• Real nude dayo Bilde1
 • Real nude dayo Bilde2
Forrige bilde
Neste bilde
Real nude dayo Bilde1Real nude dayo Bilde2
 • Real nude dayo Bilde1
 • Real nude dayo Bilde2

Real nude dayo

0 stjerner av 5 muligePris:

549,-

Type:Silikon dildo
Lengde:21 cm
Diameter:39 mm
Materiale:Silikon
Harness kompatibel:Ja
Farge:Hud
Produsent:Blush
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 203527

Beskrivelse

En lekker relativt stor dildo med baller som føles svært realistisk, den er laget i ren silikon, med en fast kjerne og et litt mykere ytre, til en fantastisk lav pris!

Real nude dildoene skiller seg ut i mengden av realistiske dildoer, ved at de kanskje ikke ser så realistiske ut som mange andre dildoer, men oppbygningen med en hard kjerne og et mykere ytre gjør at de FØLES veldig ekte.
Ballene er laget på samme måte, faste på innsiden og myke på utsiden, de er ganske enkelt perfekte å gli mot klitoris med litt glidemiddel.
Det finnes andre dildoer som både ser mer realistiske ut og føles mer realistiske, men til en pris som er langt høyere enn disse.
Med denne serien har Blush flyttet grensene for hva du kan få for under 1000,-
Denne dildoen anbefales på det varmeste!

Denne dildoen er totalt 21 cm lang og har en diameter på 39 mm.
Real nude ergo er utstyrt med en liten sugekopp som gjør at den sitter godt på ale glatte flater.

Det følger også med en liten pose for å oppbevare dildoen, så den ikke blir liggende løst i skuffen å samle støv.
Husk at alt sexleketøy oppleves bedre dersom de benyttes sammen med et godt glidemiddel!
Til alle real nude dildoene anbefaler vi hydra organisk glidemiddel.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy