• Two way connector Bilde1
Two way connector Bilde1
 • Two way connector Bilde1

Two way connector

5 stjerner av 5 mulige1 produktanmeldelsePris:

249,-

Type:Bondage
Lengde:21 cm
Bredde:25 mm
Diameter:
Nivå:Erfaren, ekspert
Materiale:Lær
Produsent:Aslan leather
Produksjons land:Canada
Annet:
Varenummer: 100141ASLAN

Beskrivelse

Laget i kraftig lær, med kraftige kroker.
Perfekt for å feste fot eller hånd mansjetter.
Dette settet er utstyrt med saksekroker i begge ender, enkel nagling av læret og sveiset stålring i senter.
Aslan lager en del bondage utstyr av svært høy kvalitet, dette er et sett med kroker beregnet på å feste sammen fot eller hånd mansjetter, som et alternativ til håndjern eller fotjern.
Disse tåler røff behandling og egner seg utmerket både til de som er relativt ferske, men som ønsker å benytte seg av produkter av høy kvalitet, samt de med mye erfaring som stiller høye krav til utstyret.

Produsent

Aslan

Aslan

Aslan
Aslan leather er lokalisert i Canada og leverer håndsydde produkter i skinn og lær av høyeste kvalitet. I deres sortiment finner vi blant annet det som ofte omtales som verdens beste strap-on-harness, "Jaguar".
De leverer også bondage-utstyr av ypperste kvalitet. Grunnleggeren, Carrie Gray, bestemte seg i 1991 for å lage en strap-on-harness, siden det ikke fantes noe på markedet som tilfredstilte hennes behov og krav til komfort, brukervennlighet og kvalitet. Med en genuin interesse for både BDSM og strap-on lek, fortsetter Carrie, nå som sjefsdesigner og eier, å lage elegante produkter av topp kvalitet.
Dersom du er på utkikk etter bondage-utstyr eller strap-on-harness i det absolutt toppsjiktet når det gjelder kvalitet, er det vanskelig å komme utenom Aslan leather.

Aslan har i mange år vært tilgjengelig i USAs ledende sexbutikker og nå er et utvalg produkter fra denne produsenten også tilgjengelig i Norge, gjennom Erotikknett.

Tips en venn

Steng produkt anmeldelse

Produktanmeldelser av dette produktet (1)

 • Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Brukernavn:Maskin

  Bruker omtale:Benyttet sammen med Aslan sine cuffs. Holder svært høy kvalitet og tåler å belastes kraftig. Skal du sette sammen et sett med mansjetter eller feste mansjetter og du ikke er avhengig av at de kan låses, så er dette et soleklart førstevalg.

produktanmeldelser

 • Brukernavn:Maskin

  Bruker anmeldelse:5 stjerner av 5 mulige

  Bruker omtale:Benyttet sammen med Aslan sine cuffs. Holder svært høy kvalitet og tåler å belastes kraftig. Skal du sette sammen et sett med mansjetter eller feste mansjetter og du ikke er avhengig av at de kan låses, så er dette et soleklart førstevalg.

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy