PRIVATE

PRIVATE
PRIVATE er en av de eldste produsentene av erotiske filmer som fortsatt er store.
Det startet opprinnelig i Sverige i 1965 og de har sakte, men sikkert vokst til å bli en av de største aktørene i bransjen.
De har senere flyttet til Spania og deres filmer og blader er nå å få i hele verden. PRIVATE lanserer en rekke filmer og blader hver måned og de har alltid ligget et steg foran sine konkurrenter når det kommer til teknisk utvikling.
De har blitt mye kritisert fordi de lanserer mengder med filmer som er tilnærmet identiske, men det forhindrer ikke at mange synes at de er de beste innen produksjon av sexfilmer.
PRIVATE leverer typisk hardcore-sexfilmer med mye analsex og generelt røff sex, gjerne filmet i lekre omgivelser som f.eks. Maldivene eller Hawaii.
Fra tid til annen lanserer de svært påkostede produksjoner og de står for en rekke av de dyreste sexfilmene som noensinne er laget.
Noen butikker selger disse påkostede produksjonene som parfilmer, siden de gjerne har en handling, men sexen er fortsatt tøff og analsex, anal gapping, ATM (ass to mouth) double penetrering og lignende aktiviter er nærmest selvfølgelige ingredienser.
PRIVATE sine filmer er merket utelukkende med antall anal scener og DP, de er ikke merket med ATM!

Vi fører et begrenset utvalg av filmene fra PRIVATE; nye titler dukker opp fra tid til annen i vårt sortiment, men vi har valgt å ikke ta inn alt de lanserer.

vis alle

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy