Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0

G-Punktet: en oppsummering

Etter å ha lest igjennom hele G-punkts guiden føler du deg forhåpentligvis litt bedre forberedt på å gå på G-punkts-jakt. Vi har ikke nøkkelen og kan ikke forklare deg nøyaktig hva og hvordan du skal gjøre det, men vi håper vi har hjulpet deg et stykke på vei. Helt til slutt vil vi bare ta med noen ting som ikke “passet inn” noe annet sted i denne guiden, men som er verdt å vite.

Se for deg en klokke

Om man ser på skjeden som en klokke, og klokken 12 er mot klitoris, klokken seks er mot anus, så har du nå fått med deg at G-punktet befinner seg klokken 12. Det som er mindre kjent er at selv om dette er det “klokkeslettet” flest kvinner mente var spesielt følsomt, så finnes det flere steder.

Noe over 90% sa klokken 12 var spesielt følsomt.

57% sa at klokken 11 var spesielt følsomt.

47% sa at klokken 1 var spesielt følsomt.

37% sa at klokken 8 var spesielt følsomt.

30% sa at klokken 4 var spesielt følsomt.

Nyt og utforsk nye ting

Det er med andre ord ingen grunn til å begrense seg, for skjeden kan være et senter for større nytelse enn man kanskje tror. Det gjelder bare å finne veien…

Ha det gøy og nyt prosessen

Det er to ting som er helt sikkert når det gjelder G-punktet og kvinnelig ejakulasjon: Det ene er at det er mye forskerne ikke har funnet ut enda. Det andre er at man kan ha fryktelig mye moro med disse tingene, uansett om man er alene eller sammen med en partner.

Del med partneren din

Et tips til slutt – dersom du har en partner, skriv ut denne artikkelserien og les den på sengen sammen med partneren din. Bruk den som et oppslagsverk og prøv dere frem. Vi garanterer som sagt verken en G-punkts-orgasme eller at noen skal sprute for første gang i sitt liv, men vi garanterer mye moro og noen nye, deilige opplevelser. Og dreier ikke det hele seg til syvende og sist om å ha det deilig, uansett om man er alene eller har en partner?

Referanser

Til denne guiden er i hovedsak følgende kilder brukt (nyttig dersom du ønsker å grave videre på egenhånd):

  • Female ejaculation & the G-spot av Deborah Sundahl
  • Good vibrationes guide to the G-spot av Cathy Winkes
  • The kinsey Institute new report on sex
  • Sexual behavior in the human female (også Kinsey)
  • Human sexual response, Masters & Johnson
  • The G spot: and other recent discoveries about human sexuality av Beverly Whipple og John D. Perry
  • Sexuality.org samt en rekke andre kilder på Internett.
  • Ord og utrykk, samt for bekreftelse av “allment kjent kunnskap”, er det brukt en rekke forskjellige oppslagsverk, både i bokform og på Internett.
Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X