• Tantus - Curve strap-on kit Bilde1
Tantus - Curve strap-on kit Bilde1
 • Tantus - Curve strap-on kit Bilde1

Tantus - Curve strap-on kit

0 stjerner av 5 muligePris:

899,-

Type:
Lengde:
Diameter:
Materiale:
Harness kompatibel:
Farge:
Produsent:
Produksjons land:
Annet:
Varenummer: 203365

Beskrivelse


Dersom du ønsker deg ett kvalitets harness, komplett med en god dildo til en god pris, så er dette produktet for deg.
Curve strap-on kit harness settet er produsert av Tantus, som egner seg for begge kjønn.
Alle detaljer er slik de bør være, fra valg av materiale, til ekstra polstring og justering/plassering av stropper.

Harnesset er utformet på en slik måte at man ikke har noen stropper mellom bena, som kan være i veien for eventuell penetrering, man har stropper rundt begge lårene og rundt livet.
Alle stroppene er naturligvis justerbare, maks hoftemål er 127 cm.
Dildoen som følger med, er Tantus sin Curve dildo, den er 17 cm lang og har en diameter på 35 mm.
Den egner seg både for vaginalt og analt bruk og er naturligvis laget av silikon av absolutt beste kvalitet.

Dersom man senere ønsker å avansere utvide med en elller flere kraftigere dildoer, kan man benytte alle silikon dildoene/silikon vibratorene fra Tantus, samt alle dildoer & plugger fra fun factory.

Det følger også med en liten mini vibrator som passer i en lomme i front av harnesset, som ligger mot roten av silikon dildoen.
Silikon leder vibrasjon svært godt, men vibratoren er ikke blant de kraftigste på markedet, så vibrasjonen kunne godt vært kraftigere.
Sett under ett er det ett minus vi absolutt kan leve med.


Man kan enkelt bytte ut dildoen(e) som følger med, med dildoer fra Vixen, Tantus eller Fun factory.... det eneste kravet er at dildoen som skal benyttes, har en såle som gjør det mulig å feste den og en diameter som passer de medfølgende ringene.
VIKTIG!!
Dersom det er ønskelig å benytte kraftigere dildoer enn det som følger med settet, må man kjøpe med "rubber O-ring 4pk" (finnes under tilbehør på denne varen) da den medfølgende ringen ikke takler dildoer som er særlig større enn de som som følger med!

Produsent

Tantus

Tantus

Tantus
Tantus er en amerikansk produsent som siden 1998 har laget dildoer, plugger og vibratorer primært i silikon. Samtlige produkter fra Tantus holder svært høy kvalitet; de er håndlaget av Premium silikon og er ment å vare hele livet.
Tantus fokuserer på produkter uten vibrator; i de tilfeller de er utstyrt med vibratore, så er de utskiftsbare. De lager også produkter som penisringer og gags i ren silikon.
Produktene fra Tantus har generelt en helt glatt og skinnende overflate, i motsetning til f.eks. Vixen og Fun facory, noe som gjør at de oppleves glattere, samtidig som de er relativt stive.
Stivheten gjør at de er et foretrukket alternativ for bruk som strap-on.
De fleste dildoene fra Tantus er for øvrig utstyrt med en rund fot som gjør at de passer godt til strap-on harness fra Sportsheets og Aslan.

I de tilfeller hvor de leverer produkter med vibrasjon, benytter de seg av løse, vibrerende egg som kan byttes ut dersom det blir ødelagt, eventuelt erstattes med et kraftigere vibrerende egg fra en annen produsent.

Tantus har lansert en serie produkter laget i ren aluminium. I likhet med resten av produktene fra denne produsenten holder de gjennomgående svært høy kvalitet.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa