• Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde1
 • Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde2
 • Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde3
 • Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde4
 • Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde5
 • Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde6
Forrige bilde
Neste bilde
Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde1Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde2Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde3Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde4Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde5Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde6
 • Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde1
 • Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde2
 • Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde3
 • Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde4
 • Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde5
 • Satisfyer vibes yummy sunshine Bilde6

Satisfyer vibes yummy sunshine

0 stjerner av 5 muligePris:

499,-

Type:G-punkt vibrator
Lengde:22.5 cm
Diameter:38 mm
Materiale:Silikon
Batteribehov:Oppladbar
Regulering:Trinnvis
Lydnivå:3
Vibrasjon:5
Mini-jack plugg:Nei
Vanntett:Ja
Harness kompatibel:Nei
Farge:Gul
Produsent:Satisfyer
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 203627

Beskrivelse

Yummy sunshine er absolutt en vibrator vi kan anbefale, den ser lekker ut, holder god kvalitet og ikek minst vibrasjonen som er absolutt blant det beste du kan få.
Dette er en vibrator som er laget for å kunne benyttes både utenpå og på innsiden, med en bølgete overflate for ekstra stimulering.
Den har en svak bøy som gjør at den enkelt når g-punktet dersom man ønsker det.
Yummy er litt tykkere nederst for å gi litt ekstra stimuli til åpningen rundt skjeden.
I likhet med semirealistic fra fun factory, som nok er en inspirasjonskilde her, er dette en vibrator som også kan benyttes analt og den egner seg fks. godt til stimulering av p-punktet hos mannen.

Satisfyer vibes er en serie vibratorer med funksjoner som til nå har være forbeholdt langt dyrere vibratorer.
Disse vibratorene er ganske enkelt et bevis på at godt sexleketøy trenger ikke å koste tusen vis av kroner!
Det er ganske mange likhetstrekk mellom disse, i all hovedsak benytter de seg av de samme komponentene under overtrykket av silikon.
Satisfyer vibes er utstyrt med kraftige motorer som burde kunne tilfredsstille selv de mest kravstores behov for vibrasjon, det er verdt å merke seg at på tross av all kraften er de blant markedets mest stillegående vibratorer.
Vibratoren har 12 forskjellige hastigheter/pulseringer, som spenner fra relativt milde vibrasjoner, til en berg og dalbane som virkelig får det til å kile i magen.
Vibratoren er utstyrt med 3 knapper, en av/på knapp og en opp og en ned knapp.
Med disse kan du veksle mellom 6 hastigheter og 6 forskjellige spennende puls funksjoner.
Vibratoren er naturligvis laget i ren silikon, slik vi forventer av høy kvalitets produkter, med unntak av deler av håndtaket som er i hard ABS plast.
Håndtaket er ergonomisk utformet for at den skal ligge best mulig i hånden under bruk.
Alle vibratorene fra satisfyer er oppladbare og har en brukstid på ca 50 minutter.
De benytter seg av en magnet lader, noe som bidrar til at de er vanntette.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Satisfyer

Satisfyer

Satisfyer er en av de nye produsentene av sexleketøy som finner på helt nye ting og nye design.
Kvaliteten er jevnt over god og de benytter seg utelukkende av materialer som er trygge for deg, dvs. silikon og ABS hardplast.
Deres hovedfokus er vibratorer som benytter seg av trykkbølger for å stimulere klitoris, fremfor vanlig vibrasjon, på samme måte som womanizer vibratorene gjør.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy