Vivid

Vivid
Vivid var for noen år siden ledende i verden på produksjon av sexfilmer.
Med stjerner som Jenna Jameson og Brianna Banks i stallen laget de en rekke sexfilmer som årlig plukket med seg mengder av priser. De er fortsatt store og de leverer fortsatt en og annen sexfilm som er verdt å se, men de har overlatt tronen til andre, som Digital Playground og Wicked Pictures.
Blant produktene fra Vivid som er verdt et nærmere bekjentskap finner vi "Tristan Taormino’s expert guide to"-serien, som best kan beskrives som en moderne "hvordan ha sex"-opplæringsserie, med egne filmer for analsex, oralsex og G-punktet.
Andre filmer som bærer Vivid merket er noen av Club Jenna (Jenna Jamesons filmselskap) sine filmer, inkludert "The provocatour".

vis alle

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy