Cock & balls ring
 • Cock & balls ring Bilde1
 • Cock & balls ring Bilde2
Forrige bilde
Neste bilde
Cock & balls ring Bilde1Cock & balls ring Bilde2
 • Cock & balls ring Bilde1
 • Cock & balls ring Bilde2

Cock & balls ring

3 stjerner av 5 mulige1 produktanmeldelsePris:

119,-

Stimulerer klitoris:Nei
Strammhet:5 (fra 1 til 5)Stram
Diameter:40mm, 45 mm og 50 mm
Materiale:Silikon
Med vibrasjon:Nei
Batteribehov:-
Regulering:-
Lydnivå:-
Vibrasjon:-
Mini-jack plugg:-
Vanntett:
Produsent:NMC
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 001077

Beskrivelse

Dette er ett sett med penisringer for de som ønsker seg en penisring hvis mål er å fokusere på mannen.
Dette er rimelig stramme penisringer som vil kunne hjelpe mannen å holde ut lenger, gi sterkere orgasme, samt gjøre penis mer følsom.
Du kan selv velge om du ønsker å ha en ring kun rundt penis, en ring rundt både penis og testiklene, eller hva med en ring rundt hver?
Absolutt ett utmerket produkt, til en pris som burde gjøre det mulig for de fleste å teste ut en penisring.
For som en av våre kunder sa: Du har ikke hatt (utrolig god) sex, før du har gjort det med en penisring.

Disse ringene er laget i kraftig silikon og har en diameter på henholdsvis 40, 45 og 50mm
Nå skal det sies at de er såpass elastiske at de kan strekkes betydelig.
Selve silikon ringen er laget i klar silikon og har en diameter på ca 6 mm.

Husk at en penisring bør ikke sitte på for lenge av gangen (aldri mer enn 30 minutter) og dersom det begynner å gjøre vondt, må den fjernes umiddelbart!

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

NMC Direkte

NMC Direkte

NMC
En kinesisk produsent av sexleketøy.
De benytter seg, i likhet med så godt som alle kinesiske produenter av sexleketøy, av forskjellige jelly-materialer. Silikonproduktene fra Kina består normalt av en blanding av silikon og andre materialer, ikke ren silikon.
Gradvis har bruken av elastomer tatt seg opp, men rene jelly (udefinerte) materialer er mest vanlig.
De fleste produkter er merket med at de er fri for ftalater. NMC tilbyr rimelige produkter som er et godt sted å starte om man ikke vet nøyaktig hva man ønsker seg av et sexleketøy, eller ikke synes det har noen hensikt å benytte altfor mye penger på de dyreste produktene.
NMC er en av veteranene i bransjen og man kan finne produkter fra denne produsenten med andre logoer som f.eks. California Exotic, Seven Creations og Topco, bare for å nevne noen.
NMC har også noe produksjon i Canada, f.eks. lages produktene i "Clear stone"-serien i Canada og ikke i Kina.
Kvaliteten på produkter laget i Kina og Hong Kong ligger som oftest et par hakk bak de produktene som er produsert i Japan, Canada, USA eller Tyskland.

Helt til slutt må vi nevne at mange produkter som er merket med "Made in USA" i virkeligheten er laget i Kina, det er bare esken som er laget i USA. Man kan oppdage det når man leser det som står med liten skrift....
Alternativt er de laget i deler i kina og så montert i andre land, som Tyskland og USA.

Tips en venn

Steng produkt anmeldelse

Produktanmeldelser av dette produktet (1)

 • Bruker anmeldelse:4 stjerner av 5 mulige

  Brukernavn:duodenum

  Bruker omtale:Ringer som sitter godt og er fint varierende i størrelsen.
  Fungerer best rundt både penis og baller, som egentlig ikke var min intensjon til bruk, men som jeg fant ut at fungerer.
  Ringene er elastiske, på kanten til for elastiske, men siden du får dem i flere størrelser går det ann å ta en mindre ring hvis det blir for løst, og motsatt hvis det er for stramt.
  Enkle å ta på, og enklest hvis man har litt glidemiddel tilgjengelig.
  Overall gode ringer.

produktanmeldelser

 • Brukernavn:duodenum

  Bruker anmeldelse:4 stjerner av 5 mulige

  Bruker omtale:Ringer som sitter godt og er fint varierende i størrelsen.
  Fungerer best rundt både penis og baller, som egentlig ikke var min intensjon til bruk, men som jeg fant ut at fungerer.
  Ringene er elastiske, på kanten til for elastiske, men siden du får dem i flere størrelser går det ann å ta en mindre ring hvis det blir for løst, og motsatt hvis det er for stramt.
  Enkle å ta på, og enklest hvis man har litt glidemiddel tilgjengelig.
  Overall gode ringer.

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy