• Tenga flex - sort Bilde1
 • Tenga flex - sort Bilde2
 • Tenga flex - sort Bilde3
 • Tenga flex - sort Bilde4
 • Tenga flex - sort Bilde5
 • Tenga flex - sort Bilde6
 • Tenga flex - sort Bilde7
 • Tenga flex - sort Bilde8
Forrige bilde
Neste bilde
Tenga flex - sort Bilde1Tenga flex - sort Bilde2Tenga flex - sort Bilde3Tenga flex - sort Bilde4Tenga flex - sort Bilde5Tenga flex - sort Bilde6Tenga flex - sort Bilde7Tenga flex - sort Bilde8
 • Tenga flex - sort Bilde1
 • Tenga flex - sort Bilde2
 • Tenga flex - sort Bilde3
 • Tenga flex - sort Bilde4
 • Tenga flex - sort Bilde5
 • Tenga flex - sort Bilde6
 • Tenga flex - sort Bilde7
 • Tenga flex - sort Bilde8

Tenga flex - sort

0 stjerner av 5 muligePris:

399,-

Type:Masturbator
Lengde:17.6 cm
Diameter:73mm
Materiale:Elastomer
Med vibrasjon:Nei
Batteribehov:
Lydnivå:
Vibrasjon:
Farge:Sort
Produsent:Tenga
Produksjons land:Japan
Annet:
Varenummer: 203312

Beskrivelse

Tenga er en av de største produsentene av sexleketøy for menn og de lager en rekke forskjellige produkter, fra enkle egg som er beregnet til engangsbruk, til dyre, langt mer luksuriøse utgaver.
Flex plasserer seg midt på treet prismessig, men kan måle seg med de dyreste når det gjelder å gi nytelse!
Det ytre skallet kan vris for litt kraftigere stimulering og boksen er utstyrt med en ventil i enden som man kan blokkere med en finger for å få kraftigere vacum (suge) effekt.
Flex kommer i to utgaver, en sort og en hvit.
I tråd med andre Tenga produkter, er den hvite den mykeste.
Den har en litt mykere ytre boks og rillene og nuppene på innsiden er litt mykere.
Den sorte har et litt hardere ytre skall, samt litt mer markerte riller og nupper for de som ønsker en kraftigere stimulering.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Materiale med varierende hardhet, som også er fritt for ftalater. Materialet er litt porøst, men i langt mindre grad enn jelly.
Materialet har en relativt lang levetid som forventes å ligge mellom jelly og silikon. Elastomer er et materiale som i utgangspunktet er flytende, men som blir hardt når det tilsettes enkelte andre komponenter. Materialet er derfor ypperlig når det gjelder å lage krevende design i varierende farger og er et materiale som blir stadig mer brukt.

Vedlikehold:
Oppbevares uten batterier når den ikke er i bruk! Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Produkter laget i elastomer bør oppbevares adskilt fra hverandre og andre sexleketøy.
Det har fremkommet enkelt rapporter om at de kan reagere på hverandre, sette farge på hverandre dersom de ligger inntil hverandre og/eller "smelte" hverandre.*

Renhold:
Rengjøres enklest med en fuktig, varm klut. Kan også vaskes med vann og mild såpe, eller renses med vibratorrens (f.eks. "Invit hygiene").

Glidemiddel:
Vann og silikonbaserte glidemidler, olje og oljebaserte glidemidler bør unngås.

* NB!: Elastomer er en betegnelse som ikke er beskyttet; man kan derfor oppleve at produkter som hevdes å være laget i elastomer er laget i et materiale med andre egenskaper. Teksten her beskriver de egenskapene elastomer NORMALT har.
Elastomer brukt i sexleketøy produsert i Japan har normalt bedre egenskaper enn elastomer benyttet i sexleketøy produsert i andre land.

Produsent

Tenga

Tenga

Tenga
Tenga utfordrer Fleshlight som mest populære sexleketøy for menn på verdensbasis. I Asia ligger de langt foran og de er knapt i stand til å produsere nok; det er en av grunnene til at produktene kan være vanskelige å få fatt i her i Norge.
Erotikknett.no er, ikke overraskende, først med å tilby denne serien med produkter.
Tenga er japansk og har siden 2005 kommet med en rekke sexleketøy laget spesielt for menn. De har en serie med "engangs-vaginaer" som er ment å brukes kun en gang og så kastes.
Disse har en rekke forskjellige innvendige design som hvert og ett er ment å gi en unik opplevelse, og det er etter sigende lagt ned mye arbeide i å utvikle de forskjellige modellene. De har også en mer kostbar modell, "Tenga flip hole", som er ment å benyttes flere ganger.
For denne modellen har de kombinert en rekke elementer for å gi penis mest mulig "riktig" stimulering fra tupp til rot.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy