Feeldoe lilla
 • Feeldoe lilla Bilde1
Feeldoe lilla Bilde1
 • Feeldoe lilla Bilde1

Feeldoe lilla

0 stjerner av 5 muligePris:

1195,-

Type:Strap-on
Lengde:18 cm
Diameter:34 mm
Materiale:Silikon
Harness kompatibel:Ja
Farge:Lilla
Produsent:Tantus
Produksjons land:
Annet:
Varenummer: 004048

Beskrivelse


Dette produktet er designet av en lesbisk kvinne som på Internett bare er kjent som "Mia" og retter seg i første rekke mot kvinner, men også heteroseksuelle kan ha stort utbytte av dette produktet.

Grunnen til at hun tok saken i egne hender var at hun på ett tidspunkt ble lei av de strap-on produktene som eksisterte på markedet. Remmer som vrir seg, spenner som løsner osv. alt sammen hendelser som dreper stemningen på ett øyeblikk.
Det tok 10 år med prøving og feiling fra ideen ble født, til produktet var klart for produksjon.
Resultatet: En strap on helt uten stropper som føles like godt for begge parter!

I motsetning til de fleste dobbeldildoer, så er feeldoe designet spesielt med tanke på å passe kroppens anatomi.
Den korte enden holdes i vagina ved å stramme skjedemusklene, rillene på skaftet treffer klitoris perfekt og selve dildoen får den perfekte vinkelen for penetrering, uansett om det står en mann eller kvinne i andre enden.

Feeldoe kan også benyttes av menn, da holder han den butte enden i anus.
Perfekt for de som ønsker å eksperimentere med dobbel penetrering uten å ta med en ekstra partner.
Man kan naturligvis også benytte den til "vanlig" penetrering og ved fks. ereksjonsproblemer kan dette være ett svært nyttig hjelpemiddel.
Som en liten bonus for mannen må det nevnes at den runde enden er som skapt for å stimulere prostata når man beveger seg.

Feeldoe er laget av s utrykket "real FEEL for both DOE"

Denne vibratoren er, som andre Tantus vibratorer, utstyrt med en liten løs vibrator.
Vibratoren er kun 55 mm lang og benytter seg av 3 stk LR 44 batterier, dette er altså ingen kraftig vibrator, men så er vibrasjonen bare å regne som en liten bonus til dette produktet.
Her er det helt andre kvaliteter som står i fokus.
Vibratoren kan for øvrig byttes ut med en kraftigere ved behov. ;-)

Tantus er ukjent for de fleste i Norge, men de har i mange år produsert silikon dildoer, plugger og vibratorer av svært høy kvalitet.
Tantus er ganske enkelt ensbetydende med kvalitet av ypperste klasse.
Vibratorene fra Tantus er alle utstyrt med en liten vibrator som enkelt kan taes vekk. Dette er naturligvis en fordel dersom selve vibratoren skulle bli ødelagt, da man enkelt kan sette på plass en ny vibrator.
Faktum er at ett produkt laget i silikon, har mye lengre levetid enn de fleste vibratorer, ja ett leketøy i silikon kan fint holde i både 20 og 30 år.
En annen fordel er at man kan fjerne selve vibratoren, er at, man enkelt kan utstyre produktet med kraftigere vibrasjon.
Det vibrerende egget som heter "bedside bullet" passer fks. perfekt til alle tantus sine vibratorer... og dette egget tilfører langt kraftigere vibrasjoner enn den vibratoren som originalt følger med.

Verdt å merke seg, er at det lønner seg å ta en dråpe glidemiddel på mini vibratoren/det vibrerende egget FØR det settes på plass.. For det kan være vanskelig å få ut igjen om man ikke gjør det ;-)

Bruk aldri silikon glidemiddel sammen med silikon produkter, dette kan misfarge og i verste fall ødelegge produktet.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Tantus

Tantus

Tantus
Tantus er en amerikansk produsent som siden 1998 har laget dildoer, plugger og vibratorer primært i silikon. Samtlige produkter fra Tantus holder svært høy kvalitet; de er håndlaget av Premium silikon og er ment å vare hele livet.
Tantus fokuserer på produkter uten vibrator; i de tilfeller de er utstyrt med vibratore, så er de utskiftsbare. De lager også produkter som penisringer og gags i ren silikon.
Produktene fra Tantus har generelt en helt glatt og skinnende overflate, i motsetning til f.eks. Vixen og Fun facory, noe som gjør at de oppleves glattere, samtidig som de er relativt stive.
Stivheten gjør at de er et foretrukket alternativ for bruk som strap-on.
De fleste dildoene fra Tantus er for øvrig utstyrt med en rund fot som gjør at de passer godt til strap-on harness fra Sportsheets og Aslan.

I de tilfeller hvor de leverer produkter med vibrasjon, benytter de seg av løse, vibrerende egg som kan byttes ut dersom det blir ødelagt, eventuelt erstattes med et kraftigere vibrerende egg fra en annen produsent.

Tantus har lansert en serie produkter laget i ren aluminium. I likhet med resten av produktene fra denne produsenten holder de gjennomgående svært høy kvalitet.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy