• Tantus - Alan Bilde1
 • Tantus - Alan Bilde2
Forrige bilde
Neste bilde
Tantus - Alan Bilde1Tantus - Alan Bilde2
 • Tantus - Alan Bilde1
 • Tantus - Alan Bilde2

Tantus - Alan

0 stjerner av 5 muligePris:

999,-

Type:Naturtro dildo
Lengde:16.5 cm
Diameter:39 mm
Materiale:Silikon
Harness kompatibel:Ja
Farge:Karamell
Produsent:Tantus
Produksjons land:USA
Annet:
Varenummer: 203366

Beskrivelse

Med en brukslengde på 16.5 cm (ikke medregnet foten) og en diameter på 3.9 cm, er Alan egentlig ikke en liten dildo, den er litt over gjennomsnittet blant Norske menn.
Du trenger egentlig bare å vite en ting: Skal du ha den mest realistiske dildoen på markedet, både i form, størrelse og følelse, så er det Alan du er på utkikk etter.
Dildoen er ekstremt detaljert, med markerte blodårer og hode, den har et mykere lag silikon på utsiden og en kjerne av fastere silikon.
Den er laget i Tantus sitt utrolig deilige materiale O2.
Dette materialet gjør at den føles ekstremt realistisk, om man lukker øynene og klemmer på den, så er den så nærme ekte vare det er mulig å komme!
Kombiner det med de markerte blodårene, Så har du en dildo det er umulig å ikke nyte.
I motsetning til mange andre dildoer, er Adam helt rett, her er ingen fancy bøyer eller former, denne er laget med et mål for øyet:
Å ligne en ekte penis og de fleste peniser har ingen kraftige bøyer, de er rimelig rette.
Men i motsetning til en ekte penis, er denne konstant stiv, akkurat når og så lenge du ønsker.
Så er du på utkikk etter en naturtro dildo som er like over gjennomsnittet stor, kan du ikke trå feil med Sam.

Med i dette settet følger Tantus sin sugekopp og et enkelt vibrerende egg.
Man kan kun benytte en av delene av gangen.
Sugekoppen gjør dette til en av de beste dildoene på markedet, dersom man er på utkikk etter en god dildo med sugekopp.
Den sitter svært godt på alle glatte flater og åpner for en rekke spennende muligheter.
Vibratoren er vanntett, men størrelsen på dildoen gjør at vibrasjonen er relativt svak.
Heldigvis kan vibratoren benyttes som et løst, vibrerende egg. (Vibratoren er utstyrt med kun en hastighet)
Det er også mulig å benytte en annen mini vibrator istedenfor den medfølgende.
Fks Tango II fra we-vibe som vil gi den betydelig mer kraft.

Vibratoren benytter seg av 1 x 1.5 V N Type Battery, et batteri følger med.

Tantus lager kanskje verdens beste dildoer i hard konkurranse med Vixen.
Hvilken av disse to produsentene man velger, er mest et spørsmål om smak og behag og hvor man finner akkurat den dildoen som passer ens behov best.
Vixen sitt materiale, Vixskin er litt mykere enn tantus sitt O2 materiale.
Hver eneste dildo og plugg er laget i det som kalles ultra premium silikon, altså silikon av absolutt høyeste kvalitet og er ment å vare livet ut.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Tantus

Tantus

Tantus
Tantus er en amerikansk produsent som siden 1998 har laget dildoer, plugger og vibratorer primært i silikon. Samtlige produkter fra Tantus holder svært høy kvalitet; de er håndlaget av Premium silikon og er ment å vare hele livet.
Tantus fokuserer på produkter uten vibrator; i de tilfeller de er utstyrt med vibratore, så er de utskiftsbare. De lager også produkter som penisringer og gags i ren silikon.
Produktene fra Tantus har generelt en helt glatt og skinnende overflate, i motsetning til f.eks. Vixen og Fun facory, noe som gjør at de oppleves glattere, samtidig som de er relativt stive.
Stivheten gjør at de er et foretrukket alternativ for bruk som strap-on.
De fleste dildoene fra Tantus er for øvrig utstyrt med en rund fot som gjør at de passer godt til strap-on harness fra Sportsheets og Aslan.

I de tilfeller hvor de leverer produkter med vibrasjon, benytter de seg av løse, vibrerende egg som kan byttes ut dersom det blir ødelagt, eventuelt erstattes med et kraftigere vibrerende egg fra en annen produsent.

Tantus har lansert en serie produkter laget i ren aluminium. I likhet med resten av produktene fra denne produsenten holder de gjennomgående svært høy kvalitet.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy