• Doxy 3 Bilde1
Doxy 3 Bilde1
 • Doxy 3 Bilde1

Doxy 3

0 stjerner av 5 muligePris:

1299,-

Type:Wand vibrator
Lengde:28 cm
Diameter:45 mm (hodet)
Materiale:Silikon
Batteribehov:Elektrisk
Regulering:Trinnvis
Lydnivå:4
Vibrasjon:5
Mini-jack plugg:Nei
Vanntett:Nei
Harness kompatibel:Nei
Farge:Sølv
Produsent:Doxy
Produksjons land:England
Annet:
Varenummer: 203550

Beskrivelse

Alt det vi forventer far en Doxy vibrator, bare i litt mindre format!
Doxy lager noen av verdens beste wand vibratorer, få om noen kan levere like mye kraft.
De leverer også dypere og mer rumle vibrasjoner enn de fleste andre wand vibratorer.
Det er en grunn til at Doxy er sexleketøy bloggeres favoritt!
Den vanlige doxy vibratoren toppet også en test KK hadde av sexleketøy for en stund siden.
Med sin modell 3 har de krympet en die cast, luksus wand vibratoren i porteføljen dere, men klart kunststykket å beholde kraften.
Den er kun 28 cm lang og hodet har en ytre diameter på 4.5 cm.Vekten er også redusert til 350 gram i forhold til die cast som veier 680 gram.
Hodet er for øvrig laget i silikon og kan faktisk skrus av, slik at man kan sette på andre hoder som Doxy sier kommer en gang i fremtiden.
Kroppen er laget i aluminium og hele vibratoren oppleves som et luksus leketøy.
Knappene er store og enkle å betjene og du kan velge mellom en rekke hastigheter, samt en herlig berg og dalbane vibrasjon.
Denne vibratoren må være plugget i for å fungere, den er utstyrt med en tre meter lang ledning.

Det er verdt å merke seg at de vanlige hodene for wand vibratorer ikke vil passe på denne, siden hodet er mindre enn de vanlige wand vibratorene.
Men fortvil ikke, den kan benytte seg av de samme hodene som Palm power vibratorene benytter seg av.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa