Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg innlegg bilde

Det ble ikke som ventet

Jeg dro en sommerdag med bilen til min helt ferske dame som jeg kun hadde pratet med via mail, telefon og MSN videochat gjennom den siste måneden. I dag går man jo ikke på byen for å finne damer, men oppsøker en eller annen dating-tjeneste på nettet. Så også med meg. I en alder av nesten 50 er det uansett ikke mange utestedene man finner for min aldersgruppe. Hun bodde i et av våre naboland, var litt over 40, ganske tiltrekkende utseende fra det jeg kunne se på bilder og video, men det er jo ikke all verdens inntrykk man får på denne måten.

Jeg ble stående på et torg i byen hun bodde i og vente på henne. Jeg hadde til tross for et bykart kjørt meg bort. Godt å ha mobiltelefon da. Jeg gikk litt nervøst omkring på fortauet og kikket i alle retninger om jeg skulle få øye på henne. Plutselig sto hun ved siden av meg og hadde kommet på meg bakfra.

– Hei, sa hun og gav meg et overraskende blendende smil.
– Hei, svarte jeg og smilte tilbake.

Jøss, hun var jaggu mye penere enn jeg hadde fått inntrykk av. Ingen av bildene eller webkameraet hadde ytt henne rettferdighet. Da vi gikk i retning av bilen min i en bakgate, var hun et steg foran meg. Jeg tok et kjapt overblikk over henne bakfra. Slanke lange bein, ei velformet fast rompe i trange jeans, fyldige pupper for å si det mildt. Alt dette hadde hun ikke vist av seg selv før nå. Jeg ble positivt overrasket og en smule ivrig. Dama så riktig flott ut.

Vel hjemme hos henne, skulle vi ha noe å spise var meningen.
– Jeg må innrømme at jeg kommer akkurat fra jobb og har ikke fått handlet noe som helst unntatt noe vin, sa hun unnskyldende.
– Jobber du så seint? Klokka er jo syv på kvelden, sa jeg undrende.
– Ja, du skjønner, innen forskning og som student har vi knapt arbeidstider som vanlige folk. Jeg er på lab’en både seint og tidlig, og av og til utover seine nettene. Men det er en butikk like ved der jeg bor, sa hun.
– La oss se hva de har, sa jeg oppmuntrende.
– Jeg må innrømme at jeg er temmelig håpløs med matlaging, og datteren min klager ofte på det. Ingen av oss er særlig kjøkkenvant for å si det mildt. Men du har jo pratet mye om at du liker å lage mat. Kanskje du kunne lage noe om det ikke er for ufint å spørre?

Det ble til at jeg lagde middag. Datteren hennes kom hjem kort etter oss, og du verden for ei jente! 20 år gammel, pratsom, smilende, utadvendt og jeg kunne ikke unngå å legge merke til den frekkeste deiligste strutterompa jeg kanskje noen gang hadde sett! Men hun hadde ikke sin mors store fyldige pupper, tvert imot var hun ganske så flat. Den veldreide fantastiske rompa veide likevel mange ganger opp for de manglende puppene. Nåvel, middag og god vin ble det og med god lett stemning. Datteren viste seg raskt å akseptere meg i familien. Det var ingen tegn til tradisjonell skepsis overfor hennes mors nye kjæreste.

Ved midnatt var vi alle trøtte og klare for køya. I tur og orden ble badet brukt, damene først. Jeg ville ta en kjapp dusj etter lang bilkjøring, sa jeg til Hanna, dama mi altså, så da jentene endelig var ferdige, kledde jeg av meg på badet og skrudde på dusjen. Kort etter sto jeg nydusjet, naken og pusset tennene. Mens jeg sto der, tenkte jeg på Hanna og at vi skulle gå til sengs med naken myk hud og det hele og ble naturlig nok hard. Pikken sto snart knallhard foran speilet. Jeg smilte for meg selv. Det var ganske lenge siden sist jeg hadde hatt sex. Plutselig gikk døra opp. Fan, den kunne jo ikke låses! I speilet så jeg Minna, datteren iført kun en minimal hvit truse og en knøttliten BH. Den vakre smekre kroppen hennes var nydelig og med en lett brunfarge!

– Åh, unnskyld, sa hun, men smilte da så min ståpikk i speilet.
– Jøss, du er jaggu klar for natta, gliste hun til meg og fortsatte kjapt.
– Jeg skal bare ha noe bomull, og ha en riktig god natt med mamma!

Hun grep en pose som hang på en krok og gliste ertende idet hun ser demonstrativt ned på pikken og forsvinner. Jeg fikk ikke frem ett eneste ord og kjente jeg ble sprutrød i ansiktet innen hun forsvant ut etter å ha revet til seg bomullen. Fanden heller, banker de ikke på her når det er mannfolk til stede?

Etter å ha kommet meg av overraskelsen gikk jeg med et håndklede rundt meg over gangen til soverommet hvor Hanna ventet. Hun lå allerede under dyna og smilte mot meg da jeg kom inn.

– Jeg hørte du ble overrasket av Minna, lo hun.
– Vel, jeg ble temmelig flau. Si meg, banker dere ikke på døra når det er mannfolk på besøk?
– He he, vel de fleste vennene våre er jenter, og da er det ikke så vanlig, sa hun.
– Vel, jeg sto der i en temmelig avslørende situasjon, sa jeg forsiktig.
– He he, ja hun stakk hodet inn døra her og sa at det står en kar bokstavelig talt og venter på meg på badet. Jeg skjønte ikke poenget straks, så hun gav meg en god beskrivelse av ståpikken din. Hun må visst ha likt det hun så, sa hun ertende.

Igjen kjente jeg rødmen. Likte det hun så? Hva slags tanker var nå dette da, slo det meg og spurte Hanna.
– Ikke noe spesielt. Det er bare det at Minna og jeg er temmelig åpen og frittalende. Du blir nok vant til hennes temmelig direkte måte å si tingene på, og vi er også nudister, så hun er vel vant med å se nakne menn, både med og uten ståpikk, lo hun.
– Vel, jeg merket meg jo hennes overraskende spørsmål under middagen, sa jeg. Er hun alltid slik, spurte jeg.
– Neida, men det er tydelig at hun liker deg allerede og føler at hun kan snakke med deg om intime ting.

Jeg måtte bare riste på hodet. Minna hadde vært mildt sagt direkte overfor meg og spurt om menn, sex og mer til over middagen. Ett av hennes første spørsmål til meg hadde vært om hvorfor menn var så opptatt av å bli sugd! Det endte med at vi hadde pratet om temmelig direkte seksuelle spørsmål. Jentungen hadde overrasket meg fullstendig med sine spørsmål og argumenter. Nåvel, jentunge var ikke akkurat rette betegnelsen. Hanna hadde ikke vært så åpenhjertig, hun lo mest av sin datters spørsmål til meg, mens Minna hadde lagt ut om tidligere gutter hun hadde knullet og alt fra pikkstørrelser til hva gutter forventet og hva hun forventet. Interessant nok, men ikke helt hva man forventer første kvelden på «date» av datteren til ei ny dame, spør du meg!

– Du, jeg har dessverre fått mensen, sa Hanna plutselig da jeg hadde kommet under dyna, men jeg vil gjerne kose litt for deg likevel. Ergerlig, men sånn er det.
– Vel, vi har da tid nok. Jeg skal jo være her i to uker, svarte jeg.

Så kjente jeg handa hennes som smøg seg rundt pikken min og runket den sakte. Vi kysset, nølende og søkende først, så ble vi mer pågående. Med en hånd grep jeg rundt et stort fyldig bryst og fant brystvorten som allerede var stor og hard. Det var jaggu lenge siden jeg hadde hatt et slikt stort og flott bryst i handa. Hun kastet etter en stund dyna vekk, snudde seg rundt og satte seg på knærne over meg, grep om pikken igjen og senket munnen sakte over pikkhodet. Det gav meg en deilig pirring opp gjennom kroppen idet leppene hennes gled sakte over pikken. Hennes ene hand masserte ballene mine, den andre runket kuken i takt med sugingen hennes. Tungen hennes presset under pikkhodet idet hun lot pikken gli nesten ut av munnen sin. Handa hennes gled helt opp mot kanten av pikkhodet for så å gli nedover langs skaftet med munn og hand. Hun fortsatte denne herlige bevegelsen og fikk meg snart til å flyte av sted i nytelsen. Jøss, dette kunne hun, rene eksperten! Sjelden hadde jeg blitt sugd så godt. Tungen hennes som masserte under pikkhodet var uutholdelig deilig. Jeg stønnet og var i himmelen. Dette kunne jeg ikke ta særlig lenge, kjente jeg. Hannas pikksuging var helt fantastisk.

– Oh, dette kan ikke vare evig, stønnet jeg.
– Bare kom du, kos deg godt nå, jeg vil ha spruten din, smake på den, sa hun mykt og fortsatte sin deilige suging.

Ikke lenge etter ble presset uoverkommelig. Det steg og steg i meg, vokste seg stort og ville ut og opp. Med ett stønnet jeg så høyt at Minna garantert måtte høre meg. Spruten sto inn i munnen på Hanna. Hun sugde lettere nå, men handa hennes presset saften min ut sammen med mine spruter. En gang, to, tre… åhhh du gode gud så jeg sprutet. Hanna svelget unna det hun kunne, hørtes det ut som. Jeg bare nøt stunden med lukkede øyne. Endelig var rykkene i pungen min over. Jeg lå der slapp og følte herlighetens matthet sige innover meg. Jeg kikket på Hanna som tørket sæd rundt munnen sin og slikket i seg hver dråpe.

– Det var godt for deg, ikke sant? Og du smaker ikke så verst, sa hun med et smil.
– Ja, det der er jaggu ikke noe jeg har opplevd for ofte. Du er helt fantastisk!
– He he, lo hun, og du verden som du brøler når du kommer. Minna må ha hørt deg uten tvil, så du må belage deg på noen ertende kommentarer i morgen til frokost.
– Vel, jeg må vel gjennom hele forhøret da, sa jeg ironisk med et smil.

Neste morgen var jeg først oppe og laget kaffe og frokost. Hanna skulle tidlig på jobb, mens Minna hadde friuke fra skolen. En snau time senere hadde Hanna dratt. Jeg satt og leste aviser på nettet på hennes bærbare pc i kjøkkenet iført boksershorts og skjorte da Minna kom ruslende med trøtte øyne, kun iført den minitrusa fra kvelden før og ei skjorte som ikke var kneppet igjen. De små puppene hennes fikk jeg godt utsyn til.

– God morgen, sa hun med en skjevt smil.
– Hei, sa jeg, har du sovet godt?
– Vel, du holdt meg jo våken med den brølingen din. Si meg, er du alltid så høylytt når du kommer?

Igjen gjorde hun meg flau.
– Vel, kanskje ikke alltid, sa jeg litt matt. Beklager at jeg holdt deg våken.
– He he, jeg tenker du fikk deg en omgang sånn som du brølte, sa hun og fortsatte.
– Bare slapp av, det gjør ikke noe, jeg har fri på skolen denne uka, men jeg må innrømme at jeg blir misunnelig på dere. Skal det der gjenta seg hver kveld, blir jeg jo bare kåtere og kåtere, jeg også, sa hun med et ertende glis og forsvant på badet.

Hva i alle dager svarer man på sånt i en slik situasjon? Avislesingen ble glemt. Jeg satt der ganske paff og tenkte på hvordan jeg kunne holde kjeft når jeg kom. Det ville bli et problem, for det var jo ikke akkurat slikt man tenkte på når det rykket som deiligst i pungen og sæden sprutet etter en sånn fantastisk behandling Hanna hadde gitt meg. En stund senere satt Minna ved bordet og spiste, fortsatt med skjorta temme åpen.

– Mamma må sannelig ha gitt deg DEN behandlingen sånn som du brølte, sa hun plutselig.
– Du, si meg, er du ikke opptatt av annet enn sex? Spurte jeg litt syrlig.
– Jeg har ikke hatt sex på snart et år, og det er ikke det spor morsomt, og når jeg hørte deg i natt, ble jeg kåt, bare så du vet det!
– Vel, du kan da sjekke opp en type vel?
– Jeg orker ikke det der tilfeldige kjøret, sa hun, og dessuten er det ingen på skolen jeg kunne tenke meg heller. Kjenner ingen utenom skolen.
– Vel, du må bare være tålmodig. Jeg har heller ikke hatt sex på snart et år. Det var kanskje derfor jeg var så høylytt.
– Åh, neida, bare si det som det er. Mamma gav deg en skikkelig runde, ertet hun, og med den pikken jeg så i går, kan jeg tenke meg at hun vil kose seg riktig mye mens du er her.
– Jøss som du er opptatt av pikk og sexprat. Kan vi skifte tema nå?
– He he, blir du kåt av å prate om sex med meg?
– Vel, jeg synes bare du drar det litt vel langt.
– Drar det? He he, du ble dratt godt i natt, sa hun frekt og lo.
– Nå synes jeg du går langt over streken, og det er vel bare fordi du er misunnelig som du sa.
– Klart jeg er misunnelig! Du har jo den deilige staken og kan ligge deg og gasse deg med mor mens jeg må ligge på andre siden av veggen og høre på dere. Det vil si, i natt var det jo bare deg jeg hørte. Mon tro hvorfor jeg ikke hørte mamma? Hun skriker da høyt nok, vet jeg.
– Du, nå synes jeg du burde stoppe, sa jeg lett irritert, men undret på dette med mora og hennes skriking. Verre var at dette sexpreiket virkelig hadde gjort meg hard, og med kun boksershorts på ville reisningen min være mildt sagt synlig om jeg måtte reise meg opp. Ikke fan om pikken roet seg heller. Minna var ferdig med frokosten, reiste seg opp og sto ved oppvaskbenken og skylte ei skål og en kopp. Iført det minimale stringtrusa kunne jeg ikke unngå å se hele de fantastiske rumpeballene hennes. Hun kunne like gjerne ha vært naken. Plutselig idet jeg kikker på rumpa hennes, snur hun seg og oppdager blikket mitt.
– Jaha, du liker utsikten, gliste hun.
– Vel, jeg… og fikk ikke frem ordene. Hva skulle jeg vel si? Jeg kjente jeg ble rød og varm i toppen.
– Jeg ser du liker denne rompa. Er den ikke fin kanskje? Bare se mer!

Frekt og freidig løftet hun skjorta opp og viste meg hele den herlige runde velformede silkemyke rompa si. Hun gliste mot meg og snudde seg med fronten mot meg og strøk en våt hand over den faste deilige magen. Du verden for noen runde velformede hofter og rompe hun hadde. Pikken sto knallhard og struttende, og det unngikk ikke blikket hennes!

– Neimen, se der da! Du har jo en kjempedeilig ståpikk! Jøss, som den står, sa hun med ekte overraskelse.

Jeg ble sprutrød i ansiktet, kjente det over hele meg at dette hadde kommet lengre enn langt. Jentungen stod her og ertet meg opp bevisst, og jeg min arme idiot lot det bare skje. Men hun hadde jaggu gjort meg sprengkåt.

– Nå har du sannelig sett så mye av meg at det er på tide jeg får se litt mer av deg, utbrøt hun.
– Nei, nei, det ville være helt galt. La oss stoppe nå. Din mor ville fly i flint.
– Tror du jeg ville fortelle henne noe som helst? Og du vil i alle fall ikke si noe, argumenterte hun.

Dermed lente hun seg innover kjøkkenbordet og så demonstrativt på ståpikken min som bulte rett opp i underbuksa mi. Blikkene våre møttes. Så grep hun kjapt omkring tuppen av pikken utenpå buksen og befølte meg et kort øyeblikk prøvende. Det var som et sjokk av opphisselse. Et stønn unnslapp meg.

– Den kjennes helt herlig ut, sa hun intenst.

Jeg fikk ikke sagt ett ord, satt bare der og ønsket faktisk at hun tok på den igjen selv om all fornuft tilsa at jeg burde stoppe denne galskapen. Men jeg var sprengkåt som fy, og nå var buksa mi våt tvers gjennom. Hun så på meg igjen. Så tok hun tak i pikkhodet igjen og vrengte pikken ut i sprekken i buksa. Den spratt ut glinsende og våt. Hun sto og stirret sultent på den med halvåpen munn. Så var det som hun våknet og grep om kuken og runket den prøvende. Den myke handa hennes gled så deilig nedover skaftet at jeg dirret.

– Ta på meg da for søren, utbrøt hun.
– Åh du er gal, og du gjør meg gal også, stønnet jeg opphisset.
– Jeg vil ha deg her og nå, jeg vil kjenne den store harde deilige pikken din inni meg, bare så du vet det, sa hun fast.
– Åh, fanden heller, du skal få kjenne pikk til gangs, utbrøt jeg og borte var alle hemninger og motstand. Jeg lot meg forføre av denne 20-årige jentungen.

Jeg grep omkring henne, det vil si om den lekre faste runde opphissende deilige rompa hennes og begynte å kysse henne over den faste magen. Mens jeg lot fingrene gli inn i rompesprekken hennes så hun stønnet av vellyst og overraskelse, slikket og kysset jeg meg ned mot den ventende fitta hennes. Kuken min banket som gal!

– Vent, sa hun plutselig, jeg vil ligge her på kjøkkenbordet.

Hun ryddet bort det som var på bordet og la seg på ryggen mot meg der jeg satt. Jeg var ikke tungbedd og løftet bort den lille tøylappen over den glattbarberte deilige fitta hennes. Så nesten stupte jeg frem og begynte å slikke henne i lange sultne drag over fitteleppene. Du verden så deilig. Tungespissen trengte forbi leppene, og jeg presset den inn så langt den rakk. Minna stønnet og ynket seg i lysten.

– Ja, ja, slikk meg godt, bruk fingeren, kom, gjør meg kåtere, pul meg! Åhh.. den deilige pikken din gjør meg gal.

Hun var skikkelig kåt, for fitta hennes var grundig våt. Fingeren min gled lett inn der jeg masserte og romsterte. Trangt var det, deilig trangt. Åh…. Jeg hadde helt glemt hvordan en slik ung fitte kjentes. Det var trangt og helt herlig. Jeg slikket og masserte henne med fingeren og stakk en finger litt inn i rompehullet hennes. Hun hylte nesten av begeistring og kåtskap. Jeg drev på en lang stund, kunne ikke få nok av den deilige fittesmaken hennes, og at hun var helt glattraket satte jo en ekstra spiss på det hele. Hun stønnet intenst nå.

– Kom, la meg få kjenne på den deilige kuken din, jeg vil ha deg dypt inn i meg.
– La oss bruke ei seng heller, jeg vil at du skal ri på kuken min, sa jeg opphisset.

Vi gikk inn på hennes rom. Jeg slengte meg nedpå senga så pikken klasket mot magen min. Hun var over meg med glupsk appetitt, grep om pikken min og styrte den mot den våte fitta si. Hun gned kukhodet frem og tilbake over fitteleppene, presset på litt for å få den inn, og plutselig gled kuken inn i den trange deiligste fitta jeg noensinne kunne huske å ha kjent! Du verden så fitta hennes var fast omkring den pulserende lengtende kuken min. Hun stønnet grovt da hun sakte gled helt ned på skaftet mitt.

– Åhhh… for en sværing du har! Den er sååå deilig stor og tjukk, ynket hun seg.
– Du har den herligste trange fitta jeg har kjent, kvitterte jeg og begynte å pule henne forsiktig i sakte støt.
– Ja, pul meg godt, pul meg, pul meg med den godkuken din, skrek hun.

Hun ble helt vill nå og humpet og danset på kuken min som en gal. Hoftene hennes beveget seg forover, bakover, opp og ned i en glidende bevegelse så jeg måtte roe litt ned mine egne støt for ikke å sprute tom pungen allerede. Det var helt utrolig deilig å kjenne den trange fitta hennes. Av og til strammet hun skjedemusklene omkring kuken så jeg ble helt gal. I ett bankende kjør drev hun på og pulte meg til de grader. Jeg skjønte snart at hun sannelig var like ved å eksplodere i orgasme og lot det stå til, pumpet kuken hardt og fort i henne. Trykket bygget seg opp i meg nå. Jeg taklet ikke dette mye lengre. Med ett skrek hun til. Det begynte dypt nede i halsen hennes, så et langtrukkent stønn som gikk over til et skrik og nesten gråting. Så hylte hun gang på gang og kom i sterke rykninger som jeg vel aldri hadde opplevd før. Dermed var det tid for meg. Jeg eksploderte gang på gang i henne, sprutet og sprutet i deilige rykk, sæden pumpet dypt inn i fitta hennes. Til slutt lå hun over meg og pustet tungt og småkysset meg på halsen.

– Herregud, at sex kan være så herlig ante jeg ikke, stønnet hun, det er det beste jeg noensinne har opplevd. Den pikken din fyller meg så til de grader opp og gjør meg helt gal altså! Jeg kom minst tre ganger, og det har jeg aldri opplevd før. Også så sterkt! Mmm…… du deilige mann, jeg skal ha mer av deg, gliste hun til meg.
– Tror du det er så lurt? Eller har du tenkt å knulle meg hver dag mens din mor er på jobb?
– Ja, hvorfor ikke? Det hun ikke vet, har hun ikke vondt av, sa hun muntert.
– Jaha, og hvordan tror du jeg skal klare å knulle som dette flere ganger om dagen? Du må regne med at din mor vil ha pikk på kvelden.
– Pytt, det klarer nok den der kjempedeilige harde kuken din. Dessuten har mor mensen nå. Jeg så vel hva som lå i sanitærboksen på badet, gliste hun, så det blir neppe fitte på deg der. Da kan du trøste deg med min fitte, ikke sant?

Hun hadde et godt argument der, måtte jeg medgi, og samme kveld ble jeg sugd til en ny sprut av hennes mor. Hanna var helt utrolig til å suge pikk. Jeg sovnet som en stein den kvelden. Neste morgen sov Minna lenge. Jeg satt alene med pc’en i kjøkkenet og leste nyheter på nettet mens jeg spiste frokost, men tankene driftet av sted til sex med disse to lekre damene og jeg begynte å få ståkuk igjen. Ikke uvanlig med morrabrød. Så jeg klikket meg inn på en pornoside og kikket på bilder og diverse knullevideoer og ble enda mer kåt. Siden Hanna for lengst var gått på jobben og Minna sov, lurte jeg pikken ut av boksershortsen og begynte og dra den. Jeg ble kåtere og kåtere. Idet jeg dro fingrene over det våte pikkhodet, merket jeg at Minna sto i døra og gliste.

– Jasså, kåt igjen? Og hva er det nå som gjør deg kåt, spurte hun.
– Vel, begynte jeg flau og prøvde å få inn pikken i buksen.
– Bare la den være ute, jeg kan hjelpe deg, sa hun og kom rundt bordet.

Hun gav meg en klem og grep rundt staken, runket den sakte og sa:

– Stakkars mann, kåt og lysten igjen. Fikk du ikke nok i går da? Du må visst sprute mer, ser det ut for.
– Oh, stønnet jeg mens hun runket kuken, det er jo så deilig.
– Jeg vil se spruten din denne gangen, sa hun og runket meg hurtigere nå.

Hun drev på en stund, løftet opp skjorten og lot meg suge puppvortene som var ganske store på de små puppene.

– Kanskje en liten smak av fitte er det denne karen trenger for å sprute nå, hva?
– Ja, kom med den deilige trange fitta di, sa jeg opphisset.
– Men si fra før du spruter, jeg vil se spruten din.

Hun snudde seg rundt, vrengte ned den lille trusa si mens jeg snudde stolen mot henne. Så satte hun seg sakte ned på fanget mitt og styrte hardingen inn i seg. Hun var ikke særlig våt, og det tok litt tid før pikken gled inn i henne, men du verden for en følelse det var da hun først satte seg helt ned på den. Så begynte hun å ri opp og ned, frem og tilbake på min harde kåte kuk så det var en sann fryd. Det er den deiligste fitta jeg noensinne har kjent over kuken min. Hun liksom pumpet den så innmari grundig. Med en hånd masserte hun ballene mine foran seg mens hun stønnet. Sånn drev hun på en stund, og det tok ikke lang tid før jeg kjente ballesprenget komme.

– Nå er det ikke lenge igjen, fikk jeg frem.
– Åh, ja la meg se spruten din, det er så opphissende.

Hun gled av meg, snudde seg og runket og sugde meg det siste stykket. Med en hånd rundt kuken, runkende, og en om ballene kom jeg så det suste. Første spruten spratt rett opp i ansiktet hennes. Den neste på brystet hennes, tredje spruten igjen i ansiktet hennes før de neste dråpene fløt utover handa hennes.

– Jøss, du har jo et vanvittig lager av sæd i de ballene. Jeg må smake på den, og tok en dråpe fra brystet sitt på fingeren og slikket det i seg.
– Mmmm….. ikke verst, sa hun og smilte, men nå skal du vær så god slikke musa mi og gi meg en deilig morgenorgasme.

Som befalt, byttet vi plass. Jeg la meg på knærne foran henne der hun satt på stolen og skrevde med de lekre faste silkemyke lårene. Med to fingre spredte hun fitteleppene sine.

– Jeg ser du virkelig liker denne lille musa. Slikk den godt nå. Jeg elsker å bli slikket, og du vet jaggu hvordan du skal slikke fitte, sa hun og lente seg bakover og ventet med lengsel på tunga mi.

Jeg lot meg ikke bed to ganger. Hun akte seg helt frem på stolkanten slik at hun halvveis hang over stolsetet. Dermed slapp jeg til med en finger opp i rompa hennes også. Jeg slafset fittesaft høylytt og fingerpulte henne i både rompa og fitta. Jentungen ble straks helt vill og stønnet tungt.

– Ja ja ja…. Mer mer, kom det fra henne, åhhh….det er så vanvittig deilig!

Jeg drev hardt på, ville drive henne raskt til høyden, og det tok overraskende kort tid. Hun skrek vilt og uhemmet og rykket til i stolen. Ja, med ett sprutet en tynn blank stråle rett i ansiktet mitt. Hun skrek og ynket seg, vred seg på stolen og med ett løftet hun beina over skuldrene mine og klemte meg nesten fordervet mellom de sterke lårene sine.

– Guuud, du gjør meg helt gal! At det er mulig! Jeg har aldri hatt en så sterk orgasme, stønnet hun da hun roet seg litt.

Jeg slikket forsiktig omkring fitta, kikket opp på henne og sa:

– Å slikke denne fitta er helt utenom det vanlige, den er bare helt topp.
– Jøss, du er jo helt dyvåt i ansiktet.
– He he, du sprutet som om du pisset på meg, og det er heller ikke så vanlig. Du må virkelig ha hatt en kjempeorgasme.
– Har aldri kjent det slik. Garantert ikke. Det var helt himmelsk! Du slipper jaggu ikke unna. Jeg skal knulle deg, og du skal slikke meg mange ganger før du får lov til å reise hjem!
– Hei hei, slapp av nå. Du kan ikke forvente slike orgasmer hver gang, sa jeg.
– Det gjør ikke noe, du er jo rene eksperten på den slikkingen, og de fingrene dine sender meg opp i skyene mens du slikker meg. Særlig liker jeg den bak i rompa når jeg kommer. Kanskje du til og med vil knulle det hullet også, fleipet hun.
– Tja, kanskje jeg skulle prøve. Det er trangt og deilig for pikken, og jeg kommer som et skudd, flirte jeg.
– Jasså, du har rompepult damer før du.
– Ja visst, det kan være riktig deilig.
– Vel, akkurat nå blir det ikke. Jeg er helt matt og trenger en dusj, og det gjør du også forresten. Kom, la oss dusje sammen.

Dermed satt vi snart nakne i badekaret. Hun koste og kjælte litt med pikken min, vasket den og jaggu begynte den å stå igjen.

– Du er jaggu litt av en hingst. Kanskje en sprut til ville roe den ned, lo hun og begynte for alvor å runke meg taktfast.

Hun hadde ikke helt samme handlaget som sin mor verken med runking eller suging, men du verden så deilig det var likevel. Hun drev på en stund, og snart kjente jeg det bygget seg opp igjen. Hun skjønte jeg var nær og sugde godt med ballemassasje med handa. Dermed sprutet jeg all stasen rett i munnen hennes. Ohhh….. det var en nytelse. Hun svelget det meste av spruten.

De to ukene gikk som de første par dagene. Om kvelden hadde jeg deilig sex med Hanna som overgikk seg selv kanskje, for hun sleit meg helt ut. Den første helgen da hun var kvitt mensen, knullet vi i to runder utover seine natta. Som dattera hadde påpekt, hylte og stønnet Hanna verre enn verst. Så ille hadde det vært at Minna hadde kommet i døra til soverommet og spurt om når hun kunne få sove. Hanna satt akkurat da på meg og knullet meg for andre gang. Om dagen knullet jeg Minna både to og tre ganger. Det ble ei minnerik knulletid, og jeg dro hjem helt utslitt.

Mandag kveld etter jeg kom hjem lå der to mail’er i innboksen, en fra hver av dem. Begge skrev «åh, for en deilig knullemann du er! Vi vil ha mer!!!». Vi????? Hadde Minna fortalt mora alt???? Eller….. var det hele avtalt spill????

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.