• Joya - Little su vibro Medium Bilde1
Joya - Little su vibro Medium Bilde1
 • Joya - Little su vibro Medium Bilde1

Joya - Little su vibro Medium

0 stjerner av 5 muligePris:

599,-

Type:
Lengde:15 cm
Diameter:34 mm
Materiale:Silikon
Batteribehov:2xAAA (ikke inkludert)
Regulering:Trinnvis
Lydnivå:2
Vibrasjon:3
Mini-jack plugg:Nei
Vanntett:Nei
Harness kompatibel:Ja
Farge:
Produsent:Joya 4U
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 002499-0

Beskrivelse

Little Su er en annerledes vibrator, designet av kvinner, for kvinner.
Svært lekker og smakfull innpakning gjør den til den perfekte gave.
Joya er navnet på firmaet som står bak denne dildoen med navnet Little su.
Den har fått navnet sitt etter en berømt poet og forfører fra Qi dynastiet i Kina.
Joya er et lite firma, med fokus på kvalitet og brukervennlighet.
Firmaet er drevet av to kvinner fra Israel som har brukt mye tid på å finne ut nøyaktig hvordan DE som kvinner ønsker at en dildo skal være.
Den ligner overhodet ikke på en penis og er i grunn ganske ulikt alt annet vi har sett, uten at DET gjør den mindre egnet som hjelpemiddel når det er en orgasme man e r på jakt etter.
Design, presentasjon og innpakning er svært gjennomtenkt og naturligvis, når kvalitet teller, er produktet laget i ren silikon.
Dildoen er relativt liten, snaue 12 cm med en maksimal diameter på snaua 40 mm er ikke stort, men formen gjør at den legger et jevnt press mot G-punktet, samtidig som den ruglete "armen" sørger for at klitoris får all oppmerksomheten som behøves.
Med denne på plass og en lett vuggende bevegelse er det ikke lett å holde seg.

Den kommer i en svært elegant innpakning formet som en bok, med en detaljert bruksanvisning på Engelsk, Tysk, Fransk og Spansk.

Her finner du produktspesifikasjoner fra produsenten her (PDF Fil, åpnes i nytt vindu)

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa