Digital Playground

Digital Playground
Digital Playground har bygget seg opp til å bli en av de største aktørene innen sexfilm bransjen i USA, mye takket være filmen "Pirates" for noen år siden.
Posisjonen som leverandør av høykvalitets sexfilmer ble ytterligere befestet med lanseringen av "Pirates 2".
Selskapet har også lansert en rekke andre filmer, noen i sjangeren spillefilmer, andre med fokus på lekker og stilfull sex med de flotteste damene i bransjen.
Blant de mest kjente filmene, er de to "Pirates"-filmene, men også "Island fever" 1-4, "Cheerleaders", "Nurses" og "Babysitters" er filmer som er verdt en kikk.
Fra tid til annen lanserer selskapet filmer som er ekstremt lekre å se på og med sex som er virkelig bra filmet, disse filmene vil du normalt finner i vår nettbutikk.
Digital Playground lanserer også en mengde filmer som faller inn under gonzo-sjangeren, dvs. filmer som er filmet med håndholdt kamera og manuset er tilnærmet (eller i hvert fall tilsynelatende) ikke-eksisterende.
De fleste av disse filmene finner aldri veien til Norge og vi tar fks. bare unntaksvis inn disse i et begrenset antall.

vis alle

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy