Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

5 grunner til å velge sexleketøy i silikon

Vi som driver erotikknett.no har i mange år vært tilhengere av sexleketøy i silikon, og har Norges klart største utvalg av sexleketøy laget i ren silikon. Vi fører produkter fra produsenter som lager noen av de beste dildoene i verden, men som de fleste andre sexbutikker i Norge aldri har hørt om tidligere. Det er mange grunner til at silikon er svært godt egnet til dette bruket. Her er fem gode grunner…

1. Fantastisk følelse og utseende

Silikon ser fantastisk ut og føles enda bedre! Få andre materialer kan by på et så stort utvalg i friske farger og spennende design, som det som finnes innen silikon. Her finnes naturtro produkter fra Vixen, eller fargesprakende produkter fra Fun Factory. Uansett hvilken du velger, så føles den bedre enn det meste annet, mye fordi…

2. et materiale som passer til alt

Silikon tar opp varme raskt og formidler vibrasjoner godt. En dildo eller en vibrator i silikon tar raskt til seg varme og når raskt kroppstemperatur. Silikon er det av de myke materialene som er best når det gjelder å formidle vibrasjon.

3. Enkelt å renholde

Silikon er enkelt å rengjøre og det blir RENT. I motsetning til porøse materialer som cyberskin, jelly, myk plast osv, som aldri egentlig blir helt rene uansett hva du gjør med det. En silikondildo kan kokes eller kastes i oppvaskmaskinen.

4. Sikkert og kroppsvennlig

Silikon er kroppsvennlig. Silikon er allergivennlig og kan benyttes av alle, i motsetning til de fleste andre materialer. Latexallergi eller latex-intoleranse er langt vanligere enn de fleste tror og typiske symptomer er svie etter bruk av sexleketøy som innholder latex (dvs. en stor del av alle jelly-, late- eller mykplastproduktene på markedet). Med silikon er du trygg og vil aldri oppleve noen form for allergisk reaksjon.

5. eksklusivt

Silikonprodukter er håndlaget av de mindre produsentene. Dette gjør at produktene som oftest er litt dyrere, men de er verdt hver krone. De holder en gjennomgående langt høyere kvalitet enn de masseproduserte sexleketøyene som er laget i Kina og som selges for en hundrelapp eller to. Silikon lages av produsenter som fokuserer på kvalitet og i det lange løp er det lønnsomt også for deg som kunde.

en viktig ting å passe på

Vær obs på at dersom et produkt innholder 20% silikon kan det selges som et silikonprodukt, men det har IKKE de positive egenskapene som en dildo/vibrator i ren silikon har (for at punktene over skal gjelde MÅ vibratoren/dildoen være laget i 100% ren silikon). Det er etter hvert blitt en del produsenter i Kina som spytter ut billige silikonprodukter; disse holder ikke den samme kvaliteten som de ordentlige silikonproduktene fra anerkjente leverandører som Vixen, Fun factory , LELO og Tantus.

En dildo som ikke er i ren silikon har de samme egenskapene som en dildo i jelly/mykplast, Jelly og mykplast er det som kalles porøse materialer, og kan fremkalle en allergisk reaksjon, den er ikke håndlaget, den kan ikke kokes, den tar ikke opp varme spesielt raskt og den formidler ikke vibrasjon spesielt godt.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X