Pretty Love - Spoony
 • Pretty Love - Spoony Bilde1
 • Pretty Love - Spoony Bilde2
 • Pretty Love - Spoony Bilde3
Forrige bilde
Neste bilde
Pretty Love - Spoony Bilde1Pretty Love - Spoony Bilde2Pretty Love - Spoony Bilde3
 • Pretty Love - Spoony Bilde1
 • Pretty Love - Spoony Bilde2
 • Pretty Love - Spoony Bilde3

Pretty Love - Spoony

0 stjerner av 5 muligePris:

375,-

Type:Mini-vib, Oppladbar
Lengde:11 cm
Diameter:22 mm
Materiale:Silikon
Batteribehov:Oppladbar
Regulering:Trinnvs
Lydnivå:2
Vibrasjon:3
Mini-jack plugg:Nei
Vanntett:Ja
Harness kompatibel:Nei
Farge:Lilla
Produsent:Pretty Love
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 200147

Beskrivelse

En herlig mini vibrator som er oppladbar og som byr på et godt utvalg vibrasjoner og pulseringer, med en tynn vibrerende tupp, som minner om en herlig tunge...
Spoony er en herlig minivibrator med en silkemyk overflate, takket være overtrekket av silikon.
De ytterste tre cm av vibratoren er bare noen millimeter tykk, så kombinert med et godt glidemiddel er dette en av, om ikke den beste, vibrerende tungen på markedet!
Dette er en perfekt vibrator å ha med i bagasjen på reise, ikke tar den mye plass, ikke ser den ut som et sexleketøy, men den er klar til en hvert tid.
Reguleringen er enkel, her er det kun to knapper å forholde seg til, men det er ingen begrensning når det gjelder utvalget vibrasjoner og pulseringer.
Den ene knappen er ganske enkelt en av/på knapp, den andre veksler mellom de forskjellige vibrasjonene.
Pretty Love vibratorene byr på 3 hastigheter og 7 forskjellige pulseringer.
Cute lades opp på bare 40 minutter og har da en brukstid på opp til 80 minutter.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa