VixSkin: Outlaw Caramell
 • VixSkin: Outlaw Caramell Bilde1
VixSkin: Outlaw Caramell Bilde1
 • VixSkin: Outlaw Caramell Bilde1

VixSkin: Outlaw Caramell

5 stjerner av 5 mulige2 produktanmeldelserPris:

1499,-

Type:Naturtro
Lengde:24 cm
Diameter:47 mm
Materiale:Vixskin
Harness kompatibel:Ja
Farge:Hud
Produsent:Vixen creations
Produksjons land:USA
Annet:
Varenummer: 003982

Beskrivelse

Outlaw brukes ofte som en beskrivelse for en som lever på feil side av grensen, en virkelig tøffing.
Outlaw fra Vixen Creations stiller seg pent inn i rekken av ekstreme produkter fra denne leverandøre.
Perfekt for alle som ønsker seg en stor dildo av topp kvalitet.
Kanskje ikke en dildo for nybegynnere, til det er prisen for høy.
Men dersom du har noe erfaring og ønsker deg det ypperste som finnes på markedet, så er produktene fra Vixen Creations ett naturlig valg.

Dette produktet er laget i VixSkin, ett materiale som på tross av ett eksotisk navn har de samme egenskapene som silikon.
Tenk deg en dildo med alle egenskapene til silikon, men som kjennes som noe som er laget i cyberskin?
Det er VixSkin.
Det kan kokes, det er ikke porøst, det er svært hygienisk å bruke, det er holdbart, det er garantert trygt å bruke, det tar opp og beholder kroppsvarme svært godt, har en form som passer til de fleste strap-on harnesser dessuten er hvert enkelt håndlaget av damene på Vixen Creations som legger sin ære og sjel i hvert eneste produkt de lager.
For ikke å glemme at den ikke lider av de "potens problemene" som til tider har plaget de fleste cyberskin produkter.

Som damene på Vixen creations sier: Verdt hver tomme og vi kan ikke annet enn å si oss enige.

Vi har tatt inn ett utvalg produkter laget i VixSkin, det som skiller de er størrelse, form og farge. så her er det fritt frem for å finne sin egen favoritt.
De er alle av ypperste kvalitet.
Se "Detaljer" for nøyaktig informasjon om lengde og diameter.

OBS: Vær klar over at man bør IKKE bruke silikonbasert glidemiddel sammen med en silikonvibrator.
Det vil kunne sette stygge merker og også "ødelegge" vibratoren.
Silikonvibber har det best med vannbasert glidemiddel..

Alle silikon produkter fra Vixen har fem års garanti.
(Gjelder ikke utskiftbare vibrerende deler og forutsetter at produktet ikke benyttes med silikon glidemiddel)

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Vixskin er et unikt materiale utviklet av Vixen creations.
Det består av 100% ren silikon, men oppleves mer realistisk enn NOE annet materiale på markedet, samtidig som det har alle de positive egenskapene til silikon... Det ER tross alt ren silikon.

Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Vixen Creations

Vixen Creations

Vixen Creations
Vixen Creations er en liten kvinnedrevet bedrift i USA, som lager det som de fleste regner som verdens beste dildoer. De har holdt til i San Fransisco siden 1995, og ble opprettet med ett mål for øyet: å lage verdens beste dildoer.
Det greide de da, og det gjør de fortsatt.

Vixen Creations benytter seg utelukkende av silikon, og hvert eneste produkt er håndlaget, noe som naturlig nok gjør at de ikke lager like mange produkter og at prisen blir høy.
Vixen har også patentert et eget materiale som kalles Vixskin (det består av 100% ren silikon) som føles ekstremt realistisk, og vi kan med hånden på hjertet si at det finnes absolutt ingenting som føles mer ekte.
I de tilfeller hvor de leverer produkter med vibrasjon, benytter de seg av løse, vibrerende egg som kan byttes ut dersom det blir ødelagt, eventuelt erstattes med et kraftigere vibrerende egg fra en annen produsent.
De fleste dildoene fra Vixen passer sammen med strap-on selene fra både Sportsheets og Aslan, bare for å nevne noen.

Prismessig ligger de relativt høyt, men kvaliteten er så god at de er verdt hver krone.
Så om du er ute etter en dildo og ønsker det beste som finnes på markedet, da bør du vurdere produktene fra Vixen; at vi fører produkter fra denne leverandøren er ikke tilfeldig.

Vi gir 10 års garanti på alle dildoer og plugger fra Vixen Creations (gjelder ikke vibratordelene).

Tips en venn

Steng produkt anmeldelse

Produktanmeldelser av dette produktet (2)

 • Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Brukernavn:Anonymous

  Bruker omtale:Så fikk man da altså pakken fra E-nett med ting som skulle testes. Sprang på postkontoret og hentet den lødrag, og sprang hjem igjen.
  Nederst, underst lå altså denne VixSkin Outlaw. 24 cm lang og X cm i diameter. Jeg måtte jo kjenne litt på den også da, før jeg gikk ut og gjorde alle mine ærend den dagen.Materialet er fantastisk (100% silikon); tung, ligger godt i hånda, myk utenpå men med en hard kjerne inni.
  Men fy flate hvor svær den var da! Min eks var ganske stor, så jeg tok et teste-grep. Selv om det føles som hundre år siden, husker jeg jo hvor langt rundt pikken hans fingrene mine rakk; nemlig akkurat så langt at tommel og langfinger på min lille hånd, så vidt touchet når jeg grep rundt staken hans.
  Samme med denne dildoen. Så tykkelsen (litt i overkant av 16 cm i omkrets med mitt målebånd) skulle jeg da i hvert fall klare. Men hva med lengden? Jeg får aldri i verden det der oppi meg, tenkte jeg.
  Nytt teste-grep: to hender rundt... jaja, kanskje er den ikke mye lengre enn eksens. En tredje test - *gape høyt* - herregud, kjevene utav ledd omtrent. ;) Ok, den er nok litt større.
  Silikonmaterialet føles veldig godt mot huden, og tar fort opp kroppsvarmen. Som sagt over, denne saken er ganske stor, så litt oppvarming må til før innføring. Så - en pirrende film i DVD-spilleren - et håndkle i sofaen og der koste jeg meg en stund med Vix'en liggende først mellom puppene, siden mellom beina.
  Jeg var våt fra før, ble fort våtere og trengte ikke noe glidemiddel, følelsen av dette materialet er fantastisk! Jeg lot tuppen av den gli opp og ned over klitoris. (Og tenker hmmmm, har samme produsent laget noen klit-stimulatorer tro?
  I så fall skal jeg helt klart ha en!) Jeg lot den ligge med hele lengden langs fitteleppene, dro den i hele sin lengde sakte frem og tilbake, slik at den ble godt fuktet på alle sider. Jeg er kjempetent nå, og vil ha den inn.
  Jeg presser den lett mot åpningen, og kjenner den presse mot åpningen. Jeg kjenner den er stor, og det er deilig.
  Følelsen av et stort pikkhode som først presser og så smetter innenfor det ytterste trangeste punktet er deilig, og jeg utsetter det lenge og bare presser og roterer den lett rundt der i åpningen.
  Endelig presser jeg den inn, og følelsen er goooood! Virkelig deilig. Antagelig er det materialet som gjør at det kjennes 'virkelig' ut, og ikke som en plast-dings i fitta. Det er også godt at den er stor, men dette er sikkert en smaks-sak.
  Jeg liker det fordi den da presser mot G-punktet uten at jeg må vippe den oppover, og den presser mot G-punktet hele tiden, ikke bare når hodet/tuppen, som har litt større diameter, glir over det.
  Det gjør at store bevegelser ikke er nødvendig... jeg kjenner at jeg kan komme temmelig raskt, men det har jeg ikke lyst til, så jeg koser meg ganske lenge. Diameteren er perfekt for meg, men når det gjelder lengden er det nok noen cm jeg ikke trenger *S*. Men det er jo bedre enn at den er for kort, hva?
  Nå har jeg aldri kommet lett ved bare vaginal stimulering så jeg må lett hjelpe til med en finger på klitten.
  Men dildoen presser då deilig på G-punktet at det skal lite til. Den gjør jobben sin og jeg ligger fornøyd og svett igjen på sofaen. WOW! Dette skal gjentas!

  Konklusjon: den gir et umiddelbart positivt inntrykk, både utseende og materialfølelse, det er nesten så man blir småkåt bare av å kjenne den i hånda.
  Jeg likte den kjempegodt, og den blir nok brukt ofte (men ikke hver gang, man kan ikke skjemme bort seg selv med slike størrelser....!) Hvor stor man vil ha den er sikkert veldig individuelt, og den finnes i flere modeller og størrelser.
  Ut i fra min testing av VixSkin Outlaw har jeg ingen problemer med å også anbefale de andre, bare man finner en størrelse som passer for seg.

  Jeg tror ikke det er mange som IKKE vil like denne!

 • Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Brukernavn:Anonymous

  Bruker omtale:Å herregud, dette er den mest fantastiske dildoen på markedet.
  Herlig myk og fleksibel, og den tar opp varme veldig fort.
  Tjukk og god i tuppen, og blir litt smalere nedover skaftet.
  Dette gjør at den så og si glir inn av seg selv.
  Jeg har prøvd mange, men dette er min absolutte favoritt!
  Skulle ønske den var litt kortere bare, slik at jeg kunne tredd meg selv helt ned til ballene!
  Får den ikke lengre inn enn halvveis:-(


  Sjekk ut Vixskin Lonestar... litt tynnere, men ikke så mye ;-)
  Og laget i det samme deilige materialet.
  ADMIN

produktanmeldelser

 • Brukernavn:Anonymous

  Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Bruker omtale:Så fikk man da altså pakken fra E-nett med ting som skulle testes. Sprang på postkontoret og hentet den lødrag, og sprang hjem igjen.
  Nederst, underst lå altså denne VixSkin Outlaw. 24 cm lang og X cm i diameter. Jeg måtte jo kjenne litt på den også da, før jeg gikk ut og gjorde alle mine ærend den dagen.Materialet er fantastisk (100% silikon); tung, ligger godt i hånda, myk utenpå men med en hard kjerne inni.
  Men fy flate hvor svær den var da! Min eks var ganske stor, så jeg tok et teste-grep. Selv om det føles som hundre år siden, husker jeg jo hvor langt rundt pikken hans fingrene mine rakk; nemlig akkurat så langt at tommel og langfinger på min lille hånd, så vidt touchet når jeg grep rundt staken hans.
  Samme med denne dildoen. Så tykkelsen (litt i overkant av 16 cm i omkrets med mitt målebånd) skulle jeg da i hvert fall klare. Men hva med lengden? Jeg får aldri i verden det der oppi meg, tenkte jeg.
  Nytt teste-grep: to hender rundt... jaja, kanskje er den ikke mye lengre enn eksens. En tredje test - *gape høyt* - herregud, kjevene utav ledd omtrent. ;) Ok, den er nok litt større.
  Silikonmaterialet føles veldig godt mot huden, og tar fort opp kroppsvarmen. Som sagt over, denne saken er ganske stor, så litt oppvarming må til før innføring. Så - en pirrende film i DVD-spilleren - et håndkle i sofaen og der koste jeg meg en stund med Vix'en liggende først mellom puppene, siden mellom beina.
  Jeg var våt fra før, ble fort våtere og trengte ikke noe glidemiddel, følelsen av dette materialet er fantastisk! Jeg lot tuppen av den gli opp og ned over klitoris. (Og tenker hmmmm, har samme produsent laget noen klit-stimulatorer tro?
  I så fall skal jeg helt klart ha en!) Jeg lot den ligge med hele lengden langs fitteleppene, dro den i hele sin lengde sakte frem og tilbake, slik at den ble godt fuktet på alle sider. Jeg er kjempetent nå, og vil ha den inn.
  Jeg presser den lett mot åpningen, og kjenner den presse mot åpningen. Jeg kjenner den er stor, og det er deilig.
  Følelsen av et stort pikkhode som først presser og så smetter innenfor det ytterste trangeste punktet er deilig, og jeg utsetter det lenge og bare presser og roterer den lett rundt der i åpningen.
  Endelig presser jeg den inn, og følelsen er goooood! Virkelig deilig. Antagelig er det materialet som gjør at det kjennes 'virkelig' ut, og ikke som en plast-dings i fitta. Det er også godt at den er stor, men dette er sikkert en smaks-sak.
  Jeg liker det fordi den da presser mot G-punktet uten at jeg må vippe den oppover, og den presser mot G-punktet hele tiden, ikke bare når hodet/tuppen, som har litt større diameter, glir over det.
  Det gjør at store bevegelser ikke er nødvendig... jeg kjenner at jeg kan komme temmelig raskt, men det har jeg ikke lyst til, så jeg koser meg ganske lenge. Diameteren er perfekt for meg, men når det gjelder lengden er det nok noen cm jeg ikke trenger *S*. Men det er jo bedre enn at den er for kort, hva?
  Nå har jeg aldri kommet lett ved bare vaginal stimulering så jeg må lett hjelpe til med en finger på klitten.
  Men dildoen presser då deilig på G-punktet at det skal lite til. Den gjør jobben sin og jeg ligger fornøyd og svett igjen på sofaen. WOW! Dette skal gjentas!

  Konklusjon: den gir et umiddelbart positivt inntrykk, både utseende og materialfølelse, det er nesten så man blir småkåt bare av å kjenne den i hånda.
  Jeg likte den kjempegodt, og den blir nok brukt ofte (men ikke hver gang, man kan ikke skjemme bort seg selv med slike størrelser....!) Hvor stor man vil ha den er sikkert veldig individuelt, og den finnes i flere modeller og størrelser.
  Ut i fra min testing av VixSkin Outlaw har jeg ingen problemer med å også anbefale de andre, bare man finner en størrelse som passer for seg.

  Jeg tror ikke det er mange som IKKE vil like denne!

 • Brukernavn:Anonymous

  Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Bruker omtale:Å herregud, dette er den mest fantastiske dildoen på markedet.
  Herlig myk og fleksibel, og den tar opp varme veldig fort.
  Tjukk og god i tuppen, og blir litt smalere nedover skaftet.
  Dette gjør at den så og si glir inn av seg selv.
  Jeg har prøvd mange, men dette er min absolutte favoritt!
  Skulle ønske den var litt kortere bare, slik at jeg kunne tredd meg selv helt ned til ballene!
  Får den ikke lengre inn enn halvveis:-(


  Sjekk ut Vixskin Lonestar... litt tynnere, men ikke så mye ;-)
  Og laget i det samme deilige materialet.
  ADMIN

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy