Feeldoe slim
 • Feeldoe slim Bilde1
Feeldoe slim Bilde1
 • Feeldoe slim Bilde1

Feeldoe slim

0 stjerner av 5 muligePris:

1195,-

Type:Strap-on
Lengde:18 cm
Diameter:30 mm
Materiale:Silikon
Harness kompatibel:Ja
Farge:Blå
Produsent:Tantus
Produksjons land:USA
Annet:-
Varenummer: 004049

Beskrivelse


Dette produktet er designet av en lesbisk kvinne som på Internett bare er kjent som "Mia" og retter seg i første rekke mot kvinner, men også heteroseksuelle kan ha stort utbytte av dette produktet.

Denne feeldoen er noe slankere enn den "vanlige" derav navnet slim.

Grunnen til at hun tok saken i egne hender var at hun på ett tidspunkt ble lei av de strap-on produktene som eksisterte på markedet. Remmer som vrir seg, spenner som løsner osv. alt sammen hendelser som dreper stemningen på ett øyeblikk.
Det tok 10 år med prøving og feiling fra ideen ble født, til produktet var klart for produksjon.
Resultatet: En strap on helt uten stropper som føles like godt for begge parter!

I motsetning til de fleste dobbeldildoer, så er feeldoe designet spesielt med tanke på å passe kroppens anatomi.
Den korte enden holdes i vagina ved å stramme skjedemusklene, rillene på skaftet treffer klitoris perfekt og selve dildoen får den perfekte vinkelen for penetrering, uansett om det står en mann eller kvinne i andre enden.

Feeldoe kan også benyttes av menn, da holder han den butte enden i anus.
Perfekt for de som ønsker å eksperimentere med dobbel penetrering uten å ta med en ekstra partner.
Man kan naturligvis også benytte den til "vanlig" penetrering og ved fks. ereksjonsproblemer kan dette være ett svært nyttig hjelpemiddel.
Som en liten bonus for mannen må det nevnes at den runde enden er som skapt for å stimulere prostata når man beveger seg.

Feeldoe er laget av s utrykket "real FEEL for both DOE"

Verdt å merke seg, er at det lønner seg å ta en dråpe glidemiddel på mini vibratoren/det vibrerende egget FØR det settes på plass.. For det kan være vanskelig å få ut igjen om man ikke gjør det ;-)

Bruk aldri silikon glidemiddel sammen med silikon produkter, dette kan misfarge og i verste fall ødelegge produktet.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa