Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
se alle

Mest solgte sexleketøy

se alle

Gode Tilbud

BONDAGE UTSTYR
Liebe Seele

Japansk bondage utstyr av topp kvalitet med en lekkert design!
Laget for deg som vet å verdsette kvalitet og lekkert design.
se alle

Sexleketøy Nyheter

Bli inspirert av vår

sexy blogg!

I bloggen vår finner du erotiske noveller, kjøpehjelp, sexleketøy guider, sexstillinger og masse inspirasjon for et bedre sexliv!
Vi har levert sexleketøy til det Norske folk siden 1999, og vi er en av de eldste forhandlerene av erotiske hjelpemidler i Norge og er fortsatt 100% Norskeid. Vi har eget lager for alle varer og vi setter vår ære i god kundeservice og at du skal være fornøyd!
Vårt utvalg av sexleketøy er håndplukket av oss og uansett om du er på utkikk etter en vibrator, en dildo, en deilig buttplugg, et godt glidemiddel eller en sexhuske, så er vi her for å sørge for at du finner det beste markedet kan tilby, til den beste prisen.

Vi fører alle kjente merkevarer som Fleshlight, B-vibe, Lovense, Aneros, womanizer, satisfyer, we-vibe og Nexus, foruten en rekke mindre kjente merker som vi har tatt inn i vårt sortiment fordi de tilbyr sexleketøy av høy kvalitet til en lavere pris enn de mest kjente merkene.

Erotikknett har også det som nok er Norges beste utvalg av BDSM utstyr, uansett hvilken ferdighetsnivå du befinner deg på, våre produkter innen BDSM spenner fra nybegynner til ekspert og hvert eneste produkt er lagt til fordi det best i sin prisklasse.
Vi er spesielt stolte av vår Liebe Seele serie og MyKink serien.
Dersom du skulle ha spørsmål, husk at du alltid kan kontakte oss på telefon eller e-post, så vil vi svare deg i løpet av kort tid.
Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X