Artikler

Sexy vitser 45

Vi har samlet flere vitser, noen sexy, noen ganske kinky og noen er bare morsomme.

En trønder, en sunnmøring og en østlending var involvert i en trafikkulykke.
De ble kjørt i full fart til sykehuset, men alle omkom før de nådde frem.
I det sykepleieren på sykehuset skulle sette på en merkelapp på trønderens tå, rørte han på seg, og åpnet øynene.
Forbløffet spurte sykepleieren om hva som hadde skjedd.
«Jo…» sa trønderen. «Jeg kan huske sammenstøtet. Også var det et nydelig lys, og plutselig sto jeg, sunnmøringen og østlendingen ved perleporten. St. Peter nærmet seg oss og sa at vi alle var for unge til å dø, og at vi for en gave på 500 kr kunne få vende tilbake til jorden. Jeg tok naturligvis frem lommeboka og ga han 500 kr. I det neste øyeblikket var jeg her.»
«Det er jo fantastisk!» sa sykepleieren. «Men hva skjedde med de to andre?»
«Vel…» svarte trønderen. «Sist gang jeg så de, sto sunnmøringen og prutet på prisen, og østlendingen ventet på at sosialkontoret skulle betale for han.»

Jensen hadde bodd i jungelen i tretti år, og var kommet hjem til Norge. Han holdt foredrag om sitt liv i jungelen, og sa:
– Når de skulle velge høvding, så smurte de honning på magen, og bandt penisen til låret. Alle holdt pusten i salen, og Jensen fortsatte:
– Når fluene satt seg på honningen, begynte de mest sexy damene i stammen å danse nakne foran kandidatene. Når kandidaten ble tent, så røk tauet og penisen spratt opp, og traff magen! Den som traff flest fluer på denne måten, ble stammens høvding.
– Utrolig! Utbrøt kveldens vert, og dette var du selv vitne til?
– Ja visst! Jeg var faktisk høvdingen selv en periode, og satte ny rekord!
– Utrolig! Utbrøt verten igjen, og hva lyder den på?
– 30 fluer og fire fortenner….

To kvinner er ute og spiller golf en solfylt søndag, da en av dem uheldigvis feilberegner slaget og slår ballen inn blant en gruppe med fire menn. Til hennes skrekk ser hun at en av mennene faller om i smerte mens han holder begge hendene i skrittet. Hun løper beklagende over til ham, og sier at hun er fysioterapeut og kan hjelpe ham med å lette på smerten. – Nei takk, bare gi meg et par minutter, så går det bra, svarer han, mens han fortsatt holder hendene trykket mot skrittet. Kvinnen synes likevel hun bør hjelpe mannen, og fjerner hendene hans, åpner smekken, og begynner å massere ham mellom bena. – Føles ikke det bedre?, spør hun. Vel, jo. Det føles veldig bra, innrømmer han, men det gjør fortsatt sinnssykt vondt i tommelen min.

Frøken til lille Ole: Det sitter fem fugler på en grein,du skyter en,hvor mange sitter igjen? -Ingen,svarer Ole, en dør og resten stikker p.g.a smellet.
Svaret skulle vært fire, sier frøken,men liker måten du tenker på!
Da spør Ole:-Tre damer har en is.. En slikker, en biter og en suger.Hvem er gift?
Frøken rødmer og sier:Vel..kan det være hun som suger?
-Nei, det er hun med ringen, men jeg liker måten du tenker på..

5 årige Emma kommer stolt hjem fra barnehaven og utbryter gledestrålende til sin mor » Nå vet jeg hvordan barn lages»
Moren blir overasket, men ber allikevel Emma fortelle.
Og Emme forteller… Mor og far tar av seg klærne og fars tiss står rett opp i luften, så setter mamma seg på knærne og tar fars tiss i munnen. Etter en liten stund så liksom eksplodere fars tiss og det kommer masse kliss som mor svelger, så kommer det barn av det.
Moren ser på datteren sin, lener seg frem og sier som bare en mor kan si: » Det var en søt fortelling, men det er ikke slik barn lages, det er slik mor får nye smykker.»

Ungkaren og presten satt i togkupeen, da en sexy dame i miniskjørt kom inn. Da hun satte seg, kunne de se at hun ikke hadde truse på. » Pass deg» hvisket presten til ungkaren – » mellom hennes ben ligger veien til helvete»! » Ja» sa han, » og mellom mine ben er det en djævel som har hjemlengsel»!

Ei dame spør om de selger XXL-kondomer. Apoteker: Ja, vil du kjøpe en? Hun: Nei takk, men har du noe imot at jeg venter her og ser om noen kjøper en?

– En mann kommer hjem fra jobben, sliten etter en lang dag. Han setter seg i sofaen foran TV-en og sier:
– «Gi meg en øl, det begynner snart.»
– Hun sukker, men henter en øl til han. Etter femten minutter sier han:
– «Gi meg en øl, for nå det begynner snart.»
– Hun stirrer på ham, men henter en til. Da han er ferdig med ølen etter et par minutter sier han:
– «Gi meg en øl! Det starter hvert øyeblikk.»
– Kona blir sint og roper på ham:
– «Er det alt du skal gjøre i kveld? …Sitte foran TV-en og drikke øl? Du er ikke annet enn en lat, feit drittsekk …»
Mannen sukker og sier: …»Der startet det ..»