Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg artikkel illustrasjon

G-punktet og sexleketøy

Markedet er fullt av sexleketøy som sies å skulle gi deg de beste G-punkts-orgasmer du noensinne har hørt om. Vi kikker litt på hva som finnes og hva som fungerer.

Vi har allerede skrevet litt om G-punktet og bruk av sexleketøy under “hvordan stimulere G-punktet” men siden markedet for produkter som er laget for å stimulere G-punktet på det nærmeste har eksplodert, skriver vi litt til…

Viktig ved valg av sexleketøy

Valg av type leketøy

Det finnes G-punkts-vibratorer, dildoer, plugger og dobbelvibrerende vibratorer laget i alle mulige tenkelige materialer. Det man bør ha i bakhodet når man skal kjøpe noe som man ønsker å bruke mot G-punktet er at det kan være behov for et relativt hardt press. Noen greier seg med bare litt, men de aller fleste trenger altså ganske hardt press, alternativt dyp vibrasjon.

Valg av materiale

Derfor kan vi uten videre avskrive de fleste G-punkts-vibratorer laget i myke materialer, for disse vil bøye unna om du prøver å presse mot G-punktet. Ikke dermed sagt at disse vibratorene ikke har sitt bruksområde, flere og flere har oppdaget at en vibrator med en bøy på er mer velegnet for å stimulere klitoris enn en klassisk rett vibrator.

Dessuten er det noen G-punkts-vibratorer som er laget i myke materialer som har vibratoren plassert i tuppen; dette vil gi en langt kraftigere vibrasjon der den trengs og vil oppveie at man ikke kan få presset så hardt. For andre kan også hardere materialer som glass eller stål være veldig effektivt.

Vibratorer

De vibratorene som kalles dobbelstimulerende eller high tech-vibratorer er velegnede hjelpemidler om man ønsker å stimulere G-punktet. Det er stor individuell forskjell på dem, men de fleste har det til felles at de er utstyrt med et roterende hode. Dette hodet både presser og vibrerer, så her får man i både pose og sekk. Dessuten er disse vibratorene nesten alltid utstyrt med en klitorisstimulator slik at man virkelig får alt man kan drømme om. Klitorisstimulatoren har også en liten ekstra effekt.

Dildoer

For dildoer, i større grad enn vibratorer, gjelder det at de myke er mer eller mindre ubrukelige. Her det de harde som gjelder og da er det ingenting som slår de som er laget i herdet glass. Glass har egenskaper som gjør det til et svært godt materiale når det gjelder sexleketøy.

Spesifikt for dildoer i Glass og Stål

1: Det leder varme og kulde svært godt, noe som er viktig siden produktet da raskt tar opp varme fra kroppen. Man har også mulighet til å forvarme (eller avkjøle) dildoen i vann.

2: Dildoer laget av glass  og Stål er svært hygieniske; materialet er ikke porøst, noe som gjør det mye enklere å renholde, samtidig som risikoen for “gjemte” ulumskheter er eliminert.

3: Dessuten er en dildo i glass eller stål pen å se på – man skal ikke undervurdere effekten av det visuelle!

4: Dessuten (og det er det viktigste når det gjelder G-punktet) er dildoer i glass og stål så stive og såpass tunge at de er perfekte hjelpemidler når du skal prøve deg frem.

Viktig å tenke på

Siden G-punktet svulmer opp ettersom kvinnen blir stadig mer opphisset, vil G-punktet bli lettere å finne (og mer følsomt for stimulering) etter hvert som man holder på. Bare ikke forvent at det er bare å sette dildoen eller vibratoren på plass, så finner den veien selv, den må rettledes i minst like stor grad som en hvilken som helst partner…

Her må det litt prøving og feiling til for å finne korrekt teknikk for deg, fordelen med dette er dog at det senere også vil være enklere å veilede partner også.

Lykke Til!

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.