Rock Chick
 • Rock Chick Bilde1
Rock Chick Bilde1
 • Rock Chick Bilde1

Rock Chick

4 stjerner av 5 mulige3 produktanmeldelserPris:

599,-

Type:G-punktet
Lengde:8 cm
Diameter:25 mm
Materiale:Silikon
Batteribehov:3xLR44 (ink)
Regulering:Av/på
Lydnivå:2
Vibrasjon:2
Mini-jack plugg:Nei
Vanntett:Ja
Harness kompatibel:Nei
Farge:Lilla
Produsent:Rocks off
Produksjons land:England
Annet:
Varenummer: 004001

Beskrivelse


Rock-Chick er designet av Rocks off, lages i England og av utseende ser den først litt mystisk ut, før man brått forstår hva som skal hvor.
Da ser den bare deilig ut..

Rock-Chick er laget i ren silikon og designet for å passe kvinnens indre og ytre erogene soner.

Den er myk nok til å legge seg flatt mot klitoris, samtidig som den er stiv nok til å gi ett jevn press mot G-punktet.
Den delen som ligger mot klitoris er relativ bred og gir ett godt grep, slik at man enkelt kan vugge den frem & tilbake, derav navnet, uansett om man er alene eller har med en partner.
Rock-Chick er også utstyrt med en mini vibrator, som enkelt slåes av og på med en knapp. Denne vibratoren kan byttes ut med fks. bedside bullet egget dersom man ønsker kraftigere vibrasjon og større utvalg av vibrasjoner.

-Den er utviklet spesielt for kvinner som har vanskeligheter med å oppnå orgasme.
-Rock chick er ett typisk sexleketøy som egner seg spesielt godt for par som ønsker seg noe som ikke ser ut som en penis.
-Den har ett diskre design og er såpass liten at man enkelt kan ta den med overalt, samtidig som den er stor nok til å tilfredsstille hvem som helst.
-Silikonen sørger for at Rock-chick har en fløyelsaktig overflate som føles like myk som huden på innsiden av en kvinnes lår.

Naturligvis har produktet alle de fordeler som vanligvis følger med å velge ett sexleketøy av silikon.
Det kan kokes for sterilisering (husk å fjerne det vibrerende egget først) dessuten er silikon ett ikke porøst materiale, så normalt holder det lenge med mild såpe og varmt vann.
Den tar opp og holder godt på både varm og kulde.
Dessuten har silikon betydelig lengre levetid enn andre materialer som benyttes for å lage sexleketøy. Ett sexleketøy i silikon kan fint holde 20-25 år (men vibratoren må nok skiftes ut noen ganger i løpet av denne tiden)
Silikon er det perfekte materialet for alle som lider av latex allergi.

Verdt å merke seg, er at det lønner seg å ta en dråpe glidemiddel på mini vibratoren/det vibrerende egget FØR det settes på plass.. For det kan være vanskelig å få ut igjen om man ikke gjør det
Ett hett tips er å bruke godt med glidemiddel på den delen som blir liggende mot klitoris.

Bruk aldri silikon glidemiddel sammen med silikon produkter, dette kan misfarge og i verste fall ødelegge produktet.

Her finner du en informasjonsvideo om dette produktet

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Rocks Off

Rocks Off

Rocks off
Rocks off er en engelsk produsent av sexleketøy i rent silikon. De slo igjennom med "Rock chick", et produkt som med sitt unike design ble lagt merke til over hele verden. "Rock chick" var et produkt som stimulerte G-punktet og klitoris samtidig som det vibrerte; det er ikke få kvinner som har oppdaget G-punktet takket være dette produktet.
Erotikknett.no var naturligvis først i Norge med å selge produkter fra denne produsenten, produktet var i sin tid såpass spennende at det ble nevnt både i radio og på TV i forbindelse med at vi viste det frem på sexhibition 2006.
De har senere utvidet sortimentet sitt med produkter som "Rude boy", "Bad boy" og "Naughty boy", tre produkter laget for å stimulere MANNENS G-punkt, samt enkelte mindre klitorisstimulatorer.
Felles for alle produktene fra Rocks off, er at de er laget av ren silikon og at alle vibrerende deler er utskiftbare.

Tips en venn

Steng produkt anmeldelse

Produktanmeldelser av dette produktet (3)

 • Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Brukernavn:Anonymous

  Bruker omtale:Denne har jeg hatt en stund og bestemte meg for lenge siden at jeg egentlig burde gi dere en tilbakemelding på denne, for å dele mine erfaringer.
  Først kan jeg vel egentlig bare takke de som har laget denne vibratoren, dernest dere som selger den.
  Den har gitt meg mange orgasmer, som jeg før denne, ikke så på som en selvfølge. Denne lille vennen, stimulerer g-punktet mitt og gir meg vibrasjon på klitoris. På klitorisdelen er det riller i produktet, som gir meg ekstra nytelse.

