• Luxe wearable buttplugg rund Bilde1
 • Luxe wearable buttplugg rund Bilde2
 • Luxe wearable buttplugg rund Bilde3
 • Luxe wearable buttplugg rund Bilde4
Forrige bilde
Neste bilde
Luxe wearable buttplugg rund Bilde1Luxe wearable buttplugg rund Bilde2Luxe wearable buttplugg rund Bilde3Luxe wearable buttplugg rund Bilde4
 • Luxe wearable buttplugg rund Bilde1
 • Luxe wearable buttplugg rund Bilde2
 • Luxe wearable buttplugg rund Bilde3
 • Luxe wearable buttplugg rund Bilde4

Luxe wearable buttplugg rund

0 stjerner av 5 muligePris:

249,-

Type:Buttplugg
Lengde:8.5 cm
Diameter44 mm
Materiale:Silikon
Med vibrasjon:Nei/Ja
Batteribehov:
Regulering:
Lydnivå:
Vibrasjon:
Mini-Jack plugg:
Vanntett:
Harness kompatibel:
Farge:Sort
Produsent:Luxe
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 203685

Beskrivelse

En herlig plugg laget for å brukes over tid eller under klærne, for de litt mer erfarne.
Med en diameter på 44 mm og et helt rundt hode, er ikke dette en plugg for nybegynnere, men for de med en del erfaring med anal leker.
Pluggen er relativt kort, kun 8.5 cm, for at den skal være mest mulig komfortabel å bruke over tid.
Den er laget i silkemyk silikon.
Denne pluggen er laget spesielt for å brukes over lengre tid, halsen og foten er derfor laget i ekstra myk silikon, det gjør at den former seg bedre etter kroppen og bevegelsene dine hele tiden, slik at den er mer behagelig å ha sittende over tid, eller under klærne.
Foten er naturligvis smal for best mulig passform.
Tuppen er hul og hardere, med et overtrekk av silikon.
Inne i dette hulrommet er det en liten stålkule som beveger seg når du beveger deg og på den måten gjør at pluggen vibrerer.
Det gjør det å gå med buttplugg under klærne eller over lengre tid til en langt mer spennende opplevelse!

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy