NJoy

nJoy
nJoy er amerikansk, og lager dildoer og plugger i stål av høyeste tilgjengelige kvalitet: 316 grade rustfritt stål som er håndpolert til det blir helt glatt og skinnende. Filosofien bak er enkel: Det finnes altfor mange dårlige produkter i "rustfritt" stål som ruster for et godt ord og som er nærmere støpejern enn stål.
La oss lage noe bedre. Og det er nøyaktig hva nJoy har gjort; de har lagd plugger som er lekre å se på og som gir følelsen bare sexleketøy i luksusklassen kan gi.

Erotikknett.no var ikke uventet først med nJoy i Norge, og var i over et år den eneste butikken som førte disse kvalitetsproduktene: Nok et bevis på at vi KAN sexleketøy og plukker ut de beste produktene selv, fremfor å la andre velge for oss.

vis alle

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy