• Temptasia Elvia silikon dildo Bilde1
 • Temptasia Elvia silikon dildo Bilde2
 • Temptasia Elvia silikon dildo Bilde3
Forrige bilde
Neste bilde
Temptasia Elvia silikon dildo Bilde1Temptasia Elvia silikon dildo Bilde2Temptasia Elvia silikon dildo Bilde3
 • Temptasia Elvia silikon dildo Bilde1
 • Temptasia Elvia silikon dildo Bilde2
 • Temptasia Elvia silikon dildo Bilde3

Temptasia Elvia silikon dildo

0 stjerner av 5 muligePris:

299,-

Type:Dildo
Lengde:14 cm
Diameter:40 mm
Materiale:Silikon
Harness kompatibel:Ja
Farge:Sort
Produsent:Blush
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 203689

Beskrivelse

Her får du en gjennomgående relativt tykk silikondildo, som ikke er for lang, med en fantastisk sugekopp.
Denne dildoen har en form som gjør at når den vipper lett opp mot g-punktet, noe man får ekstra stor effekt ut av når man benytter den sammen med et strap-on harness.
Den runde sugekoppen sitter meget godt og fester seg lett til glatte overflater., så dette er en dildo som byr på mange muligheter, dersom man er en smule kreativ.
Dette er også en dildo som egner seg svært godt for analsex, forutsatt at man vil ha noe som er relativt grovt, for med en diameter på 4 cm, er ikke dette et sted å starte for nybegynnere.
Overflaten er glatt og produktet er lett å rengjøre.

Det anbefales å vaske produktet før og etter bruk, du kan koke det, enten for å bruke produktet varmt, eller for å sterilisere det, noe som kan være greit hvis man deler, eller bruker dildoen analt.
Dette produktet er selvsagt eftalat fritt.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy