Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg illustrasjon bilde

Dyneluskeren

Jeg visste det ikke da jeg ba ham med hjem, men han var en dynelusker. Helt ordinær i senga. Ja, faktisk ingenting som ville vært noe å skrive om i dagboka… hvis det ikke hadde vært for at jeg ble vekket om natta, da.

Jeg tror ikke det var meningen at jeg skulle bli vekket. Jeg er hellig overbevist om at han ønsket at jeg skulle fortsette å sove mens han lusket under dyna mi.

Altså, et ganske ordinært nummer. Kjapt nakne, litt klining, gummien på, inn og ut og inn og… hepp, så var han ferdig og jeg la meg under dyna mi (ja, jeg har dobbeltseng, selv om jeg er single) for å sove. Det var ikke stort mer enn et skuldertrekk, dette nummeret og jeg angret litt at jeg hadde valgt ut ham denne kvelden. Ikke det at jeg er ei flyfille. Hadde jeg vært mann, ville de kalt meg hingst! Men altså, denne fyren, det var bare å legge seg med et sukk over på siden og glede seg til han forsvant om morran, så jeg kunne styre som jeg ville med vibratoren etter en utilfredsstillende lørdagskveld/natt.

Jeg våknet av kald luft under dyna. Ikke mye, men jeg er en sånn «light-sleeper,» en som sover lett og blir fort vàr over forandringer. Særlig kald luft. Jeg pleier å pakke meg inn og dytte dyneflikene under meg, for jeg får pinadø ikke sove hvis en stripe luft kommer under dyna. Det eneste som stikker ut fra dyna, er trynet og av og til hendene, hvis det ikke er sommer og varmt og lufta ikke er kald. Men jeg våknet altså av en stripe kald luft. Det tok meg ikke mange sekundene å forstå hva som skjedde. Og med det samme jeg forsto det, kjente jeg et stikk av spenning over hvor langt han ville ta sjansen på å gå. Derfor lot jeg som om jeg ikke våknet. Kanskje ville jeg få fullt utbytte av valget mitt likevel?

Det var helt mørkt i rommet, så han kunne ikke se konturene av kroppen min, han kunne bare gjette seg til hvor hoftene mine var – og underlivet. Det var bare hånden hans som kom under dyna i første omgang. Jeg forsøkte så godt som mulig å regulere pusten så jeg hørtes ut som om jeg sov. Fingre famlet borti huden på låret mitt. Det nederste, for jeg lå på siden med ryggen mot ham. Naken. Med sitrende hud, for fingrene kilte og jeg var allerede kåt igjen. Det ante meg at det kom til å bli vanskelig å late som om jeg fremdeles sov, etterhvert som pusten kom til å bli tyngre. Jeg håpte at han selv ville være så opptatt av hva han gjorde, at han ikke registrerte pusten min.

Fingrene lette seg kilende fram, gled oppover i sprekken mellom lårene og jeg lot som om jeg sukket tungt i søvne mens jeg krøllet meg sammen… så kjønnet ble liggende mer tilgjengelig for hans letende fingre. Spenningen ulmet som sødme mellom bena, jeg måtte konsentrere meg så jeg ikke lå her og skalv. Fingertuppene gled lette over nederste del av den ene rumpeballen, fikk muskler og nerver til å trekke seg ukontrollerte sammen av den lette berøringen, men jeg tror ikke han tenkte over det. Fingrene fortsatte til det våte element. Det var tydelig at saftene forlengst hadde gjort leppene våte, for fingrene gled kilte ikke tørre lepper og jeg hadde store vansker med å la være å stønne. Leppene brant og jeg følte trang til å skille bena for å la ham komme lettere til. Men jeg tror det ville ha ødelagt alt! Heldigvis at det var så mørkt, for da kunne han ikke se at jeg lå og bet meg i underleppa, eller i pekefingeren, eller presset munnen sammen mens jeg behersket meg alt jeg maktet.

Da en pekefinger smatt imellom skamleppene, klarte jeg ikke å holde tilbake et lite klynk av kåthet. Men han trodde vel at jeg klynket i søvne. Mange gjør jo det når de drømmer. Jeg, derimot, drømte ikke. Men jeg klynket likevel. Fingeren fant fram til det magiske punktet. Jeg trakk pusten dypt og skjelvende da fingertuppen begynte å gli rundt og rundt over klitorisen. Søte støt, små ilinger og sødmefylte bølger gjorde kjønnet varmere og mer hovent mens fornemmelsen spredte seg utover i underlivet. Jeg krøllet fingrene rundt hjørnet på dyna mens kroppen sang av nytelse. Så løftet han opp dyna bak meg og dukket under.

Jeg holdt pusten. Forsøkte å slappe av og være så søvnaktig i kroppen som mulig, men det var vanskelig når jeg visste at det var en tunge på vei. Han fant forøvrig lett fram til fingrene sine, og jeg bet meg fast i dynefliken for ikke å stønne høyt da tungespissen kilte over skamleppene og traff klitoris, som brant i hver nerve som omsluttet den. Tok ikke mange slikkene før jeg kom. Han presset nesa mot låret mitt og måtte få gnagsår på tungebåndet når det gnog mot fortennene underst, så langt som han strakk den ut for å nå fram. Men det dugde, det dugde så absolutt! Og han trodde vel at han hadde slikket meg til sovende orgasme, for da han trakk seg unna og slikket fingrene sine rene (jeg hørte kysselydene), lot jeg som om jeg sukket i søvne og fortsatte å sove.

Morgenen etter ble ikke det nattlige eventyret nevnt med et ord. Jeg lot som ingenting og han lot som ingenting. Dog, da han hadde dratt etter frokosten, kastet jeg meg over dagboka.

Det var noe som var verd å skrive om allikevel!

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.