Mr Rabbit
 • Mr Rabbit Bilde1
 • Mr Rabbit Bilde2
Forrige bilde
Neste bilde
Mr Rabbit Bilde1Mr Rabbit Bilde2
 • Mr Rabbit Bilde1
 • Mr Rabbit Bilde2

Mr Rabbit

5 stjerner av 5 mulige3 produktanmeldelserPris:

590,-

Type:Rabbit-vib
Lengde:18 cm
Diameter:37 mm
Materiale:Jelly
Batteribehov:4xAA (ikke ink)
Regulering:Puls, 7 trinn
Lydnivå:3
Vibrasjon:5
Mini-jack plugg:Nei
Vanntett:Nei
Harness kompatibel:Nei
Farge:Rød/sølv
Produsent:Seven creations
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 009065

Beskrivelse

Så nærme du kommer den originale vibratoren fra Sex in the City.
Faktisk vil vi gå så langt som å si at denne er ett hakk bedre enn originalen..
Det som kjennetegner det originale jack rabbit designet er delen midt på stammen som er fylt av kuler.
Denne har ett helt identisk utseende og er bygget opp på nøyaktig samme måte, med stålkuler som sitter på bøyler.
Dette gir kulene en langt kraftigere rotasjon, denne er nesten umulig å holde igjen samtidig gir dette jevnere rotasjon.
Den er i tillegg utstyrt med impuls regulering av klitoris stimulatoren (7 trinn, inkludert lav, medium, høy, økende & pulserende) samt 6 trinn på rotasjonen av selve stammen & kulene.
Dette gir totalt 42 forskjellige varianter og her finnes noe for enhver.

Vibratoren er 25,5 cm fra tupp til bunnen av batterikassen(selve vibratoren er 18 cm)
Den har en omkrets på 10, 5 cm (målt rett på over siden av kulen)

NB: Dette produktet kan innholde små doser Ftalater.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Jelly, eller myk plast som det noen ganger kalles, er fortsatt det vanligste materialet når det kommer til rimelige sexleketøy.
Materialet er rimelig, finnes i alle farger, og kan formes til hva som helst.
Som oftest står lateks for en stor del av materialet.
Jelly er en samlebetegnelse som dekker en mengde forskjellige materialer med litt forskjellige egenskaper.
Nøyaktig hva materialet egentlig består av vil produsenten sjelden eller aldri opplyse om.
Felles for dem alle er at de er nokså porøse og har en, sammenlignet med f.eks. silikon, relativt kort levetid.
Tidligere var ftalater vanlig i myk plast/jelly, men dette kjemikaliet er nå erstattet av andre komponenter i de fleste tilfeller og er sjeldent benyttet.
Du vil fra tid til annen oppleve at et sexleketøy står oppført som laget i silikon hos andre sexbutikker og jelly hos oss.
Det skyldes at en rekke "silikon" produkter innholder bare 20-50% silikon, resten jelly. Disse produktene kaller vi konsekvent jelly produkter.
Erotikknett.no har fjernet alle produkter med ftalater fra sitt sortiment.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk.
Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke.
Oppbevares mørkt og kjølig. Jelly-produkter bør ikke oppbevares liggende inntil hverandre, siden man aldri vet nøyaktig hva de består av, vet man ikke om de kan reagere med hverandre.
De bør eventuelt lagres i hver sin plast eller stoff pose.

Renhold:
Produkter i jelly kan ikke steriliseres. Vask med mild såpe og varmt vann, bruk eventuelt en vibratorrens som "Invit hygiene".
Bruk ikke sterk såpe eller kokende vann, da det kan skade eller ødelegge produktet.

Glidemiddel:
Vann- og silikonbaserte glidemidler er normalt trygt med jelly-materialer. Enkelte produkter selges som "silikon jelly" - de bør ikke benyttes sammen med silikonglidemiddel.
Olje frarådes brukt, da de fleste mykplast/jelly-materialer innholder lateks.

Produsent

Seven Creations

Seven Creations


Seven Creations
Seven Creations har produksjonen i Kina og leverer en rekke forskjellige, i all hovedsak, billige sexleketøy.
Kvalitetsmessig er det stor variasjon, men vår erfaring er at de produktene de hevder er laget i silikon, i beste fall består av 25% silikon. Jelly (myke) produkter fra Seven Creations avgir typisk en noe kraftigere lukt enn produkter fra de fleste andre produsenter.
De lager en del produkter med fjernkontroll som er bedre enn det meste andre leverer.
Seven Creations får tilsynelatende laget en del av sine produkter på samme fabrikk som en rekke andre merker.
Derfor kan du oppleve å finne en vare som et Seven creations-produkt ett sted, men med en helt annen logo et annet sted. Produktet er identisk, emballasjen er forskjellig.
Et typisk eksempel på dette er "Mr. Rabbit"-vibratoren; nøyaktig samme produkt leveres fra California exotic og Seven Creations – kun esken er forskjellig (vi har hatt disse to side ved side og sammenlignet dem; vi VET hva vi snakker om).

Tips en venn

Steng produkt anmeldelse

Produktanmeldelser av dette produktet (3)

 • Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Brukernavn:SS

  Bruker omtale:Det er det leketøyet som min partner bruker desidert mest!
  Uten tvil hennes favoritt, som hun trygt kan anbefale enhver som søker det ultimate sexleketøyet til solo eller partnerbruk.
  Grunnet størrelsen kan den være noe upraktisk å bruke under samleie.
  Veldig lett å kontrollere, så orgasmene kommer raskt!
  Anbefaler å kjøpe med glidekrem siden det gjør penetreringen lettere.

 • Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Brukernavn:maks

  Bruker omtale:Dårlig forklart at det skal være 4 batterier i, 2 på hver side.
  Ellers er produktet supert!!! Passer for en hver smak!

 • Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Brukernavn:Anonymous

  Bruker omtale:Generelt:

  Mr Rabbit er en vibrator som består hovedsaklig av to deler: en penisformet stav og en kanin-formet klitorisvibrator som stikker ut fra staven. Nederst er noen rader med kuler som kan rotere sammen med staven. Kaninen kan bøyes litt fram eller tilbake, og har to lange ører som leder vibrasjoner godt. Kaninen kan vibrere med tre forskjellige styrker, i tillegg til ett økende, og tre pulserende program. Kulene og staven har seks rotasjonshastigheter. Det finnes dermed mange variasjonmuligheter her.
  Det trengs fire AA batterier for å få det hele i gang.

  Jeg har aldri prøvd en vibrator av denne typen før, så jeg var ganske spent.

  Førsteinntrykk:

  I utgangspunktet er jeg ikke veldig begeistret over utseendet til de fleste slike rabbit-vibratorer. Jeg foretrekker vanligvis at leketøy ser litt enklere og mer stilfulle ut. Når det er sagt, synes jeg Mr Rabbit har en knall og morsom farge, og et ok design ellers. Kaninen er søt, og da jeg oppdaget et smilende lite ansikt under "penishodet", kunne jeg ikke la være å smile litt selv også. Litt humor gjør underverker for førsteinntrykket.

  Ut i fra bilder hadde jeg sett for meg at kontrollen sikkert var stor, tung og klumpete, men den var virkelig ikke så verst allikevel. Den var ganske lett og grei å holde i.

  Jellyen er myk og god. Overflaten har en blank, litt oljete look, og samler lett lo (som på de fleste jellyvibratorer). Vibratoren har en litt svak lukt, men ikke slik foruroligene fabrikklukt som jeg har merket på noen andre jellyprodukter. Av hygieniske grunner føler jeg meg alltid tryggere med silikon eller andre ikke-porøse materialer, men for en jellyvibrator virker denne grei nok.

  Kulene er i metall, og sitter på en metallstang. Denne delen virker derfor ganske solid.

  Alt i alt fikk jeg et ok inntrykk av vibratoren ved første øyekast. Den virker som en typisk førstegangs vibrator for oss som ikke har prøvd rabbit-vibratorer før: grei nok, men ikke nødvendigvis den beste kvaliteten man kan få tak i.

  Bruk:

  Etter den første inspeksjonen var det på tide å få i et par batterier, og utforske styring og vibrasjonsmulighetene litt. Bruksanvisningen for å sette inn batterier var bare rot, men det gjorde ingen ting ettersom det hele er veldig enkelt.

  Så var det knappene. Ganske enkle å finne ut av de også. En av/på knapp setter kaninen i gang på laveste vibrasjon. En litt større knapp midt på kontrollen kan så brukes til å gå til neste vibrasjons-/pulseringsnivå. Nederst er det to knapper - "on" og "off" - som brukes til å styre rotasjon av kulene og selve staven. Kaninen og staven fungerer uavhengig av hverandre, så man trenger ikke å ha rotasjon og vibrasjon samtidig.
  Kontrollen har også noen små lys som indikerer hvor sterk vibrasjon/rotasjon man har. Styrken på vibrasjonene vises ved hjelp av farger (gul, oransje, rød), mens styrken på rotasjonene vises på en skala med flere lys. Dette var egentlig ganske kjekt. Knapper som lyser i mørket var også en fin touch.

  Mr Rabbit er i det hele tatt veldig grei å styre. Ettersom knappene står midt på den delen av vibratoren som også fungerer som håndtak, må man kanskje passe litt på å ikke trykke inn knapper ved et uhell. Dette opplevde jeg allikevel ikke som noe problem.

  Så kommer det viktigste: hvordan var det egentlig å bruke Mr Rabbit? Til det må jeg ærlig svare at jeg synes det var KJEMPE deilig! Så herlig var det, at jeg tror jeg har fått en ny bestevenn. Det var godt å kjenne hvordan den "jobbet" inni meg, og vibrasjonene i kaninen var bra. Rotasjonen er jevn, og kulene stopper ikke når man klemmer litt til. Det er også kjekt at kaninen kan tilpasses litt, det vil si bøyes frem eller tilbake for å lettere treffe klitoris.

  Ettersom det finnes så mange variasjons muligheter, finnes det mange måter å leke med den på. Du kan holde på lenge, eller bruke hissig vibrasjon til å raskt nå klimaks. Du kan ha bare rotering, eller bare vibrasjon. Du kan skifte selv mellom de forskjellige vibrasjonsnivåene, eller du kan sette kaninen til en økende eller pulserende rytme, og la den styre seg selv.
  Mulighetene er mange. I tillegg kan man variere litt på andre måter. For eksempel kan den roterende tuppen av staven brukes til en lett klitorismassasje, noe jeg iallfall syntes var gøy.

  Når det gjelder lydnivå, synes jeg kaninen er veldig stillegående, spesielt tatt i betraktning hvor sterkt den vibrerer. Staven er naturlig nok litt mer bråkete (litt som en veldig svak håndmikser), men ikke så veldig sjenerende den heller.

  Renhold gikk også greit. Ikke noe stort problem å komme til overalt. Rundt "penishodet" er det allikevel viktig å vaske litt ekstra nøye, ettersom det går en kant der, slik at bakterier lettere kan samle seg. Man må selvfølgelig være forsiktig med å holde kontrollen unna vannet, men dette var ikke noe problem.

  Jeg burde vel også nevne at den andre gangen jeg skulle slå på vibratoren, fungerte den ikke før jeg hadde lirket litt på batteriene. Ikke noe stort problem kanskje, men kan jo være et hint om at den kanskje ikke er den mest solide og varige vibratoren man kan få kjøpt. Noen slike nykker må man vel kanskje regne med, ettersom den ikke er blant de dyreste vibratorene av denne typen.

  Konklusjon:

  Når det gjelder kvalitet tror jeg Mr Rabbit er veldig grei i forhold til prisen. Veldig bra at den har stålkuler, og veldig bra vibrasjon og lydnivå. Gode variasjonsmuligheter, og bra styring. I det hele tatt mye positivt å si. Ettersom jeg aldri har prøvd noen andre vibratorer av samme type, har jeg ikke så bra sammenligningsgrunnlag når det gjelder kvalitet. Det jeg allikevel kan si helt uten tvil er at en rabbit-vibrator -enten Mr Rabbit eller en annen av bra nok kvalitet- er absolutt verdt å prøve. Og med Mr
  Rabbit får du virkelig mye for pengene. Den kan derfor anbefales til alle nysgjerrige.

  Testet av LaLaLoveU

produktanmeldelser

 • Brukernavn:SS

  Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Bruker omtale:Det er det leketøyet som min partner bruker desidert mest!
  Uten tvil hennes favoritt, som hun trygt kan anbefale enhver som søker det ultimate sexleketøyet til solo eller partnerbruk.
  Grunnet størrelsen kan den være noe upraktisk å bruke under samleie.
  Veldig lett å kontrollere, så orgasmene kommer raskt!
  Anbefaler å kjøpe med glidekrem siden det gjør penetreringen lettere.

 • Brukernavn:maks

  Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Bruker omtale:Dårlig forklart at det skal være 4 batterier i, 2 på hver side.
  Ellers er produktet supert!!! Passer for en hver smak!

 • Brukernavn:Anonymous

  Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Bruker omtale:Generelt:

  Mr Rabbit er en vibrator som består hovedsaklig av to deler: en penisformet stav og en kanin-formet klitorisvibrator som stikker ut fra staven. Nederst er noen rader med kuler som kan rotere sammen med staven. Kaninen kan bøyes litt fram eller tilbake, og har to lange ører som leder vibrasjoner godt. Kaninen kan vibrere med tre forskjellige styrker, i tillegg til ett økende, og tre pulserende program. Kulene og staven har seks rotasjonshastigheter. Det finnes dermed mange variasjonmuligheter her.
  Det trengs fire AA batterier for å få det hele i gang.

  Jeg har aldri prøvd en vibrator av denne typen før, så jeg var ganske spent.

  Førsteinntrykk:

  I utgangspunktet er jeg ikke veldig begeistret over utseendet til de fleste slike rabbit-vibratorer. Jeg foretrekker vanligvis at leketøy ser litt enklere og mer stilfulle ut. Når det er sagt, synes jeg Mr Rabbit har en knall og morsom farge, og et ok design ellers. Kaninen er søt, og da jeg oppdaget et smilende lite ansikt under "penishodet", kunne jeg ikke la være å smile litt selv også. Litt humor gjør underverker for førsteinntrykket.

  Ut i fra bilder hadde jeg sett for meg at kontrollen sikkert var stor, tung og klumpete, men den var virkelig ikke så verst allikevel. Den var ganske lett og grei å holde i.

  Jellyen er myk og god. Overflaten har en blank, litt oljete look, og samler lett lo (som på de fleste jellyvibratorer). Vibratoren har en litt svak lukt, men ikke slik foruroligene fabrikklukt som jeg har merket på noen andre jellyprodukter. Av hygieniske grunner føler jeg meg alltid tryggere med silikon eller andre ikke-porøse materialer, men for en jellyvibrator virker denne grei nok.

  Kulene er i metall, og sitter på en metallstang. Denne delen virker derfor ganske solid.

  Alt i alt fikk jeg et ok inntrykk av vibratoren ved første øyekast. Den virker som en typisk førstegangs vibrator for oss som ikke har prøvd rabbit-vibratorer før: grei nok, men ikke nødvendigvis den beste kvaliteten man kan få tak i.

  Bruk:

  Etter den første inspeksjonen var det på tide å få i et par batterier, og utforske styring og vibrasjonsmulighetene litt. Bruksanvisningen for å sette inn batterier var bare rot, men det gjorde ingen ting ettersom det hele er veldig enkelt.

  Så var det knappene. Ganske enkle å finne ut av de også. En av/på knapp setter kaninen i gang på laveste vibrasjon. En litt større knapp midt på kontrollen kan så brukes til å gå til neste vibrasjons-/pulseringsnivå. Nederst er det to knapper - "on" og "off" - som brukes til å styre rotasjon av kulene og selve staven. Kaninen og staven fungerer uavhengig av hverandre, så man trenger ikke å ha rotasjon og vibrasjon samtidig.
  Kontrollen har også noen små lys som indikerer hvor sterk vibrasjon/rotasjon man har. Styrken på vibrasjonene vises ved hjelp av farger (gul, oransje, rød), mens styrken på rotasjonene vises på en skala med flere lys. Dette var egentlig ganske kjekt. Knapper som lyser i mørket var også en fin touch.

  Mr Rabbit er i det hele tatt veldig grei å styre. Ettersom knappene står midt på den delen av vibratoren som også fungerer som håndtak, må man kanskje passe litt på å ikke trykke inn knapper ved et uhell. Dette opplevde jeg allikevel ikke som noe problem.

  Så kommer det viktigste: hvordan var det egentlig å bruke Mr Rabbit? Til det må jeg ærlig svare at jeg synes det var KJEMPE deilig! Så herlig var det, at jeg tror jeg har fått en ny bestevenn. Det var godt å kjenne hvordan den "jobbet" inni meg, og vibrasjonene i kaninen var bra. Rotasjonen er jevn, og kulene stopper ikke når man klemmer litt til. Det er også kjekt at kaninen kan tilpasses litt, det vil si bøyes frem eller tilbake for å lettere treffe klitoris.

  Ettersom det finnes så mange variasjons muligheter, finnes det mange måter å leke med den på. Du kan holde på lenge, eller bruke hissig vibrasjon til å raskt nå klimaks. Du kan ha bare rotering, eller bare vibrasjon. Du kan skifte selv mellom de forskjellige vibrasjonsnivåene, eller du kan sette kaninen til en økende eller pulserende rytme, og la den styre seg selv.
  Mulighetene er mange. I tillegg kan man variere litt på andre måter. For eksempel kan den roterende tuppen av staven brukes til en lett klitorismassasje, noe jeg iallfall syntes var gøy.

  Når det gjelder lydnivå, synes jeg kaninen er veldig stillegående, spesielt tatt i betraktning hvor sterkt den vibrerer. Staven er naturlig nok litt mer bråkete (litt som en veldig svak håndmikser), men ikke så veldig sjenerende den heller.

  Renhold gikk også greit. Ikke noe stort problem å komme til overalt. Rundt "penishodet" er det allikevel viktig å vaske litt ekstra nøye, ettersom det går en kant der, slik at bakterier lettere kan samle seg. Man må selvfølgelig være forsiktig med å holde kontrollen unna vannet, men dette var ikke noe problem.

  Jeg burde vel også nevne at den andre gangen jeg skulle slå på vibratoren, fungerte den ikke før jeg hadde lirket litt på batteriene. Ikke noe stort problem kanskje, men kan jo være et hint om at den kanskje ikke er den mest solide og varige vibratoren man kan få kjøpt. Noen slike nykker må man vel kanskje regne med, ettersom den ikke er blant de dyreste vibratorene av denne typen.

  Konklusjon:

  Når det gjelder kvalitet tror jeg Mr Rabbit er veldig grei i forhold til prisen. Veldig bra at den har stålkuler, og veldig bra vibrasjon og lydnivå. Gode variasjonsmuligheter, og bra styring. I det hele tatt mye positivt å si. Ettersom jeg aldri har prøvd noen andre vibratorer av samme type, har jeg ikke så bra sammenligningsgrunnlag når det gjelder kvalitet. Det jeg allikevel kan si helt uten tvil er at en rabbit-vibrator -enten Mr Rabbit eller en annen av bra nok kvalitet- er absolutt verdt å prøve. Og med Mr
  Rabbit får du virkelig mye for pengene. Den kan derfor anbefales til alle nysgjerrige.

  Testet av LaLaLoveU

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa