• Performance prostimulator Bilde1
 • Performance prostimulator Bilde2
 • Performance prostimulator Bilde3
Forrige bilde
Neste bilde
Performance prostimulator Bilde1Performance prostimulator Bilde2Performance prostimulator Bilde3
 • Performance prostimulator Bilde1
 • Performance prostimulator Bilde2
 • Performance prostimulator Bilde3

Performance prostimulator

0 stjerner av 5 muligePris:

279,-

Type:Buttplugg for menn
Lengde:10.8 cm
Diameter25-34 mm
Materiale:Silikon
Med vibrasjon:Ja
Batteribehov:1 x AA (ikke inkludert)
Regulering:Trinnvis
Lydnivå:2
Vibrasjon:3
Mini-Jack plugg:Nei
Vanntett:Ja
Harness kompatibel:Nei
Farge:Sort
Produsent:Blush
Produksjons land:Kina
Annet:
Varenummer: 203680

Beskrivelse

Flere og flere menn oppdager gleden og nytelsen ved stimulering av prostata.
Det finnes et godt utvalg plugger og vibratorer laget spesielt for stimulering av dette punktet som ofte omtales som mannens g-punkt.
Denne vibratoren er perfekt for de som ønsker å prøve ut anal lek for menn, ikke så stor, men med god rumlende vibrasjon og til en svært god pris.
Vibratoren leverer overaskende dype vibrasjoner, tatt i betraktning at den benytter seg av 1 stk AA batteri og du kan velge mellom 5 forskjellige hastigheter og 5 forskjellige pulseringer.
Silikonen som er benyttet er midt på treet når det gjelder hardhet, fast, men den gir godt etter når man klemmer på den.

Mange menn opplever langt sterkere orgasmer ved stimulering av p-punktet enn ved utelukkende å stimulere penis.
Noen menn opplever orgasme utelukkende ved å benytte en slik plugg, men for de fleste er en kombinasjon det beste.

Denne pluggen er ikke helt rund, den er smalere sett forfra med 25 mm, fra siden er den 34 mm på det bredeste, dette gjør at den sitter mer behagelig under bruk og treffer bedre.
Selve pluggen er 10.8 cm lang, ikke medregnet selve vibratoren som stikker utenfor.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan betale gjennom Nets Easy med VISA, Mastercard eller vipps.

DIBS - Payments made easy