Happy valley - The zone
 • Happy valley - The zone Bilde1
Happy valley - The zone Bilde1
 • Happy valley - The zone Bilde1

Happy valley - The zone

0 stjerner av 5 muligePris:

349,-

Type:G-punktet, kreative
Lengde:14 cm
Diameter:32 mm
Materiale:Silikon
Batteribehov:3xLR44 (inkludert)
Regulering:Av/på
Lydnivå:2
Vibrasjon:2
Mini-jack plugg:Nei
Vanntett:Nei
Harness kompatibel:Strap-on
Farge:Lilla
Produsent:Happy Valley
Produksjons land:Canada
Annet:
Varenummer: 100191HAPPY

Beskrivelse

En annerledes vibrator, med en form som en litt lang finger, laget spesielt for stimulering av G-punktet.Myk nok til å være behagelig, stiv nok til å gi et godt press på g-punktet.
Dette produktet er laget av Happy Valley i Canada, etter eget utsagt verdens lykkeligste dal..
De benytter seg av silikon av topp kvalitet og produktet er svært velegnet for de som stiller høye krav.
Det medfølgende vibrerende egget kan byttes ut med et kraftigere, dersom vibrasjonen ikke er så kraftig som man skulle ønske.
Forslag til alternative vibratorer, ligger under tilbehør.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Happy Valley

Happy Valley

Happy Valley er en liten og for de fleste ukjent produsent av dildoer og plugger av topp kvalitet.
Happy Valley benytter seg utelukkende av silikon og hvert enkelt produkt er håndlaget.

Av alle produsenter av sexleketøy, er nok happy Valley de som går lengst for å bevare miljøet.
De har et bevist forhold til Co2 utslipp og benytter seg av fornybar energi i alle ledd av produksjonen, alt av papp og papir er resirkulert.
All vask og rens av produktene foretas med fosforfri såpe som er biologisk nedbrytbar og de setter av en del av inntektene hvert år til å plante nye trær.

De plugger/donger fra Happy Valley som er utstyrt med vibrasjon, er utstyrt med en løs vibrator som er enkel å skifte ut med fks. dynamic bullet eller et egg med tilsvarende størrelse.

Spar vann - dusj med en venn!

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa