• Svakom - Lisa lilla Bilde1
 • Svakom - Lisa lilla Bilde2
 • Svakom - Lisa lilla Bilde3
Forrige bilde
Neste bilde
Svakom - Lisa lilla Bilde1Svakom - Lisa lilla Bilde2Svakom - Lisa lilla Bilde3
 • Svakom - Lisa lilla Bilde1
 • Svakom - Lisa lilla Bilde2
 • Svakom - Lisa lilla Bilde3

Svakom - Lisa lilla

4 stjerner av 5 mulige1 produktanmeldelsePris:

999,-

Type:G-punkt
Lengde:17 cm
Diameter:30 mm
Materiale:Silikon
Batteribehov:Oppladbar
Regulering:Trinnvis
Lydnivå:1
Vibrasjon:4
Mini-jack plugg:Nei
Vanntett:Sprutsikker
Harness kompatibel:Nei
Farge:Vinrød
Produsent:Svakom
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 203163

Beskrivelse

LISA er en herlig vibrator, designet spesielt for G-punktet.
Den flate tuppen gjør den svært enkel å bruke og egner seg naturligvis også ypperlig for stimulering direkte mot klitoris.
Innerst er det en hard kjerne, utenpå er det et overtrekk av silkeglatt silikon.
Den slanke formen gjør denne vibratoren perfekt for par som ønsker å bruke en vibrator sammen, den er enkel å bruke på en partner, samtidig som at størrelsen gjør det mulig å bruke den også under samleie.
LISA er utstyrt med tre knapper, en S og pil opp og ned.
For å slå den på, hold S inne i to sekunder.
For å justere hastigheten opp og ned, bruk piltastene opp og ned.
For å skifte til neste vibrasjonsmodus, dobbelklikk på pilene opp eller ned.
Lisa er også utstyrt med Svakom sin smart modus.
Trykk en gang til på S knappen og bli med på en berg og dalbane av spennende vibrasjoner...
Som om ikke det var nok, har den også en følsom tupp som registrerer trykk og justerer vibrasjonene etter hvordan kroppen din reagerer....

En av de tingene som virkelig gjør at svakom sine produkter skiller seg ut, er lydnivået.
Disse vibratorene har et lydnivå under 50db, til sammenligning er en normal samtale på rundt 60 db og en vibrator ligger normalt rundt 70 db.
Svakom leverer ikke de kraftigste vibratorene på markedet, men de leverer nok kraft til å kunne tilfredsstille de fleste.

Lisa har en ladetid på ca 90 minutter og en brukstid opp til 2 timer.
Den har et sølvfarget lokk i enden som sitter fast med en magnet som skjuler ladeporten.Vibratoren er sprutsikker.
Det er heller ikke noe minus at den kommer diskre innpakket, dette er den perfekt gave.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Svakom

Svakom

Lager hi-end silikon vibratorer.
Lavt lydnivå, relativt kraftig vibrasjon og stilig design er kjennemerkene til svakom.

Tips en venn

Steng produkt anmeldelse

Produktanmeldelser av dette produktet (1)

 • Bruker anmeldelse:4 stjerner av 5 mulige

  Brukernavn:Partypar

  Bruker omtale:Lekker vibrator som ikke skuffer, men man bør kunne forvente en god vibrator til denne prisen. Designer er tydelig inspirert av LELO sin gigi. Jeg greier ikke å bestemme meg for hvem av de jeg liker best. Begge ligger godt i hånden og egner seg både direkte på klitoris og mot g-punktet. Lisa har noe de kaller touch teknologi som gjør at den slår seg av og på av seg selv, men denne funksjonen ga ingen videre mening for meg. Heldigvis trenger man ikke bruke den. Kraftig vibrasjon og lavt lydnivå, det er sant som de sier at man får hva man betaler for. Dog føles 1000,- som litt i overkant for denne.

produktanmeldelser

 • Brukernavn:Partypar

  Bruker anmeldelse:4 stjerner av 5 mulige

  Bruker omtale:Lekker vibrator som ikke skuffer, men man bør kunne forvente en god vibrator til denne prisen. Designer er tydelig inspirert av LELO sin gigi. Jeg greier ikke å bestemme meg for hvem av de jeg liker best. Begge ligger godt i hånden og egner seg både direkte på klitoris og mot g-punktet. Lisa har noe de kaller touch teknologi som gjør at den slår seg av og på av seg selv, men denne funksjonen ga ingen videre mening for meg. Heldigvis trenger man ikke bruke den. Kraftig vibrasjon og lavt lydnivå, det er sant som de sier at man får hva man betaler for. Dog føles 1000,- som litt i overkant for denne.

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa