Vamp: Lolita softskin
 • Vamp: Lolita softskin Bilde1
Vamp: Lolita softskin Bilde1Vamp: Lolita softskin Bilde2
 • Vamp: Lolita softskin Bilde1

Vamp: Lolita softskin

0 stjerner av 5 muligePris:

599,-

Farge

Type:Naturtro
Lengde:17 cm
Diameter:40 mm
Materiale:Silikon
Harness kompatibel:Ja
Farge:Forskjellig
Produsent:VAMP
Produksjons land:USA
Annet:
Varenummer: 004422

Beskrivelse

Lolita er laget av en spesiell silikon blanding som kalles softskin.
I hardhet minner det litt om cyberskin og materialet gir en svært naturtro og realistisk følelse.
I forhold til andre "ekte" materialer, har softskin alle de fordelene man forbinder med silikon, som holdbarhet, hygiene og evne til å ta opp varme.

Dildoen er spesielt velegnet for bruk sammen med et strap-on harness, dessuten har det et hull i sokkelen, slik at man kan benytte den sammen med et vibrerende egg, fks. Multipulse egget fra
Mantric og på den måten bli sittende med en herlig naturtro vibrator.

Dildoene og pluggene fra VAMP er håndlaget og mindre forskjeller i størrelse og fargekombinasjoner i forhold til mål og bilder må forventes.
Disse produktene må vaskes før bruk, siden det kan være rester fra støpeprosessen på de, fks. Plastbiter eller silikonrester.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Vamp Silicone

Vamp Silicone

Vamp er en amerikansk produsent av dildoer og plugger i silikon av ypperste kvalitet.
Hvert enkelt produkt er håndlaget og de benytter seg utelukkende av silikon av svært høy kvalitet.
De designer og har flere patenterte produkter som skiller seg ut i mengden av dildoer på markedet.
Vamp har også utviklet noen dildoer spesielt for bruk sammen med harnessene fra Spareparts.
Erotikknett er først i Norge med produktene fra Vamp og med disse produktene utvider vi vårt utvalg av høykvalitets produkter ytterligere.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa