Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0

Nyttig ved bruk av analt sexleketøy

En ting er å bruke en vibrator eller dildo vaginalt, noe helt annet er det å bruke noe der bak.


Vi har tidligere laget en steg for steg guide, her ser vi nærmere på utfordringer og ting som kan dukke opp underveis, i denne artikkelen tar vi for oss bruk av ulike typer leketøy og annet som er nyttig for velykket lek.

Utfordringer

Det dukker opp noen nye utfordringer når man ønsker å putte noe inn der bak.

1. Endetarmen produserer ikke noen naturlig smøring,

2. Ting kan faktisk bli sugd opp og forsvinne der bak!

3. Hygiene er ekstra viktig for å unngå ubehagelige overraskelser…

Ingen av disse tingene gjør oppgaven umulig.

Smøring

Utfordring nummer en  løser vi ganske enkelt med godt med glidemiddel.

Er Analsex nytt for deg, anbefaler vi å benytte rikelig med glidemiddel, spesielt i oppstartsfasen, opplevelsen er bedre med litt for mye enn litt for lite.

Dersom det er snakk om å bruke kondom, anbefales et vannbasert glidemiddel, da dette ødelegger kondomet

Dersom dere ikke skal det, eller kun vil bruke en finger, hold dere til silikonbasert glidemiddel. Silikonbasert glidemiddel trekker seg ikke inn i huden på den samme måten, og vil holde det glatt mye lengre. Det er også spesielt glidemiddel beregnet på analt bruk å få kjøpt, disse glidemiddelene inneholder ofte og også et mildt bedøvende middel for å lettere slappe av i ringmuskelen.

Riktig verktøy riktig sted

Når det gjelder utfordring nummer to, så er det litt mer komplisert Men sexleketøy beregnet på analt bruk skal være utstyrt med en “fot” for å forhindre  den i å forsvinne oppover der den ikke hører til.

Når det gjelder kuler & egg beregnet på analt bruk er dessverre denne foten i de fleste tilfeller mangelvare og da er det bare en ting å gjøre: Holde fast og sørge for at det ikke blir noe problem. I oppstartsfasen anbefaler vi derfor valg av sexleketøy med anker, for å unngå uhell.

Hvis uhellet er ute:

Dersom uhellet er ute og leketøyet ditt glipper,  må man simpelthen ta en tur på toalettet, spise noe som setter litt fart på maven og håpe på det beste. Det er dessverre en kjensgjerning  helsesektoren til stadighet  blir oppsøkt av mennesker som har ting sittende å så godt fast at de må ha legehjelp for å få ting ut igjen.

Skulle ikke uhellet løse seg på egenhånd, er det viktig å ta kontakt med legevakten. Helsepersonell taushetsplikt, og det er derfor trygt å oppsøke hjelp, selv om det kan være pinlig.

Nå skal det sies at faren for at ting forsvinner opp der bak egentlig er svært liten. Det kan skje, men gjør det ytterst sjelden.

Valg av glidemiddel vil variere noe basert på hvilket materiale leketøyet ditt er, vannbasert glid fungerer til alt, men vi anbefaler deg å lese vår guide til glidemiddel, slik at du velger riktig type for ditt bruk, og som ikke ødelegger sexleketøy.

Hygiene

.En ting som kan være minst like trøblete, og nok skjer langt oftere er ulike infeksjoner, alt fra forstyrrelse i bakterieflora, til infeksjoner av mer alvorlig art.

ALDRI, ALDRI ta en ting som har vært i anus og før den direkte til vagina!
En gang kan være nok til å gi en uheldig infeksjon som kan medføre plager og problemer i lang tid fremover!

Det er ingenting i veien med å ønske å prøve en dildo i baken, men før den igjen skal brukes vaginalt, må den vaskes… GRUNDIG og ikke minst: RIKITIG. – Se vår guide til hvordan korrekt renhold av sexleketøy.

Renhold av ulike materialer

Her er det verdt å ta med seg at materialer som cyberskin, loveclone, og de fleste jelly materialer osv har en litt porøs overflate,  (som ikke nødvendigvis er synlig for det blotte øye).

Dette gjør at at man må ta ekstra forholdsregler for å faktisk få disse matereialene 100% rene.

Til analsex, er faktisk latex (såfremt du ikke er allergisk) sammen med acryl (glass) og silikon de overlegent beste materialene….

De er enklere å holde rene, og kan i de fleste tilfeller også kokes slik at leketøyet blir fullstendig desinfisert.

Andre måter å beskytte leketøyet

Vil du bruke et leketøy, som også brukes vaginalt, eller som ikke nødvendigvis er det best egnede materialet i forhold til renhold etter anal bruk, kan det være en god ide å bruke ett kondom på dildoen, buttpluggen eller vibratoren for å lette rengjøringen i etterkant.

Husk at på ett leketøy beregnet på analt bruk må overflaten være helt glatt, det skal ikke være rifter, sår eller hull i overflaten. Dette av to grunner, det første er at endetarmen fort kan få rifter & sår, det andre er at renholdsoppgaven blir mer utfordrende enn den allerede er.

Ubehag

Det siste problemet er det flest kommer borti og det er smerte og det er smerte.

La oss slå det fast en gang for alle: Analsex skal ikke gjøre vondt, Uansett.

Vi har også laget en liten “steg for steg guide” under som kanskje kan være til hjelp…

1. Glidemiddel er alltid en god ide

I en del pornofilmer kan man se at spytt brukes, det er lite effektivt og ikke å anbefale.

Spytt kan brukes på vannbasert glidemiddel som er tørket ut, men spytt alene har liten eller ingen effekt.

Når det kommer til analsex, spesielt når dette er nytt, er det ikke tidspunktet for å være gjerrig med  glidemiddelet om man ønsker en god opplevelse. Det finnes også en del glidemiddel på markedet som er spesielt godt egnet for analt bruk.

Det som kjennetegner ett godt glidemiddel for analsex er at det har en tykkere mer kremaktig konsistens enn det ordinært glidemiddel.

Det finnes også glidemiddel tilsatt ett mildt bedøvende middel, for manke kan noe av hensikten forsvinne hvis man reduserer følsomheten. Men for andre kan dette være et godt tilskudd i begynnelsen, i kombinasjon med en slank buttplugg, hvis man opplever ubehag før man lærer seg å slappe av i muskulaturen rundt åpningen,

Vaselin og oljer er egentlig er ikke et særlig godt alternativt da disse skader latex som fks kondomer, hansker osv.

2. Tilpass tempoet

Akkurat som ved “vanlig” analsex er det lite vits i å prøve å dytte noe rett inn uten videre. Bruk tid på å stimulere området rundt anus åpningen med en finger eller to og mye glidemiddel, så skal du se at ting går enklere og bedre.

Man kan selvsagt også bruke en liten vibrator rundt åpningen, men noen opplever det som for intenst.
Det er smak & behag, bare husk at det er ikke noe mål i å få mest mulig inn på kortest mulig tid!

Begynn forsiktig å la analen selv bestemme tempoet for hvor fort ting skal gli på plass.
Om du tar ting i riktig tempo vil du nemlig oppleve at den åpner og slipper inn….
Analsex er ikke noe for folk med dårlig tid!

3. Øk størrelsen gradvis

Begynn i det små, og jobb deg oppover. Det finnes leketøy beregnet på analt bruk i alle størrelser, fra de bitte små kulene til de kjempestore buttpluggene man TROR er laget bare for at folk skal ha noe moro å se på.

En tynn buttplugg som ikke er større enn en finger er et godt sted å starte med utgangspunktsmessig, så kan du/dere heller gå på større ting etter hvert. (men da trenger dere ikke lenger denne guiden)

Kontroller leketøyet (og fingrene) som skal brukes:

Husk at leketøy beregnet til analelek skal ha en glatt & hel overflate. Endetarmen er ytterst ømtålig og kan fort få rifter. En liten rift alene kan fort utvikle seg til, unnskyld utrykket, ett lite smertehelvete.

Derfor: Om du skal bruke en finger eller to der bak, sjekk at det ikke er en negl der som kan skade. (Eller bruk gummi hansker, om du er usikker)

4. Kommuniser underveis

Utover glidemiddel er det EN ting som er ekstremt viktig når det gjelder analsex, nemlig kommunikasjon.
Den som mottar må ikke være redd for å si hvordan ting føles, hva hun/han ønsker eller si ifra om noe ikke er som det skal, eller er smertefullt.

På film er analsex gjerne forbundet med raske ut & inn bevegelser. Noen liker det, andre foretrekker å bare ha noe der bak, noe som ikke nødvendigvis beveger seg verken ut eller inn.

Ta derfor tingene i eget tempo, og lytt til partneren din.

5. Forberedelser

Burde kanskje stått som nummer en, men den endte nå opp bakerst…

Normalt er det lite som ligger i den ytterste delen av endetarmen, med mindre man må på toalettet og da er analsex uansett en dårlig ide…

En god løsning er at man ett par timer før man skal ha analsex tar seg ett varmt bad og bruker en finger med såpe opp der bak.

Det finnes også egene “vannballonger” med en tut på å få kjøpt – dette kalles en Douche. Man fyller ballongen med lunkent vann, putter tuppen opp bak, klemmer på ballongen og vips, ikke like omfattende som ett klyster, men godt nok for de aller, aller fleste.
Disse finnes å få kjøpt både i forskjellige sexbutikker og på apoteket.

Det finnes ingen fasit på hvordan forberedelsene SKAL gjøres, men vi håper at vi med dette har greid å formidle noen ideer & tanker til deg, slik at bruk av anale leketøy skal være sikkert og ikke minst gi maksimal nytelse, som for mange andre.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X