Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg illustrasjon bilde

Basseng gutten

eg var endelig fylt atten og var ivrig etter å få lære så mye om livet som jeg kunne. Gjerne alt på en gang. Sommerjobb hadde jeg fått på det lokale hotellet og var glad for det. Min jobb besto i å sørge for at bade-hotellets svømmeavdeling til enhver tid var ryddig og pen. Så der tuslet jeg da mellom bassenger og den egne avdelingen for boblebadere og ryddet håndklær, vasket stoler og benker. Jeg var stolt av uniformen som besto av knelange hvite shorts og ditto
t-skjorte.. Jeg hadde brukt noen minutter ved første anledning foran speilet. Jeg syntes selv at jeg så godt ut..

Det var sommer og sol på Sørlandet og de fleste gjestene lå ute på terrassen og solte seg. Det var først om kvelden at gjestene trakk inn under tak. Mine arbeids kamerater hadde fortalt meg om alle opplevelsene de hadde fått med seg i fra avdelingen der de fire store boblebadene stod. Det var bare det at det var for varmt, og alle var ute.. Alle..? det var vel ikke helt riktig, for etter et par uker i jobben kom en familie med 2 barn der far og barna stadig var ute på terrassen mens mor tydeligvis storkoste seg i boblebadet..

Det gikk et par dager der jeg bare skulte bort på henne. Hun smilte alltid til meg der jeg ivrig prøvde å gjøre verden mer til lags for henne. Hun var en flott kvinne med store bryster som bare var i veien når jeg møtte henne. Jo mer jeg prøvde å trekke blikket til meg, jo mer stirret jeg faktisk. Hun merket nok mitt overivrige blikk men sa ingen ting og smilte likevel.

Hun var lys i håret, og hår hadde hun mye av. Det lå som en glorie rundt et flott ansikt, som mer og mer opptok tankene mine. En arbeidskamerat kom til meg en ettermiddag og spurte om jeg kunne dekke kveldsvakten hans da han skulle på et idretts arrangement. Jeg stod sammen med ham i bade resepsjonen og dro på svaret da jeg slettes ikke hadde lyst til dette.

Med et fikk jeg øye på den flotte kvinnen som beveget seg opp trappen i den andre enden av bade hallen. Hun skulle opp å kose seg i boblebadet . Med et var saken avgjort og jeg var overbevist om at jeg trengte de pengene. Jeg brukte ikke lange tiden på å komme meg opp i overetasjen der boblebadene lå men der var ingen å se. Først når jeg nærmet meg det innerste badet hørte jeg de velkjente bruselydene fra dysene. Jeg smatt inn i en av garderobene og fant ut at om jeg stod på den tilhørende benken kunne jeg se ned på karet som lå vegg i vegg. Jeg takket gud stille for den åpne løsningen i taket å stirret ned på kvinnen som lå i karet med ryggen mot meg.

Lite modig som jeg var måtte jeg ta en runde rund i etasjen for å forsikre meg om vi var alene. Jeg sprang ivrig tilbake til garderoben og opp på benken… Jeg stirret ned på henne der hun lå bakover med hodet på karkanten og armene rett ut til hver sin side. Det lot til at hun hadde den store dysen pulserende rett i ryggen og det var et svakt smil på leppene hennes. Det hele hisset meg opp og det var en ny følelse som bredte seg rundt i kroppen min. Kvinnen foran meg fikk det til å sitre i hele kroppen.

Jeg har da møtt jenter på min egen alder og litt yngre. Men noe mer en klem og kyss hadde jeg ikke fått oppleve. Riktignok hadde jeg lurt både en hånd og en ivrig finger rundt under stramme klær, men som sagt – noe mer var dessverre ikke blitt meg til del. Nå stod jeg her med en knallhard pikk i shortsen og stirret ned på kvinnen jeg hadde skult på i flere dager.

Tankene gikk fort gjennom hodet mitt, dette var ikke helt riktig og tenk om jeg ble oppdaget. Jeg kunne miste jobben på flekken og aller verst ville det være å se kvinnen i øynene etter å ha stirret på henne i smug.

Jeg ville hoppe ned fra benken, men blikket mitt hold meg tilbake. Kvinnen i karet var nemlig i ferd med å kneppe opp overdelen sin. Jeg holdt pusten av spenning og fikk se henne løsne stroppene bak på ryggen for deretter å dra ned stroppen nedover armene. Deretter løsnet hun armene fri fra stroppene og lot de store brystene frigjøre seg fra skålene. Så la hun overdelen på kanten ved sin side og strakte deretter armene ut igjen.

Mine øyne var sikkert som tinntallerkener og var spikret fast i de flotte brystene hennes som nå duvet i vann overflaten…. Jeg måtte legge mitt eget kjønn bedre til rette for sin tilstand, og det dirret i mine hender. Dette var nesten for mye for meg..

Smilet hennes forandret seg sakte til en åpen munn, hun flyttet en og en hånd til brystvortene som hun knadde mellom fingrene. Hun snudde begge håndflatene med yttersiden mot brystene og lot vortene gli inn mellom pekefinger og langfinger. Slik struttet de inn i håndflaten og tommelfingrene masserte dem.

Jeg bare måtte ta frem lemmet og gni det oppsvulmede hodet. Den var nesten blå av opphisselse og så hard som jeg aldrig hadde sett den. Jeg runket et par ta frem og tilbake og kjente ilingene gå igjennom kroppen min. Jeg måtte se ned på junior for å se hvordan tilstanden var. Jeg skjønte fort at her trengtes ikke store anstrengelsene før jeg ville komme.
Jeg kastet igjen blikket ned i boblebadet og fik se henne føre høyrehånden ned til bikinitrusen å forsvinne nedi.

Nå lå hun der med vid åpen munn og jeg kunne høre henne stønne høyt og ynke seg. Hånden i buksen hennes hadde tydeligvis økt sin hastighet og hun løftet opp underlivet mot vann flaten.
Min egen hånd hadde også økt hastigheten helt uten min innblanding. Jeg onanert rett og slett som besatt mens øynene fulgte hennes runkebevegelser. Med et spente kvinnens kropp seg i bue og var langt oppe av vannet menns hun laget en merkelig ralle lyd som kom nede fra halsen, mens hun hveste mellom tennene:

”Ja, det er deilig , ja jeg koooomer…… ohh jaaaa”

Hun stod slik i bue noen sekunder og jeg var så overasket at jeg nærmest sluttet å runke meg selv. Da hun langt om lenge gled ned i vannet igjen var jeg helt sprekkeferdig. Jeg dro bare forhuden tilbake et par ganger før spruten sto oppover garderobeveggen. Jeg svimlet og måtte støtte meg i side veggen men jeg tømte hele ladningen med sæd på veggen. Slik hang jeg nærmest i kanten, mens kreftene sakte vendte tilbake.

Det var helt stille og jeg ble med et livredd at jeg hadde laget noen lyder jeg ikke hadde hatt kontroll over. Jeg fant et håndkle og tørket veggen som besatt for å slette alle mulige bevis. Deretter strakte jeg meg igjen over kanten for å finne ut at karet var tomt og kvinnen var gått. Jeg satte meg ned på benken og pustet ut mens hjertet hamret som besatt i kroppen min… Hadde hun sett eller hørt meg før hun dro av sted?? Jeg følte meg tom og slapp der jeg vandret ned i resepsjonen igjen. Der var det ikke noe oppstyr og jeg slappet etter hvert av og kjente en deilig varme spre seg i kroppen når denne opplevelsen ikke var blitt oppdaget.

Jeg var hektet av denne kvinnen. Neste dag hadde jeg selv kveldsvakt og som kvelden før kom også kvinnen med håndkle og en liten sportsbag. Jeg stirret på henne i trappen og fikk et kort blikk tilbake. Jeg så raskt til et annet sted, men følte allikevel at der var noe i blikket hennes.

Jeg ventet en halv time før jeg fant på en unnskylding for å gå etter henne. Også i dag hadde hun tatt av seg overdelen og de store brystene hennes fløt som maneter i det klare vannet. Jeg listet meg ut av gardroben og ut på siden av karet der jeg kunne skjule meg bak en lett-vegg.
Der stod jeg og betraktet henne med en hånd i buksen som gned et allerede stivt kjønn.

Hun stønnet der bort i karet, tiden for bobledysene var gått ut og vannet hadde lagt seg rolig rundt kroppen hennes slik at jeg kunne se alt som skjedde. Jeg kunne se hånden hennes gni kjønnet sitt under bikini buksen. Jeg var opphisset og mistet med et hodet og gled alt for langt ut med både kropp og hode.

Jeg møtte plutselig blikket hennes og stivnet som en stokk av redsel. Slik ble jeg stående i flere sekunder og det var henne som til slutt brøt stillheten og snakket til meg med en morsk stemme:

”Hva i all verden gjør du her, spionerer du på damene, det er ikke bra”

Jeg så meg rundt etter det berømte hullet i bakken før jeg nølende måtte si:

”Beklager jeg mente ikke å gjøre det, jeg har aldrig gjort det tidligere, men du var…..”

”Hva var jeg sa du” repliserte hun , nå med et lite smil om munnen..

”Du er så fantastisk flott” bare datt det ut av meg og hun smilte ennå bredere. Jeg vurdert en kort stund å ta bena fatt og løpe min vei.

”Jasså , så du synes jeg er pen”

Hun ble stille en liten stund og jeg var på vei til å snu meg bort da jeg hadde oppdaget at shortsen struttet ut i fronten. Slik at det var helt tydelig hva jeg drev meg og resultatet av det.

”Hei ikke gå ” sa hun ”Kom heller og sett deg her på kanten hos meg”

Med bøyd hode så jeg at hun vinket meg bort til seg. Jeg svelget tungt og gikk de få skrittene bort til henne. Vel plassert på kanten av boblebadet kikket jeg flere gangen på hennes kropp men jeg svelget tungt flere ganger. Med bøyd hode måtte jeg høre:

”Det er jo litt hyggelig at en så ung mann synes at jeg fremdeles er attraktiv, hvor gammel er du..?”

”jeg er nettopp fylt atten” sa jeg kjapt, men allikevel høyt nok til at jeg understreket det at jeg følte meg voksen..

Hun lo litt mens hun spredte armene fekk fra brystene:

”Kanskje jeg heller skulle vise deg litt mer på nært hold, det virker ikke til at du har hatt mye kontakt med kvinner”

Jeg gav et uttrykk for at det var interessant, men måtte først forvisse meg om at hun ikke ville fortelle om denne episoden til noen.

”Slapp av” sa hun ”Jeg har en mann som ikke gidder å holde meg noe særlig med selskap, kanskje du kan holde meg med selskap”

Jeg nikket ivrig men var allikevel for sjenert til å ta initiativ eller si noe.

”Synes du brystene mine er flotte” Sa hun mens hun løftet dem opp for meg.

Jeg nikket og prøvde et dumt smil ”De er kjempeflotte….”

Hun smilte til meg og vinket meg opp i det store karet. Jeg tok av meg shortsen og t-skjorten før jeg raskt forsvant under vann med pikken struttetende frem fra skrittet….
Motet og iveren min som fra tidligere hadde fått en knekk var nå på vei opp igjen. Slik satt vi da i hver vår ende av karet og hun holdt brystene opp for meg:

”Vil du ikke ta på dem, kjenne på dem”

Jeg lot meg sakte gli gjennom vannet og bort til henne. Jeg førte hendene mot brystene hennes som om de skulle vær glovarme. Når jeg endelig nådde dem fant jeg ut at de ”bare” var varme. De store vortene knoppet seg på begge brystene ettersom jeg gned dem med fingertuppene mine.
Hun la igjen hodet bakover og smilte til meg mens hun kom med lave stønn.

”Du er en iherdig fyr du” sa hun mens hun smilte til meg, ”Jeg hørte dine stønn i går også, så jeg skjønte at jeg hadde fått en beundrer”

Mine hender stoppet med et og jeg stivnet som en stokk. ”Me.. mener du at du så meg i går”

”Ja, det var ikke fritt slik du stønnet da du kom bak veggen der ” lo hun ”men slapp nå av, det var i går og i dag er du kommet et skritt videre”

Min massage av hennes bryster tok seg opp igjen og jeg slappet etter hvert av der sammen med denne herlige kvinnen. Jeg bøyde meg frem og tok vortene hennes vekselvis i munnen
Og mellom fingrene . De var store og mørke og aldeles deilige å suge på. Hun stønnet nå høylydt og spente kroppen sin opp mot meg..

”Vent” sa hun med et og førte bikinitrusen kjapt nedover lårene og av. Deretter spente hun kroppen mot meg slik at kjønnet hennes lå i vannskorpen. Jeg var i tvil om hvordan jeg skulle angripe saken og nølte litt. Jeg prøvde å huske hva jeg hadde lest i de uttallige bladene jeg hadde lest. Nå var tiden kommet for å omsette det i praksis. Jeg gned henne med min flate hånd, og da hun spredte bena sine kunne jeg varsomt rotere med håndflaten. Hun hadde selv overtatt kosen av sine bryster og lå nå med hodet på kanten med åpen munn.

Jeg ble ivrigere og ivrigere, nå hadde kjønnsleppene hennes åpnet seg og jeg kunne massere dem hver for seg. Jeg lot et par fingre gli inn i henne og så at det hadde stor effekt på hennes stønn. Jeg visste det var en klitoris her et sted, men måtte ha hennes hjelp til å treffe den ordentlig. Slik at snart lå jeg med to fingre fra venstre hånden på hennes klitoris mens tre fingre fra den andre hånden skjøt ut og inn av fitta hennes i stadig høyere tempo.

Hun var virkelig opphisset nå og i et kjempebyks kastet hun seg helt opp på kanten.

”Slikk meg, vær så snill å slikk meg” stønnet hun mot meg..

Jeg satte meg hurtig opp på kne og mens jeg behold de tre fingre i henne gikk jeg nå løs på klitorisen hennes med tungen min. Jeg lot den vispe frem og tilbake det forteste jeg klarte.
Resultatet uteble da heller ikke. Hun vred seg og stønnet der på bassengkanten mens jeg kjørte på i det villeste tempoet jeg klarte.

”Jaaaaaa, ” stønnet hun ” Du suger meg aldeles deilig , ooog knull meg hardt med fingrene dine,,, jaa”

Jeg skjønte at hun var i ferd med å komme og økte om mulig enda mer på tempoet. Fingrene mine gikk ut og inn i fitta hennes i et frenetisk tempo. Hodet mitt var tomt, tungen jobbet av seg selv. Da stivnet hun med et og hele kroppen gikk i bro….. Jeg hold tunga stille med et jevnt press mot klitorisen og ført fingrene helt til bunns i henne og beholdt dem der.

”jaaaa” skrek hun nærmest ”Ja aa, du milde jeg kommmer, heerregud jeg kommmer”

Slik skrek hun flere ganger, mens kroppen var helt stiv. Deretter falt hun sakt ned med baken på kanten igjen og hev etter pusten. Jeg satt der fremdeles med fingrene mine i henne og beundret henne og min egen evne til å gjøre ting riktig.

”Guuud hvor du er deilig ”sa hun omsider..” Du tar virkelig igjen din manglende erfaring i kreativ iver….

”Men nå har du sett meg komme, nå vil gjerne jeg se deg komme.”

Jeg var med et i denne verden igjen, og hun dro meg i armene mot seg. Jeg var forberedt på å entre en kvinnes for første gang i mitt liv, men hun dro meg videre opp. Opp til jeg hadde et ben på hver side av kroppen henne og pikken struttet mot ansiktet hennes. Stående på knærne over henne ble jeg runket av hennes to myke hender. I den tidligere iveren glemte jeg rent å tenke på min egen pikk. Nå var den så aldeles kommet i rampelyset igjen. Jeg bøyde overkroppen bakover og hvilte hendene mine på hennes lår. Dette første til at pikken min stod enda mer strunk mot henne.

Mens hun runket meg sakte med to hender, fortalte hun at jeg hadde en flott pikk og at den var stor i forhold til ung alder. Jeg var stolt og kjempekåt, og kjente at jeg nærmet meg stupet med ekspressfart. Jeg vred på meg og ønsket egentlig en pause for å trekke pusten ordentlig, men det ønsket eller skjønte ikke hun. Hun runket meg stadig fortere og med et var grensen nådd for hva en stakker kan la seg bremse av tenkte isfjell. Jeg skrek høyt mot taket:

”Veeent jeg spruter straks” jeg kunne da ikke bare sprute på den kvinnen.. men svaret hennes var kort og kontant:

”Ja . kjære venn gi meg hele ladningen, sprut alt over kroppen min.” sa hun ivrig til meg mens hun stadig runket meg det forteste hun kunne. Når kroppen min stivnet i en gryende orgasme la hun pikken min mellom de deilige brystene sine. Slik knullet jeg henne mens hun klemte brystene hardt rundt lemmet.

Da var det ingen vei tilbake og jeg kjente sæden bare fosse ut av meg i lange støt som kom igjen og igjen. Jeg sprutet på ansiktet hennes, på brystene ja på hele overkroppen hennes. Kroppen min var med et som en vaskefille nå. Med hennes fingre om min kuk, og med stadige små støt av sæd gled jeg sakte ned av henne og ned på det flisebelagte gulvet..

”Du er riktig en deilig gutt” sa hun til meg mens jeg lå der og hev etter pusten.

Vi snakket litt om løst og fast mens vi kledde på oss.. Jeg fikk vite at hennes mann skulle ta med seg ungene til en fornøyelsespark dagen derpå. Slik at om jeg ville stikke innom hennes rom på formiddagen ville hun sette stor pris på det. Jeg var som i himmelen og gledet meg allerede.

Neste dag sto jeg utenfor rom nummer 516 og banket på døren. Jeg hørte en stemme som sa:

”Kom inn, kjære venn”

Jeg lukket opp døren og steg inn, der fikk jeg se henne ligge splitter naken på magen på den store dobbeltsengen. Jeg smatt på innsiden og lukket døren fort etter meg. Deretter ble jeg bare stående å beundre denne deilige kvinnekroppen foran meg på sengen. Hun lå på magen med spredte ben mot meg, slik at jeg hadde et godt utsyn til hennes edlere deler.

”Vil du stå der hele dagen, eller kommer du snart og varmer en kaldt kvinnekropp” lo hun mot sengeteppet.

Jeg var ikke sen om å komme meg opp i sengen til henne, for deretter å legge armene rundt henne.

”Du” sa hun med myk stemme.. ” Jeg har nettopp dusjet , kunne du tenke deg å smøre meg inn med body lotion”

”Ja det vil jeg gjerne” kom det kjapt fra min munn.

Flasken med lotion hadde jeg allerede fått øye på og snart hadde jeg hendene fulle av krem.
Jeg ble litt usikker på i all verden en starter med slik smøring, men bestemte meg til slutt for å starte nedenfra. Jeg løftet føttene henne opp fra madrassen og lot dem hvile mot brystet mitt. Slik masserte jeg bare foten, fotbladet og mellom tærne. Hun mumlet noen hyggelige ord til meg som jeg ikke oppfattet, men som fortalte meg at hun trivdes under min behandling. Jeg fortsatte ivrig på den andre foten og kunne ikke la være å øke presset og kile under foten et lite øyeblikk slik at hun vred seg på sengen.

Leggene stod for tur og jeg gned kremen nedenfra og oppover med sakte bevegelser. Husket noen kloke ord fra en eller terapi om at det skulle gnies mot lymfene. Jeg passerte knærne og lårene hennes var myke og deilige. Jeg hadde veldig lyst å ta på musa hennes. Leppene var allerede oppsvulmet og var fullstendig åpen mot mitt stirrende blikk… Det var bare redselen for at smøringen ville stoppet der, som holdt fingrene mine igjen. Derfor gjorde jeg et byks oppover i sengen og med ny krem på fingrene gikk jeg løs på armer og skuldre.

Hun lagde lyder omtrent som en malende katt og fortalte meg med jevne mellomrom at jeg hadde varme myke hender og gjorde henne godt. Nakken og ryggen fikk også deres dose med krem. Jeg lot neglene mine dra sakte nedover ryggen til rumpa, for å så å ta nytt tak i nakken og finne en ny ”vei” ned. Rumpa ble nok mer tid til del en de andre områdene. Jeg kilte først, så klorte jeg henne svakt og deretter knadde jeg rumpeballene hennes en lang stund.

”Guud , hvor gode hender du har” nærmest stønnet hun fram.. ” Å det gjør meg så deilig kåt”
Jeg fant ingen grunn til å stoppe der.. Hun stønnet høyere og oftere, og jeg måtte supplere med mer krem…

”Veeent ,” skrek hun plutselig.. ”Du må ta på brystene mine også”

for deretter å kaste seg rundt i full fart….

Nå lå hun på ryggen foran meg, i all sin nakenhet. Jeg kunne ikke huske å ha sett en slikk flott kropp noen steder, og slettes ikke i virkelig heten.. Blikket mitt flakket fra brystene til skrittet hennes og jeg kunne konstatere med stor overraskelse at hun hadde barbert skrittet fullstendig.
Jeg bare måtte kjenne på henne der nede. Hun var glatt og myk og jeg tillot meg å kysse henne raskt før jeg igjen gav meg i kast med smøringen.

Jeg startet i pannen med fingertuppene og fortsatte nedover kinnene. Hun løftet armene sine rundt hodet mitt og trakk meg ned over munnen sin. Tungene vår rullet mot hverandre og jeg kjente at hun lurte en hånd ned mellom mine ben. Den lukket seg raskt rundt den stive pikken min og runket meg forsiktig.

Sterk opphisset som vi begge var fikk brystene allikevel sin påkrevde dose med krem og ikke mer. Vortene hennes var stive og deilig brune. Jeg satt på knærne ved hennes side med venstre hånden ivrig opptatt med å kna brystene mens høyre hånden søkte ned mot skrittet. Slik ble jeg sittende med velsmurte hender og hun var tydelig på vei mot orgasmen.

Høyre hånden masserte kjønnsleppene hennes fra side til side. Jeg la hånden flat nok til at også klitorisen hennes fikk være med.

”Stikk fingrene i meg” presset hun frem mellom leppene.

Med hennes våte kjønn og mine krem fylte fingre gled fingrene mine lett inn i henne.
Slik at jeg vekselvis knullet henne med fingrene og gned hennes lepper og klitoris.
Hun stønnet høyere og høyere og spennte etterhvert kroppen opp i bro foran meg.

”Jeeg kommer snart” stønnet hunn” Værsåsnill og knull meg med fingrene… fort”

Jeg førte fingre inn og ut av henne det forteste jeg kunne. Hun skrek og deretter stivnet hun.
Hun så mot taket med åpen munn og pustet som en hval, mens en rallende lyd bygget seg opp i halsen hennes for deretter å presse seg ut av henne.

”Jaaa… å det er så deilig …Ja jeg koooooomer…””

Jeg lot fingrene stoppe opp der, innerst i henne og holdt dem stille der til kroppen hennes igjen seg ned mot sengen…. Hun lå der fullstendig tom og stirret med stivt blikk på meg. Deretter kom det forløsende smilet hennes, som gjorde meg oppmerksom på at hun var tilfreds og jeg kunne slappe av.

”Kjære lille venn” sa hun..” Vær så snill å sprute sæden din på min pupper. Det er jeg ikke vant til fra før, men ønsker det sååå veldig sterkt. Det var så deilig i går aftes å se deg sprute”

Jeg ville gjøre alt denne kvinnen befalte og var ikke sen om å reise meg opp på knærne ved hennes side og gå i gang med å runke den spruteklare pikken min. Hun førte en myk hånd mellom lårene min mens jeg runket som besatt. Med hennes deilige hånd lett masserende på mine baller nådde jeg raskt toppen og skrek mot taket. Jeg kastet et ben over kroppen hennes og reiste meg opp i sengen, slik at jeg stod kroket over henne.

” Ja ja , jeg spruter deg full, jeg kommer, jeg spruuuuuter ”

Deretter tømte jeg all sæden over hennes flotte bryster i sprut etter sprut.. En stund trodde jeg aldri det skulle slutte. Lårene verket og var hele stive da jeg endelig klemte ut de siste dråpene og så dem falle mot magen hennes. Deretter falt jeg ned ved hennes side, med armen rundt henne og kysset henne på kinnet…..

Hun kikket ned på meg og mumlet noe om at de nok ble hele dagen i fornøyelsesparken.

Kommentarer… send dem gjerne til [email protected] På bakgrunn av disse blir der kanskje skrevet mer fra denne sommeren… :- )

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.