Vamp: Talula medium regular
 • Vamp: Talula medium regular Bilde1
Vamp: Talula medium regular Bilde1Vamp: Talula medium regular Bilde2
 • Vamp: Talula medium regular Bilde1

Vamp: Talula medium regular

0 stjerner av 5 muligePris:

749,-

Farge

Type:Naturtro, silikon
Lengde:15 cm
Diameter:35 mm
Materiale:Silikon
Harness kompatibel:Ja
Farge:
Produsent:VAMP
Produksjons land:USA
Annet:
Varenummer: 202755

Beskrivelse

En unik dildo, laget spesielt for bruk sammen med strap-on harness, men som også egner seg ypperlig på egenhånd.
En ting mange med strap-on har opplevd, er at når de setter på plass dildoen, så peker den ikke opp eller rett frem. Den titter litt beskjemt ned mot gulvet.
Det er der Talula kommer inn i bildet:
Dette er en dildo som peker den veien en ordentlig stiv en peker, noe som ikke bare ser godt ut visuelt, men noe som også reduserer behovet for å bruke hendene for å styre den, samtidig som den lettere treffer g-punktet.

Talula er også en ekstremt god dildo å bruke med en hånd, på en partner (eller seg selv) Formen gjør at ballene fungerer godt som et håndtak og gjør det enkelt å legge godt press på g-punktet.
Talula er resultatet av et samarbeide mellom Spareparts (som lager noen fantastiske strap-on harnesser) og VAMP, som lager noen av verdens beste silikon dildoer. Denne dildoen passer perfekt i Spareparts harnesset, men kan med stort hell benyttes sammen med harnesser fra andre produsenter også, som sportsheets og Aslan.
Selvfølgelig kan man også benytte den uten harness.

Dildoene og pluggene fra VAMP er håndlaget og mindre forskjeller i størrelse og fargekombinasjoner i forhold til mål og bilder må forventes. Disse produktene må vaskes før bruk, siden det kan være rester fra støpeprosessen på de, fks. Plastbiter eller silikonrester.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Vamp Silicone

Vamp Silicone

Vamp er en amerikansk produsent av dildoer og plugger i silikon av ypperste kvalitet.
Hvert enkelt produkt er håndlaget og de benytter seg utelukkende av silikon av svært høy kvalitet.
De designer og har flere patenterte produkter som skiller seg ut i mengden av dildoer på markedet.
Vamp har også utviklet noen dildoer spesielt for bruk sammen med harnessene fra Spareparts.
Erotikknett er først i Norge med produktene fra Vamp og med disse produktene utvider vi vårt utvalg av høykvalitets produkter ytterligere.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa