• Tantus - Little secrets Bilde1
 • Tantus - Little secrets Bilde2
 • Tantus - Little secrets Bilde3
 • Tantus - Little secrets Bilde4
 • Tantus - Little secrets Bilde5
 • Tantus - Little secrets Bilde6
 • Tantus - Little secrets Bilde7
Forrige bilde
Neste bilde
Tantus - Little secrets Bilde1Tantus - Little secrets Bilde2Tantus - Little secrets Bilde3Tantus - Little secrets Bilde4Tantus - Little secrets Bilde5Tantus - Little secrets Bilde6Tantus - Little secrets Bilde7Tantus - Little secrets Bilde8
 • Tantus - Little secrets Bilde1
 • Tantus - Little secrets Bilde2
 • Tantus - Little secrets Bilde3
 • Tantus - Little secrets Bilde4
 • Tantus - Little secrets Bilde5
 • Tantus - Little secrets Bilde6
 • Tantus - Little secrets Bilde7

Tantus - Little secrets

0 stjerner av 5 muligePris:

249,-

Type

Type:
Type:Mini-vib
Lengde:
Lengde:11 cm
Diameter:
Diameter:25 mm
Materiale:
Materiale:Silikon
Batteribehov:
Regulering:
Lydnivå:
Vibrasjon:
Mini-jack plugg:
Vanntett:
Harness kompatibel:
Harness kompatibel:Nei
Farge:
Farge:
Produsent:
Produsent:Tantus
Produksjons land:
Produksjons land:USA
Annet:
Annet:
Varenummer: 010133

Beskrivelse

Velg blant flere lekre mini vibratorer i silikon fra Tantus.
Dette er den perfekte vibratoren for nybegynnere!
Tantus står for kvalitet, selskapet har i en årrekke laget dildoer og plugger for de som virkerlig stiller høye krav til kvalitet og nå har de lansert en serie med rimeligere vibratorer, så alle har mulighet til å se hva selskapet har å by på.
Her får du en enkel mini vibrator med et stilig overtrekk laget i silikon i kjent Tantus kvalitet.

Selve vibratoren er et vibrerende egg, identisk med RO 80 og kan byttes ut, dersom man ønsker kraftigere eller mer variert vibrasjon.
Egget som følger med, har en enkel/av på regulering.
De forskjellige vibratorene har litt forskjellige lengder.
Kiss:11.7 cm
Spoon: 10.7 cm
Tease: 10.3 cm
Touch: 10.7 cm
Whisper: 11.6 cm
Lengdene er inkludert den delen av det vibrerende egget som stikker ut.
Samtlige har en diameter på ca 25 mm.
Egget som følger med, er som nevnt et RO 80 og det er 8 cm langt og har en diameter på 16 mm

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Tantus

Tantus

Tantus
Tantus er en amerikansk produsent som siden 1998 har laget dildoer, plugger og vibratorer primært i silikon. Samtlige produkter fra Tantus holder svært høy kvalitet; de er håndlaget av Premium silikon og er ment å vare hele livet.
Tantus fokuserer på produkter uten vibrator; i de tilfeller de er utstyrt med vibratore, så er de utskiftsbare. De lager også produkter som penisringer og gags i ren silikon.
Produktene fra Tantus har generelt en helt glatt og skinnende overflate, i motsetning til f.eks. Vixen og Fun facory, noe som gjør at de oppleves glattere, samtidig som de er relativt stive.
Stivheten gjør at de er et foretrukket alternativ for bruk som strap-on.
De fleste dildoene fra Tantus er for øvrig utstyrt med en rund fot som gjør at de passer godt til strap-on harness fra Sportsheets og Aslan.

I de tilfeller hvor de leverer produkter med vibrasjon, benytter de seg av løse, vibrerende egg som kan byttes ut dersom det blir ødelagt, eventuelt erstattes med et kraftigere vibrerende egg fra en annen produsent.

Tantus har lansert en serie produkter laget i ren aluminium. I likhet med resten av produktene fra denne produsenten holder de gjennomgående svært høy kvalitet.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa