• Packer gear jock strap Bilde1
 • Packer gear jock strap Bilde2
Forrige bilde
Neste bilde
Packer gear jock strap Bilde1Packer gear jock strap Bilde2Packer gear jock strap Bilde3
 • Packer gear jock strap Bilde1
 • Packer gear jock strap Bilde2

Packer gear jock strap

0 stjerner av 5 muligePris:

399,-

Størrelse

Type:
Lengde:
Diameter:
Materiale:
Batteribehov:
Regulering:
Lydnivå:
Vibrasjon:
Mini-jack plugg:
Vanntett:
Harness kompatibel:
Farge:
Produsent:
Produksjons land:
Annet:
Varenummer: 203473

Beskrivelse

Et svært komfortabelt strap-on harness, perfekt for de som er opptatt enkel bruk og komfort, til en fantastisk pris!
Packer harnesset kan benyttes som et rent strap-on harness, men kan også benyttes for de som er mer opptatt av packing.
Det er svært sjelden vi blir begeistret for produkter fra California exotic, men i dette tilfellet må vi si at vi er veldig positivt overasket.
Dette er et fantastisk produkt!
Dette harnesset er laget i 95% bomull og sitter på som en truse, det kan også vaskes.
Packer gir kommer i flere størrelser og er ikke like solid og ikke like justerbart som sparepart sine harnesser, men så koster det også langt mindre.
Harnesset er utstyrt med en O-ring som passer dildoer opp til ca 45mm, det har også en liten lomme på innsiden hvor man kan plassere en liten vibrator.
I forhold til de fleste harnesser som justeres med stropper og remmer som fort kan bli ukomfortable under bruk, er dette harnesset et funn!
Det er så komfortabelt så du kan gå med det hel dagen/kvelden og det sitter godt nok til å gi god kontroll også når man bruker det som et strap-on harness.

Produsent

California Exotic

California Exotic

California Exotic
California Exotic er en av kjempene innen produksjon av sexleketøy.
De fleste butikker i hele verden fører et utvalg produkter fra denne produsenten. De er en av de eldste i bransjen og tilbyr et enormt sortiment som spenner fra de minste vibratorer til kjempemessige ekstremt naturtro avstøpninger av pornostjerner.
De leverer produkter av varierende kvalitet; innen segmentet jelly og jelly-lignende materialer leverer de forventet kvalitet, men vår erfaring er at det de kaller silikon ikke er det samme som VI kaller silikon. F.eks. så tåler ikke deres silikon å kokes.
California Exotic kjøper hovedsakelig inn sine produkter fra Kina (f.eks. fra NMC) uten emballasje og pakker produktene i egne esker i USA.
Du vil derfor kunne oppleve at de er merket med "made in USA", men det er kun esken, ikke selve produktet som er laget i USA.
Selve produktet er laget i Kina og holder ikke den kvaliteten vi forbinder med "Made in USA". De har noe produksjon i USA, men det er sterkt begrenset og de produktene er SVæRT godt merket med akkurat det faktum at de er laget i USA. Du vil kunne oppleve å finne produkter med California Exotic-logoen i en butikk og samme produkt med en helt annen logo et annet sted.
Et typisk eksempel på dette er "Mr. Rabbit"- vibratoren; nøyaktig samme produkt leveres fra California Exotic og Seven Creations – kun esken er forskjellig (vi har hatt disse to side ved side og sammenlignet dem; vi VET hva vi snakker om).
Generelt er produktet med California Exotic-produktet noe høyere priset enn produktet i en annen eske.

California Exotic står også for produktene i Berman Center-serien, men de produktene holder en betydelig høyere kvalitet enn resten av produktene som bærer California Exotic-logoen.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa