Artikler

Bruk hendene på hans penis

Å onanere en mann er tilsynelatende veldig enkelt, men skal du gi ham en virkelig grensesprengende opplevelse, så må du gjøre mer enn å bare dra høyre hånden opp og ned.
Her har vi satt opp noen enkle tips som gjelder uansett hvordan teknikker du bruker.

1: Bruk godt med glidemiddel.
Det føles bedre for ham, men det gir også deg mange flere muligheter mht. bevegelser, fks. vil sideveis bevegelser være godt med glidemiddel, men virkelig smertefullt uten.

2: Bruk litt kraft.
Uten å ha en penis selv, er det vanskelig å vite hvor man kan ta i, men på generelt grunnlag tåler mannens penis mer enn de fleste kvinner tror.
Dog med noen unntak, det er ikke noe mål å trekke forhuden for langt bak og det har ingen hensikt å bruke skarpe negler.

3: Bruk begge hender.
Selv om de fleste menn onanerer kun med en hånd, er det ikke nødvendig at du bruker bare en hånd.
To hender gir langt større muligheter for variasjon og kreativitet.
Enkle ting som å lage ring med tommel og pekefinger på begge hender og bevege de opp og ned uavhengige av hverandre, kan utrette mirakler, det samme gjør en hånd rundt penishodet og en hånd rundt skaftet, begge deler krever en god porsjon glidemiddel.

4: Ikke glem ballene.
Ikke alle menn liker det, men veldig mange menn setter pris på at også ballene får litt oppmerksomhet.
Ikke hardt og brutalt, men mer ømt og kjærlig.
Dette vil variere fra person til person, her gjelder det å følge med på hvilken tilbakemeldinger du får.

5: Anus er ikke nødvendigvis forbudt.
Ganske mange menn kan syntes det er både godt og opphissende med en finger som finner veien litt bak ballene.
Området mellom ballene og anus, kjent som mellomkjøttet, er ekstremt følsomt og mange menn liker en finger som enten stryke eller masserer der.
Mange menn liker også at man beveger seg enda litt lengre bak og lar en finger utforske analåpningen eller glir så vidt på innsiden.
Dette er veldig individuelt, men du vil få tilbakemelding ganske raskt underveis om det ikke er ønskelig, om du da ikke vet svaret på forhånd.

6: Konstante bevegelser.
Spesielt når han nærmer seg orgasme, så er jevne og konstante bevegelser viktig.
Bytter du teknikk eller tempo, glir orgasmen raskt unna.
Underveis i oppbygningen kan forskjellige teknikker fungere utmerket, men er det noe du merker han liker bedre enn andre ting, så er det sjelden en dårlig ide å fortsette med akkurat det samme.

7: Ikke stopp for tidlig.
Mange gjør feilen å stoppe for tidlig, penis blir for veldig mange veldig følsom under og etter en orgasme, men du trenger ikke slippe den som om den er av glødende jern uansett.
Du kan fortsette som du gjorde rett før han kom eller du kan senke tempoet og presset litt løsere, begge deler fungerer som oftest bra, men ikke stopp og ikke slipp.

Det var noen helt enkle tips.
Det fascinerende er at kvinner som vet hvordan de skal onanere en mann, er veldig sjeldne, faktisk er det ferdigheter som er sjeldnere enn kvinner som kan ta penis ned i halsen.
Men de menn som har opplevd en kvinne som virkelig kan bruke hendene, foretrekker som oftest det fremfor det meste annet.
For det kan være fantastisk deilig.