  Vibratoren er kraftig, og fordeler seg godt.
  Nå, etter en stund, kunne jeg godt tenke meg at det var flere vibrasjonsmuligheter på vibratoren, så jeg kommer vel etter hvert til å skaffe meg et løst vibrerende egg.
  Vibratoren som følger med, kan man skifte ut, noe jeg ser på som et pluss.

 • Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Brukernavn:hottie

  Bruker omtale:Jeg var ekstremt spent på dette produktet og kunne liksom ikke vente med å få den ut av pakningen.
  Det er en spenning i seg selv bare det å kjenne, føle og gjøre seg kjent med knapper, vibrasjon og formene.
  Denne har en viss spesiell form og for noen kan den virke litt skummel.
  Den er langt i fra det.

  Når man titter på den, så tenker man litt på hvordan man skal få jekket den inn liksom, ikke fordi den er så stor, men denne formen som skal treffe g punktet kan virke litt brå.

  Om det fulgte med en bruksandvisning husker jeg faktisk ikke, men det tok litt tid før jeg forstod ved et hell i uhell at den øverste delen med rugler på innsiden faktisk var til å stimulering av klitoris. Denne saken klarte å gjøre mange flere ting på en gang.

  Siden denne skulle stimulere g punktet valgte jeg å gå direkte løs på Rock Chick`en uten noen form for oppkåtning først. Så jeg smurte den med glidemiddel og kjørte vibreringen løs der nede først.
  Støymessig var den veldig bra. Den vekker verken barna eller naboen.
  Vibreringen var god ®all over¯ men oppturen var vibreringen ved klitorisen. Veldig opptur og jeg kjente at det var så pirrende at jeg virkelig bare ville ha mer.
  Teknisk så er denne noe man lærer noe nytt av de første ganger`s bruk.

  Første gangen med denne så ble det veldig mye jeg skulle kontrollere, som hvordan jeg skulle føre den inn og treffe g punktet. Jeg skulle finne en takt som jeg selv syntes var grei i tillegg til å holde denne klitoris vibreringen der den skulle være. ®ikke alltid like lett¯ Opp i alt dette skulle jeg nyte det, noe jeg absolutt gjorde...........Så til slutt ble alt liksom bare klem ned mot klitorisen, litt trykk inn og opp mot g punktet, tenna sammenbitt og hode bakover slik at jeg bare kunne gi slipp og nyte orgasmen.

  Mitt lille tips til dere før bruk er å ikke ta alt for mye glidemiddel på. Det vil faktisk føre til at under en ®ekstatisk nær orgasme¯ opplevelse vil du glippe hele greia og desperat prøve å få`n tilbake dit den var.

  Mitt lille minus på denne er at buen gjør at du føler den ikke presser opp mot g punktet. Til tider følte jeg den ble for myk i buen og konsentrasjonen min gikk til hvordan få den opp til g punktet igjen og at den blir værende der uten at jeg får krampe i hånden.

  Min hadde også i tillegg dårlig kontakt med batteri til tider, så du kan se for deg meg i nær orgasme opplevelse og hele greia bare stopper OPP. Jeg stopper opp i mine bevegelser og lurer på hva i all verden som skjer nå.....Jeg tror at ved en anledning så ristet jeg i den :-) Men fortvil ikke, jeg kom til pers.

  Pluss på denne var alle de forskjellige funksjonene på en gang. Mykheten på hele var god og behagelig. Unngår du for mye glidemiddel er den også veldig god å holde i under bruk og designet gjør seg ekstremt godt. Lyden er lav noe som er viktig for min den. Denne nådde opp til det som er ment selv jeg skulle ønske en mer fasthet i buen, men for all del.....en absolutt anbefaler fra meg.

  Denne hadde mange funksjoner på en gang, den nådde g punktet, klitoris og vibrering på en gang, noe som er en garantert orgasme for meg. Lett å rengjøre er den også, noe som er viktig.

 • Bruker anmeldelse:2 stjerner av 5 mulige

  Brukernavn:LuddrunOgRex

  Bruker omtale:Ingen favoritt.
  Merkelig vinkel på klitorisstimulatoren gjør at denne ikke funker helt.
  Kommer ikke helt innpå godt nok til å gi ordentlig stimulering.
  Luddrun

produktanmeldelser

 • Brukernavn:Anonymous

  Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Bruker omtale:Denne har jeg hatt en stund og bestemte meg for lenge siden at jeg egentlig burde gi dere en tilbakemelding på denne, for å dele mine erfaringer.
  Først kan jeg vel egentlig bare takke de som har laget denne vibratoren, dernest dere som selger den.
  Den har gitt meg mange orgasmer, som jeg før denne, ikke så på som en selvfølge. Denne lille vennen, stimulerer g-punktet mitt og gir meg vibrasjon på klitoris. På klitorisdelen er det riller i produktet, som gir meg ekstra nytelse.

  Vibratoren er kraftig, og fordeler seg godt.
  Nå, etter en stund, kunne jeg godt tenke meg at det var flere vibrasjonsmuligheter på vibratoren, så jeg kommer vel etter hvert til å skaffe meg et løst vibrerende egg.
  Vibratoren som følger med, kan man skifte ut, noe jeg ser på som et pluss.

 • Brukernavn:hottie

  Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Bruker omtale:Jeg var ekstremt spent på dette produktet og kunne liksom ikke vente med å få den ut av pakningen.
  Det er en spenning i seg selv bare det å kjenne, føle og gjøre seg kjent med knapper, vibrasjon og formene.
  Denne har en viss spesiell form og for noen kan den virke litt skummel.
  Den er langt i fra det.

  Når man titter på den, så tenker man litt på hvordan man skal få jekket den inn liksom, ikke fordi den er så stor, men denne formen som skal treffe g punktet kan virke litt brå.

  Om det fulgte med en bruksandvisning husker jeg faktisk ikke, men det tok litt tid før jeg forstod ved et hell i uhell at den øverste delen med rugler på innsiden faktisk var til å stimulering av klitoris. Denne saken klarte å gjøre mange flere ting på en gang.

  Siden denne skulle stimulere g punktet valgte jeg å gå direkte løs på Rock Chick`en uten noen form for oppkåtning først. Så jeg smurte den med glidemiddel og kjørte vibreringen løs der nede først.
  Støymessig var den veldig bra. Den vekker verken barna eller naboen.
  Vibreringen var god ®all over¯ men oppturen var vibreringen ved klitorisen. Veldig opptur og jeg kjente at det var så pirrende at jeg virkelig bare ville ha mer.
  Teknisk så er denne noe man lærer noe nytt av de første ganger`s bruk.

  Første gangen med denne så ble det veldig mye jeg skulle kontrollere, som hvordan jeg skulle føre den inn og treffe g punktet. Jeg skulle finne en takt som jeg selv syntes var grei i tillegg til å holde denne klitoris vibreringen der den skulle være. ®ikke alltid like lett¯ Opp i alt dette skulle jeg nyte det, noe jeg absolutt gjorde...........Så til slutt ble alt liksom bare klem ned mot klitorisen, litt trykk inn og opp mot g punktet, tenna sammenbitt og hode bakover slik at jeg bare kunne gi slipp og nyte orgasmen.

  Mitt lille tips til dere før bruk er å ikke ta alt for mye glidemiddel på. Det vil faktisk føre til at under en ®ekstatisk nær orgasme¯ opplevelse vil du glippe hele greia og desperat prøve å få`n tilbake dit den var.

  Mitt lille minus på denne er at buen gjør at du føler den ikke presser opp mot g punktet. Til tider følte jeg den ble for myk i buen og konsentrasjonen min gikk til hvordan få den opp til g punktet igjen og at den blir værende der uten at jeg får krampe i hånden.

  Min hadde også i tillegg dårlig kontakt med batteri til tider, så du kan se for deg meg i nær orgasme opplevelse og hele greia bare stopper OPP. Jeg stopper opp i mine bevegelser og lurer på hva i all verden som skjer nå.....Jeg tror at ved en anledning så ristet jeg i den :-) Men fortvil ikke, jeg kom til pers.

  Pluss på denne var alle de forskjellige funksjonene på en gang. Mykheten på hele var god og behagelig. Unngår du for mye glidemiddel er den også veldig god å holde i under bruk og designet gjør seg ekstremt godt. Lyden er lav noe som er viktig for min den. Denne nådde opp til det som er ment selv jeg skulle ønske en mer fasthet i buen, men for all del.....en absolutt anbefaler fra meg.

  Denne hadde mange funksjoner på en gang, den nådde g punktet, klitoris og vibrering på en gang, noe som er en garantert orgasme for meg. Lett å rengjøre er den også, noe som er viktig.

 • Brukernavn:LuddrunOgRex

  Bruker anmeldelse:2 stjerner av 5 mulige

  Bruker omtale:Ingen favoritt.
  Merkelig vinkel på klitorisstimulatoren gjør at denne ikke funker helt.
  Kommer ikke helt innpå godt nok til å gi ordentlig stimulering.
  Luddrun

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa