Adrian lastic - Butch Cassidy
 • Adrian lastic - Butch Cassidy Bilde1
 • Adrian lastic - Butch Cassidy Bilde2
Forrige bilde
Neste bilde
Adrian lastic - Butch Cassidy Bilde1Adrian lastic - Butch Cassidy Bilde2
 • Adrian lastic - Butch Cassidy Bilde1
 • Adrian lastic - Butch Cassidy Bilde2

Adrian lastic - Butch Cassidy

0 stjerner av 5 muligePris:

499,-

Type:Rabbit-vib
Lengde:21 cm
Diameter:
Materiale:Silikon
Batteribehov:4xAAA (ikke inkludert)
Regulering:Trinnvis
Lydnivå:2
Vibrasjon:3
Mini-jack plugg:Nei
Vanntett:Ja
Harness kompatibel:Nei
Farge:Rosa
Produsent:Adrian Lastic
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 202820

Beskrivelse

En rabbit vibrator med utskiftbar rabbit!
Silikon, vanntett og med 10 spennende funksjoner!

Dette er en litt annerledes rabbit vibrator, man kan velge å benytte seg av den runde rabbit delen som minner litt om en finger, eller man kan sette på en silikon hette som gir vibratoren et øre eller to ører etter eget valg.
Vibratoren er utstyrt med to motorer som styres samlet, en sitter nesten i tuppen av vibratoren, den andre sitter ved roten av vibratoren.
Vi skulle ønske den satt oppe i selve rabbit delen, siden vibrasjonene der med fordel kunne vært kraftigere.
Formen gjør den ypperlig for stimulering av G-punktet, sammtidig som formen på håndtaket gjør at den ligger svært godt i hånden.
I likhet med resten av produktene fra denne produsenten, holder den et lavt lydnivå og gjennomgående god kvalitet.
Produktet er laget i silikon og er vanntett.
Vibratoren benytter seg av 4 stk AAA batterier som sørger for godt med kraft. / den enderste delen av håndtaket skrues av for å sette i batterier)
Selve reguleringen kan oppleves litt uvant til å begynne med, her er det fire små knapper.
En knapp for av/på, en for å bytte mellom de 10 forskjellige programmene og to knapper for å regulere kraften opp og ned (også her er det 10 trinn)
Men man venner seg fort til det....

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa