Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Enkle tips for å finne og å stimulere kvinnens G-punkt

Dersom man ikke har lyst, tid eller anledning til å lese store mengder informasjon om G-punktet og hvordan en kvinne kan ejakulere, men bare ønsker å prøve ut på egenhånd, har vi samlet noen enkle tips som gjør jobben lettere.

For å finne G-punktet, ta fingeren 5-6 cm inn i vagina. Press mot skambeinet med en rytmisk «kom her»-bevegelse.  Sikt høyt, om hun ligger på ryggen, befinner G-punktet seg rett opp mot venusberget.

Det finnes en rekke sexleketøy på markedet som er laget spesielt med tanke på G-punktet. «Semirealistic» og «Stubby» fra Fun factory er to av de mest populære.

Veldig ofte er det en god ide å kombinere stimulering av G-punktet med stimulering av klitoris, enten med et par fingre, eller oralt.

Noen syntes stimulering direkte på G-punktet kan bli for intenst. Da kan indirekte stimulering ved å presse nederst på maven, rett over skambeinet være en god løsning, samtidig som man har «noe» i skjeden. Det er også mulig med indirekte stimulering ved analsex, ved å presse fremover mot navlen. Eksperimentér med forskjellige vinkler og forskjellig press frem mot navlen under samleie, onanering osv.

Det kan også være en god ide å eksperimentere med forskjellige stillinger. Tre samleie stillinger som er virkningsfulle er:
– Hun liggende på ryggen, med en pute under baken og bena rett til værs, han stående på kne mellom hennes ben.
– Bakfra, hvor hun har ansiktet og skuldrene ned mot madrassen og baken i været. Denne stillingen gjør det enkelt for ham å styre etter hennes veiledning.
– Han liggende på ryggen, hun sittende oppå. Hun har ansiktet mot hans og lener seg godt tilbake. Denne stillingen gir henne full kontroll og mulighet til å kjenne hvor det føles best.

Dersom man har en «full» vagina, opplever mange at det er umulig å ejakulere. Ta derfor ut fingre, penis, whatever idet du får orgasme, men fortsett å stimulere klitoris.

Husk at stimulering av G-punktet er noe som krever øvelse. De færreste opplever de villeste sprutorgasmer de første gangene. Det er eventuelt noe som kommer med trening og erfaring.

Helt til slutt: Hvordan man reagerer på G-punktstimulering varierer veldig fra person til person.
Så forsøk å nyte følelsen; ta ting som de kommer. Ikke stress med å forsøke å oppleve de jordskjelvlignende opplevelsene man kan lese om i erotiske noveller.

En godt trent PC-muskel gjør G-punktet enklere å finne, samt mer mottakelig for stimulering og ikke minst gjør en veltrent PC-muskel det enklere å oppnå en G-punkt orgasme. Så om du trengte flere grunner til å ta knipeøvelser, så fikk du dem nå.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X