Durex

Durex
Durex har et vidt spekter av kondomer, forskjellige størrelser, fasonger og med og uten glidemiddel/sæddrepende midler.
Uansett hva du foretrekker er det rimelig trygt å si at de HAR det du ønsker. Durex er verdens største kondomprodusent og står på verdensbasis for ca 26% av alle solgte kondomer.
Durex kondomer selges i over 150 forskjellige land og det selges årlig over en milliard av dem. Selskapet ble opprettet i London i 1915, den gang under navnet "London rubber company", men det ble snart endret til navnet vi kjenner i dag.
Navnet Durex kommer fra ordene "Durability", "Reliability" og "Excellence" og ble registrert som varemerke allerede i 1929.
De samarbeider for øvrig med blant annet WHO, FN og UNAIDS for å bekjempe HIV, så om Durex er DITT merke, er du i godt selskap.

vis alle

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy