Je Joue G-Kii rosa
 • Je Joue G-Kii rosa Bilde1
 • Je Joue G-Kii rosa Bilde2
Forrige bilde
Neste bilde
Je Joue G-Kii rosa Bilde1Je Joue G-Kii rosa Bilde2
 • Je Joue G-Kii rosa Bilde1
 • Je Joue G-Kii rosa Bilde2

Je Joue G-Kii rosa

0 stjerner av 5 muligePris:

999,-

Type:Oppladbar, G-punktet
Lengde:19 cm
Diameter:31 mm
Materiale:Silikon
Batteribehov:Oppladbar
Regulering:Trinnvis
Lydnivå:2
Vibrasjon:3
Mini-jack plugg:Nei
Vanntett:Ja
Harness kompatibel:Nei
Farge:Rosa
Produsent:Je Joue
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 202787

Beskrivelse

En unik G-punkts vibrator med bøybar tupp for at den skal passe DEG best mulig.2 generasjon har 2 motorer, en i skaftet og en i tuppen, samt en litt bredere form for bedre stimulering av klitoris området.
Det unike med G-Ki er at skaftet er bøybart, slik at det er enklere å treffe direkte på g-punktet.
Det anbefales å prøve den uten å bøye den først, for så å prøve seg frem til man finner den posisjonen som passer deg og din kropp best.
G-ki er utstyrt med to vibratorer, en i tuppen for G-punktet og en midt i skaftet som treffer klitoris når vibratoren er bøyd.
For å bøye på skaftet, må man trykke inn en knapp på siden av skaftet, når man slipper knappen, låser den seg i den posisjonen man har valgt.
G-Ki har to låser og muligheter for å bøyes, en langt inne på skaftet og en nesten ytterst.
Reguleringen er enkel, her er det kun knapper å forholde seg til, men det begrenser ikke utvalget vibrasjoner.
Her får du fem hastigheter og 5 pulsprogrammer.
G-Ki er en av de vibratorene som er like morsom å benytte sammen med en partner som alene.
Som med alle oppladbare hi-tech vibratorer, anbefales det å bruke litt tid på å lese bruksanvisningen før første gangs bruk for å få best mulig utbytte av vibratoren.
G-Ki bruker to timer på å lades opp og fullt oppladet har den en brukstid på inntil 2 timer

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Je Joue

Je Joue

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa