vibrasjoner!  Den kraftigste vibratoren i swan serien. Vibratoren var egentlig en del av palm power serien, men skiftet navn etter den fikk oppgradert motor.  

Det er mange som ikke nådde opp på denne listen, inkludert Fairy vibratorene, bodywand, 50 shades wand, shibari og mange andre mindre kjente merker. Hovedproblemet for de fleste, er at vibrasjonen generelt er for svak/høyfrekvent, at det er for få saklige tilbakemeldinger å finne, eller at kvaliteten på konstruksjonen er for dårlig. Denne serien med artikler bygger på omtaler i en rekke av verdens største sexleketøy blogger og generelle kunde tilbakemeldinger. Vi har også tatt egne erfaringer med i betraktning, for at listen faktisk skal vise de beste produktene, ikke det som er lettest tilgjengelig. Det kan derfor også være produkter på denne listen som er umulig/vanskelige å få kjøpt i Norge. Det eneste unntaket er at den orginale hitachi magic wand som burde stått på wand listen ikke er med, siden den ikke skal selges til Norge (den kan bestilles via sider som ebay og amazon, men da er sjansen stor for at du ender opp med en kopi og ikke den originale) Både den og den oppladbare utgaven hadde fortjent en plass på listen over de beste wand vibratorene i verden.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X