Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

G-punktet: Spørsmål og svar

Her har vi satt opp noen spørsmål som ofte stilles når det er snakk om G-punktet og lagt til korte, greie besvarelser. Du finner ikke stort her som ikke er dekket i den mer omfattende “Guiden til G-punktet”, men denne siden er ment som et verktøy for å finne det du søker raskt.

Hva er egentlig G-punktet?

G-punktet er et lite område på fremre skjedevegg i kvinnens vagina hvor mange kvinner setter pris på at blir stimulert/massert. Området hovner opp dersom det blir riktig stimulert og enkelte kvinner kan få orgasme, noen ganger med ejakulasjon om stimuleringen vedvarer. Nøyaktig hva punktet består i er man usikker på, men det er snakk om et slags svamplegeme som fylles med blod og hovner opp, samtidig som det er snakk om et knutepunkt for en rekke nervetråder. Alt dette presser mot den nedre delen av urinblæra.

Finnes det eller er det en myte?

De lærde strides, men så godt som alle er nå enige om at det finnes et lite, spesielt område som er ekstra følsomt for stimulering, selv om ikke alle nødvendigvis får orgasme av det.

Har alle et G-punkt?

Alle har et G-punkt, eller i hvert fall et område som er ekstra følsomt for stimulering, til og med menn. Men det skal sies at ikke alle har et G-punkt som reagerer positivt på stimulering, en del syntes det er godt bare til et visst punkt. Andre har et G-punkt som overhodet ikke reagerer på stimulering, uten at det dermed er sagt at punktet ikke er der. Forskjellige undersøkelser tyder på at mellom 30 og 50% av alle kvinner kan få orgasme av G-punkts-stimulering. Noen hevder at denne andelen kan økes betraktelig med trening. Det er også en del som opplever stimulering av G-punktet som smertefullt.

Hvordan finner man G-punktet?

Dette er et spørsmål som krever litt mer omfattende forklaring og vi henviser derfor til den mer omfattende guiden, “Hvordan finne G-punktet” samt “Hvordan stimulere G-punktet”.

Kvinnelig ejakulasjon, hva er det?

Man vet faktisk ikke hva denne væsken er som enkelte kvinner kan sende ut, gjerne i forbindelse med en kraftig orgasme i sammenheng med stimulering av G-punktet og ved kraftige orgasmer. Det man VET er at det er ikke snakk om urin og at det ikke er farlig.

Er det slik at alle kvinner ejakulerer ved en G-punkts-orgasme?

Nei, noen kvinner gjør det, andre gjør det ikke. Akkurat som at noen kan lett får en G-punkts-orgasme, andre gjør det ikke. Noen hevder at selv om man ikke ejakulerer de første gangene man får en G-punkts-orgasme, kan man gjøre det senere, spesielt dersom orgasmen skulle bli sterkere.

Hva består væsken som skilles ut av?

Det er ikke urin, slik en del frykter, utover det er det lite kjent. Man vet at væsken inneholder enkelte prostata-enzymer, noe som underbygger troen på at kvinnens G-punkt er motstykket til mannens prostata. Andre mener at det er snakk om urin som har gjennomgått en kjemisk endring slik at væsken har fått en helt annen sammensetning og helt andre egenskaper.

Er det noen farer forbundet med G-punktet?

Overhodet ikke, så det er bare å sette i gang!

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X